Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στις 4 Μαΐου το Καρυές - Δάφνη

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, το αναβληθέν παιχνίδι των Καρυών με την Δάφνη  ορίστηκε στις 4 Μαΐου ημέρα Τετάρτη. Συνεπώς θα έπεται του ντέρμπι Μίκρα – Δάνφη το οποίο θα διεξαχθεί την προγραμματισμένη ώρα και μέρα δηλαδή το Σάββατο 30 Απριλιου και ώρα 17:00.

Όπως είναι λογικό όποια και να ήταν η απόφαση ορισμού για το αναβληθέν παιχνίδι θα υπήρχαν ενστάσεις. Η Δάφνη που επικαλείται κούραση από το κύπελλο ήθελε την μετάθεση του, ενώ η Μίκρα αντιπαραβάλει ότι χάνει την πιθανότητα να παίξει για το Χ στο μεταξύ τους παιχνίδι (αν η Δάφνη γκελάρει με τις Καρυές, αρκεί στη Μίκρα η ισοπαλία) καθώς τώρα θα είναι υποχρεωμένη να ψάξει μόνο τη νίκη.  



Συμπλήρωμα Μ.Πέμπτη πρωί
Ζυμώσεις υπάρχουν όπως είναι φυσικό, με αποτέλεσμα ωρες μετά να οδηγούμεθα προς για νέα αλλαγή. Υπάρχει πλέον το σοβαρό ενδεχόμενο το αναβληθέν ματς με τις Καρυές να παιχτει στο 30 Απριλίου και το ντέρμπι στις 4 Μαίου. Ακούγεται σαν το πλεόν λογικό ενώ αν δεν κανουμε λάθος  αυτή ήταν και η αρχική λύση που πρότεινε  η Ε.Π.Σ Χίου

UPDATE μεσημέρι Μ. Πέμπτη

Η Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Ο αναβληθέν αγώνας μεταξύ των ομάδων ΚΑΡΥΕΣ – ΔΑΦΝΗ θα διεξαχθεί στις 04/05/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ στο γήπεδο Φαφάλειο.

3 σχόλια:

  1. baxalo xana...pane gia telika 4 maiou to karies dafni me simerini apofasi...na doume tora i mikra ti tha kanei. Otan tous protinan to allo senario den ithelan...meta pou ithelan den ithele i dafni...BAXALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή