Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Μυλωνάς, τέλος και ο Παπαθεοδώρου


«Θα πέσουν κεφάλια» έλεγε εδώ και καιρό χαριτολογώντας ο τέως πλέον πρόεδρος του Ατρομήτου Μυλωνάς Ισίδωρος και να που το αστείο έγινε πραγματικότητα με οδυνηρό μάλιστα τρόπο.

Μία καθόλα τυπική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου χτες βράδυ στον Αι Γιώργη, με θέματα την αγορά νέου ποδοσφαιρικού υλικού, την πρόοδο εργασιών στο γήπεδο και την πορεία της ομάδος, είχε απρόβλεπτη και άσχημη εξέλιξη για τον Ατρόμητο.

Όπως μάθαμε μετά την ομόφωνη έγκριση της αγοράς νέου υλικού, η κατάσταση περιπλέχθηκε άσχημα στο θέμα της καθυστέρησης των εργασιών στο γήπεδο αλλά και στο γεγονός ότι τα λεφτά τέλειωσαν. Ως συνήθως αναζητήθηκαν πιθανές ευθύνες, ο τέως πρόεδρος Μυλωνάς αντέδρασε, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα,  μπήκε στη μέση και το αγωνιστικό κομμάτι και έγιναν όλα μπάχαλο.

Ο πρόεδρος που κατηγορήθηκε για διάφορα, μεταξύ των οποίων και η επιλογή του προπονητή για την οποία είχε αναλάβει ακέραια την ευθύνη και η οποία ομολογουμένως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αντέδρασε δηλώνοντας εκνευρισμένος πως παραιτείτε. Αργά το βράδυ το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Παπασταμάτης Μ. επικοινώνησε με τον Παπαθεοδώρου ανακοινώνοντας του  πως η συνεργασία τους με τον Ατρόμητο τέλειωσε.

Απρόβλεπτα και λυπηρά γεγονότα στον Ατρόμητο παραμονές αγώνα, τα οποία να δούμε αν και που θα τελειώσουν. Για ότι άλλο προκύψει εντός της ημέρας θα σας ενημερώσουμε καθώς τα κινητά όλων είναι μόνιμα είτε  «απασχολημένα» είτε «κλειστά».

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TOY XPONOY KAΛO MHNA!!!kala pou eisai kai esi re giorgo kai mas ftiaxneis tin diathesi me auta pou grafeis giati kata ta alla kai me tin adiaforia kai tin bariestimara pou exei pesi,logo kerou den ksero, tha mas parei o eipnos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    Ειπαμε να γραψουμε ενα "ψεματακι" ετσι για το καλο που λενε.

    Την καλημερα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή