Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Για το παράβολο και μόνον ο λόγος...

Ενδιαφέρουσε απόψεις για τις οποίες θέλουμε να σχολιάσουμε μόνο το θέμα "παράβολο" που είναι και το πιο ανώδυνο, καθότι για διάφορα άλλα που συνέβησαν δεν ήμασταν αυτήκοοι μάρτυρες. Στο ίδιο άρθρο (23) στην παράγραφο 3,  αναφέρει πως για τις ενστάσεις που αναφέρονται στο Φ.Α. (περίπτωση στ΄), αν δεν κατατεθεί το παράβολο από το σωματείο, το καταθέτει η διοργανώτρια η οποία φροντίζει μετά να το εισπράξει.


6 σχόλια:

  1. emeis fteme pou asxolomastai me to xiotiko podosfaipo(podosfairo tropos tou legin)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΧΙ Η Α.Ε.ΧΙΟΥ...(!)ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ''ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ'' ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ 'ΛΑΔΙ' !!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ.


    Υ.Γ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ''ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναλογα τις γνωριμιες θα υπαρξουν και οι μεθοδευσεις και οι πιεσεις. Απλα με αυτο το δημοσιευμα του ΠΟΛΙΤΗ παει να φτιαχτει ενα κλιμα. Παλιο το κολπο.Και ο τυπος στο κολπο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Sideridakis ta leei opos thelei paizontas me tis lexeis. Ti mia leei oti o diaitits prepei na grafei ayta poy diapistose alla meta einai kakos gia osa egrpase poy eide sta apoditiria. Diladi ayta poy akoyse den einai ayta poy epesan stin antilipsi toy? Kai ta akouse o Sideridakis apo ti Thesaloniki?Poion doyleyoyne more?I enstasi simplironete sti selida 2. Stis selida 3 o diaitis grafei paratiriseis. Oti thelei leei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ αυτα και μ αυτα θα περαση ο καιρος θα τελειωση το πρωταθλημα και δεν θα εχει καμια σημασια η τιμωρια ((μεχρι να απολογηθουν οι εμπλεκομενοι να αποσταλει στην Αθηνα ο φακελος και να βγαλει αποφαση η ΕΠΟ--κατα το δημοσιευμα του chiospress))επομενος οτι και να γινει μετα δεν θα μετραει το ιδιο...αν επερναν μια αποφαση την Τριτη που συνεδριασε η πειθαρχικη της ΕΠΣ ΧΙΟΥ μαλλον δεν θα 'ευννοουσε' την ΑΕ ΧΙΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Einai opos ta leei o 1:59 kai xeirotera. Anti na toys jetinaxoun ta koukoulonoun kai balane kai to Sideridaki to gkourou me stimeno dimosieyma na toys bgalei ladi. Re sa de ntrepontai poy exoyn kai ta moutra na milane pos theloyn na ftiaxoyn to Xiotiko podosfairo. Auta ta xalia exoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή