Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ατρόμητος – Αναγέννηση 1-1


Η απουσία σημαντικού κινήτρου από πλευράς Ατρομήτου, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο σε σχέση με την ομάδα της Αναγέννησης που έδωσε μάχη με ψυχή και δύναμη σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια  για την επιβίωση στην κατηγορία, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον κλασικό τρόπο που έχει επαναλάβει αρκετές φορές φέτος. Ένα γκολ «δώρο» made in Atromitos στην αντίπαλη ομάδα προσφορά της άμυνάς μας. Η κακή συνεννόηση του Φλάμου με τον Ανδρέαδη στο δεύτερο μόλις λεπτό, είχε σαν αποτέλεσμα μία εντελώς ακίνδυνη συρτή σέντρα από αριστερά, να μετατραπεί σε αυτογκόλ. 
Η συνέχεια έφερε την ομάδα μας να έχει μεν την πρωτοβουλία και την κατοχή αλλά να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βγάλει κλασικές φάσεις για γκολ. Στο 10΄ο Σίμος από σέντρα του Μερεού είχε καλή κεφαλιά άουτ, στο 18΄σέντρα σουτ του Γκιάλη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, στο 36΄ένα καλό σουτ του Τομάζου πέρασε επίσης άουτ, για να κλείσει το ημίχρονο με δύο κεφαλιές των Μερεού και του Σέργη που επίσης πέρασαν άουτ.
Όσον αφορά την Αναγέννηση, εκτός του γκολ δεν έκανε άλλη σημαντική φάση στο πρώτο ημίχρονο. Επέλεξε αμυντική τακτική με πολυπρόσωπη άμυνα, μάλλον δικαιολογημένα καθώς ο σκοπός άγιαζε τα μέσα.

Ίδιο το μοτίβο στην επανάληψη με τον Ατρόμητο βελτιωμένο αγωνιστικά να έχει μεν την κατοχή αλλά να απειλεί σχεδόν μόνο από στημένα. Η Αναγέννηση από πλευράς της συνέχισε να αμύνεται μαζικά ψάχνοντας το γκολ αποκλειστικά στην αντεπίθεση.   

Φτάσαμε στο 62΄  με τον Ατρόμητο να πιέζει, όταν μετά από κόρνερ του Γκιάλη από δεξιά, ο Μερεός με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Πνευματικούδη κάνοντας το 1-1.
Ακολούθησε ένα σουτ του Γκιάλη στο 65΄που απέκρουσε με δυσκολία ο Πνευματικούδης στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ...
...αλλά και πολλά «τσαφ» του Βέκιου δύο εκ των οποίων έβγαλαν σε θέση για γκολ τους αντιπάλους μας. Στο 72΄ο Μανιάτης από ευνοϊκή θέση σούταρε  για να αποκρούσει με δυσκολία ο Ανδρεάδης και  στο 81΄ η Αναγέννηση έχασε μοναδική ευκαιρία σε κενό τέρμα να πάρει τη νίκη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Αναγέννησης Θολοποταμίου να πανηγυρίζει την παραμονή στην κατηγορία καθώς την ίδια ώρα ο Άτλας που έχασε στην Ελάτα με 1-0 υποβιβάστηκε.  
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πέρασε εντελώς απαρατήρητη, έτσι ακριβώς όπως θα πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ματς. Συγχαρητήρια και στους τρεις.
Στα παραλειπόμενα του αγώνα, μία συνάντηση βγαλμένη από τα παλιά…
...αλλά και η βράβευση του «βοηθού» της ομάδας από το σωματείο του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου Συκούση. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ. 

10 σχόλια:

  1. mpravo ston atromiro gia ti vraveysi toy voithou,,,sygxaritiria kai stous dio...tetia na vlepoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala o allos to eide filiko pos itan. Aomatos tha itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai fillyko htan giath oxh exoyme na xorisoyme tipota kai ths ellatas 8a to dyname giath hmaste aderfa somatia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e oxi pos to dwsate kiolas. toixo vriskate se kathe katevasia mono apo stimeni fasi tha vazate goal opos k egine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eise kai komplechkos eise kai malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. malakas eisai k an den ksereis apo mpala na pas na vlepeis tenis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re edo irthate na vrizete?
    apo vouna katevikate agramatoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποιο λόγο ρε παιδιά παλι αυτές οι κουβέντες? Δεν γίνεται να κουβεντιάζετε χωρίς να βρίζετε?
    Με τα μπινελίκια δηλαδή έπεισε ο ένας τον άλλον?
    Δεν είπαμε να υπάρχει σεβασμός? Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή