Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Εν αναμονή του διαιτητικού τρίου του ντέρμπι

Το ντέρμπι  που θα κρίνει τον φετινό τίτλο πλησιάζει. Σήμερα στις 3 και 15 οι ομάδες θα ανηφορήσουν μέχρι την Ε.Π.Σ. προκειμένου να συμφωνήσουν στο θέμα των διαιτητών. 

Αν τελικά ο κύριος Γιάχος μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα με την εργασία του και να έρθει, προφανώς αυτός θα σφυρίξει κατά απόλυτη προτεραιότητα. Αν όχι, οι ομάδες θα πρέπει να συμφωνήσουν για τον άρχοντα του αγώνα.

Στο παρακάτω πίνακα βλέπετε την διαιτητική πορεία των δυο ομάδων φέτος. Με μία πρώτη ματιά βρίσκουμε πανεύκολα αυτούς που ΔΕΝ θα σφυρίξουν.

Για παράδειγμα οι Πετρίδης, Πολυτάρχου, Στουπάκης, Σύριος, Πιτταούλης, που βέβαια έχουν σφυρίξει άλλες ομάδες, δεν μπήκαν ποτέ σε αγώνα της Δάφνης άρα αποκλείονται.

Από πλευράς Μίκρα βλέπουμε κοινή "αποχή" στους Πετρίδη, Σύριο, άρα αποκλείονται, όπως αποκλείεται βέβαια και ο Αναστασιάδης.

Ένα κοινός παρανομαστής φαίνεται στους Γκατσιούδη και Ευστρατίου ωστόσο και οι δύο αποκλείονται διότι ο μεν πρώτος σταμάτησε ο δε δεύτερος είναι στην «συντήρηση»

Τι μας έμεινε? Εκτιμούμαι πως πρώτη τύχη για να επιλεγεί, έχει ο κύριος Τσαπάρας ο οποίος έχει σφυρίξει αρκετά ματς και των δύο ομάδων. Ο κύριος Σταφίδας που έχει σφυρίξει μερικά ματς των δύο ομάδων, ορίστηκε ως επί το πλείστον σε εύκολα, συνεπώς  δεν θα προτιμηθεί σε τέτοιο ματς (άσε που αν ακουστεί κανένα "πέρασε" θα έχουμε πάλι ντράβαλα)...

Όσον αφορά τους βοηθούς δίνουμε τύχη, οι ομάδες να επιλέξουν, ανάμεσα στους Επιτροπάκη, Σταφίδα, Λιβανίδη, Τσούχλη, Τορούνογλου, Γεωργοπούλου και Φραγκογιάννη ως κοινή συνιστώσα ως τώρα. Από ένστικτο θα λέγαμε πιο κοντά είναι κάποιοι εκ των Λιβανίδη, Τσούχλη, Σταφίδα.

Καλή επιτυχία σε όποιους ορισθούν.

UPDATE 18:40
Δεν θα υπάρξει εξέλιξη σήμερα καθώς υπάρχουν κάποια προβληματάκια. Εν αναμονή εξελίξεων αύριο και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει είτε στην Αθήνα είτε στις Σέρρες…

3 σχόλια: