Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κοφινάς – Ατρόμητος 1-2


Μετά από ένα ποιοτικό κατά διαστήματα αγώνα, ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια τον Κοφινά με 2-1.
Την πρώτη φάση στον αγώνα είχε ο Κοφινάς στο 1΄ με ένα δυνατό σουτ που έφυγε άουτ, για να απαντήσει ο Ατρόμητος με σουτ του Γκιάλη ένα τέταρτο αργότερα.  Κάπου εκεί το ματς γενικά ανέβασε ρυθμό και ποιότητα με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο 23΄  με γκολ του Σίμου Σούκα.

Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ξεπέρασε ένα αντίπαλο και έκανε μπάσιμο, δύο αμυντικοί του Κοφινά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, έφτασε απέναντι στον πορτιέρο Χριστοφαρή τον οποίο επίσης ντρίπλαρε, για να πλασάρει στη κενή πλέον εστία (στη φωτό διακρίνεται η μπάλα στα δίχτυα αλλά όχι ο σκόρερ).

Δύο λεπτά αργότερα ο Κοφινάς έχασε «άχαστο» τετ α τετ, στο 28΄ο Νιάκας από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ, στο 32΄ σουτ του Φλάμου απέκρουσε έξοχα σε κόρνερ ο Χριστοφαρής, στο 35΄ο Σίμος Σούκας επίσης χάνει «άχαστο» τετ α τετ, στο 38΄ γίνεται πέναλτι στο Σέργη το οποίο δεν δίνεται, για να φτάσουμε στο 40΄  όπου ο Κοφινάς μάλλον ανέλπιστα σύμφωνα με την ροή του αγώνα ισοφαρίζει με κεφαλιά του Κοσκινά (η μπάλα είναι ήδη στα δίχτυα).

Στην επανάληψη μέχρι το 65ο  περίπου λεπτό δεν είδαμε καλό θέαμα. Στο 70΄μία έξοχη ασίστ του Γκιάλη έβαλε από πλάγια αριστερά μόνο του το Σίμο που πλάσαρε άουτ, για να φτάσουμε στο 75΄όπου μετά από σέντρα του Βέκιου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο Γκιάλη που σκόραρε με κεφαλιά (στη φωτό μόλις έχει πιάσει την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά)

Τρεις καλές φάσεις μέχρι το τέλος, πρώτα στο 79΄ δυνατό και καλοχτυπημένο φάουλ του διακριθέντα Σταματελόπουλου, μετά την επέμβαση του Κουνέλη, η μπάλα βρήκε οριζόντιο δοκάρι

Μετά ένα τακουνάκι του Νιάκα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έφερε το Γκιάλη να σουτάρει δυνατά μόλις άουτ, για να κλείσουν οι φάσεις με ένα σουτ από πλευράς Κοφινά επίσης άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Χρονικά τρεις φάσεις.
1) Νομίζουμε πως είναι σπανιότατες οι φορές που έχετε ακούσει η δει, η ίδια ομάδα να κάνει σέντρα και στα δύο ημίχρονα. Τι κι αν φώναζαν και δύο πάγκοι, τι κι αν φώναζαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι στην εξέδρα, ο διαιτητής Φραγκογιάννης αμετάπειστος έβαλε τον Ατρόμητο στη σέντρα και στα δύο ημίχρονα.
Ακούτε και καμία φορά κύριοι διαιτητές, όταν σύσσωμο ένα γήπεδο σας φωνάζει. Ο κόσμος δεν είναι μόνιμα τρελός. Αμέσως με την σέντρα ο Σίμος έκανε φάση που μπορούσε να μπει γκολ. Τι θα έλεγε τώρα ο Κοφινάς με το δίκιο του?

2) Η ανατροπή του Σέργη στο 38΄από τον αντίπαλο πορτιέρο ήταν κόκκινη και πέναλτι. Οι καλοί φίλοι και παίκτες του Κοφινά που ήταν κοντά στην φάση και είχαν άποψη, ήταν απόλυτοι (στη φωτό οι δύο πρωταγωνιστές που αντιμετώπισαν την φάση με χαμόγελο και καλή διάθεση)

 
3)Στο 65΄ο Νιάκας τραβάει ξεκάθαρα αντίπαλο από την φανέλα μπροστά στο πάγκο του Ατρομήτου. Θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα (ορισμός) που θα ήταν η δεύτερη, οπότε   να αποβληθεί.

Καλή συνέχεια στους φίλους του Κοφινά, πάντα να είναι με χαμόγελο και καλή διάθεση.
 

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ και στις δυο ομαδες
    φιλικη ατμοσφαιρα, χαμόγελα, άριστο κλίμα και καλή διάθεση από όλους.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο πολυ καιρό είδαμε ενα ματς και ευχαριστηθηκαμε χωρις να εκνευριστουμε όπως άλλες φορές.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΛΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!!!!ΑΡΧΟΝΤΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ομαδεσ τισ περισσοτρεσ φορες δεν εχουν να χωρισουν τιποτα ιδιως σε παιχνιδια χωρισ βαθμολογικο ενδιαφερον παιζουν οι παιχτεσ για την πλακα τουσ και ο καλυτερος ασ κερδίζει ομως ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ για να μην τουσ χαρακτηρισω τιποτε αλλο τιναζουν τα παιχνιδια στον αερα και βαζουν παικτεσ και φιλάθλουσ σε περιπετειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή