Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...Ισπανία


SEGUNDA DIVISION

386. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ (3-2)
Η Τενερίφη δεν γλυτώνει το μοιραίο. Θα πρέπει οι άλλοι να σταματήσουν να παίζουν μπάλα, αυτή να κάνει μόνο νίκες και τότε ίσως σωθεί. Πώς να γίνει όμως αυτό όταν έχει έξω Μπέτις, Γρανάδα, Αλμπαθέτε, Λας Πάλμας και μέσα Ουέλβα, Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ Β?
Η Αλκορκόν σώθηκε οριστικά και αμετάκλητα. Εφόσον το επιθυμεί για να βρει κίνητρο να αγωνίζεται μπορεί να ψάξει να πάει στα μπαράζ αν και δεν νομίζω. Δεν έχει το φόντα και τα προσόντα (ούτε και τα οικονομικά) να ζητήσει κάτι τέτοιο στηριζόμενη μόνο στην έδρα της.
Θα προτιμήσω το όβερ αρκεί να επαληθευτεί ότι η Τενερίφη θα κατέβει επιθετικά.

432. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΧΕΡΕΘ (2-1)
Συμφωνώ να είναι φαβορί η Βαγιαδολίδ ως γηπεδούχος αλλά όχι κι έτσι. Η τιμή του άσσου είναι επιεικώς απαράδεκτη και προσβλητική για όσους παρακολουθούν την κατηγορία. Δηλαδή το 6-4-6 εκτός έδρας της Χερέθ είναι για πέταμα επειδή η Βαγιαδολίδ είναι στο 10-3-3? Η προϊστορία που σε πέντε ματς έχει 4 ισοπαλίες δεν λαμβάνεται υπόψη? Δηλαδή η Χερέθ μετά την ήττα με την Μπέτις τα παράτησε?
Το πρόγραμμα της Βαγιαδολίδ έχει Καρταγένα,Νουμάνθια, Τενερίφη, Ουέσκα έξω και Μπαρτσελόνα Β, Κόρδοβα, Ταραγόνα και Αλκορκόν μέσα.
Το πρόγραμμα της Χερέθ έχει στη συνέχεια Πονφεραντίνα, Σαλαμάνκα, Λας Πάλμας, Αλμπαθέτε δηλαδή όλα τα μπάζα αλλά και Χιρόνα έξ, Θέλτα μέσα την προτελευταία και Έλτσε την τελευταία. Ποιος έχει ευκολότερο. Δεν έχει σημαντικό κίνητρο νίκης σήμερα η Χερέθ?
Αν και θεωρώ μικρό φαβορί την Βαγιαδολίδ είμαι υποχρεωμένος λόγω αποδόσεων να πάω στο Χ του 3,60 και στο 2 του 5,50 κι ας χάσω.

PRIMERA DIVISION

429. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΡΑΘΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  (2-0)

Σύμφωνα με το υπόλοιπο πρόγραμμα η Ντέπορ για να σωθεί θα πρέπει τουλάχιστον να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Λογικός ο δύσκολος αυτός άσσος.

430. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΡΚΟΥΛΕΣ
Τοπικό ντέρμπι στην περιοχή της Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να έχουν ψυχρές σχέσεις. Δεν θα υπάρξουν χάρες.

431. ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ (2-1)
Κοντοχωριανοί (Βάσκοι και Αστουριάνοι) αλλά χωρίς πολλά πολλά. Πιο λογική επιλογή το under.

459. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Κάποτε οι Βάσκοι είχαν σύμπνοια μεταξύ τους βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Τώρα κατάντησαν να βγάζουν τα μάτια τους.

466. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (2-2)
Τριπλή αν και η φόρμα των δύο ομάδων λέει Χ2


Το πρώτο  el clasico πέρασε και άρεσε

Οι Ισπανοί χτες πέρασαν από μικροσκόπιο την διαιτησία του Μουνίθ Φερνάντεθ τον οποίο βαθμολόγησαν με 0/10 !!! και είπαν:

Απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο καθώς ήταν πολύ ανεκτικός με τον Πέπε ενώ έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη ο Άλβες.

27΄λεπτό
Στη φάση με την ανατροπή του Βίγια από τον Κασίγιας οι απόψεις διίστανται. Ανέφεραν ότι ήταν στην κρίση του διαιτητή αν και οι περισσότεροι τάχθηκαν με την άποψη ότι ήταν πέναλτι. 

51΄λεπτό
Σωστό το πέναλτι στο Βίγια και η αποβολή του Αλμπιόλ.
80΄λεπτό
Σωστά δόθηκε το πέναλτι του Άλβες στον Μαρσέλο, αλλά έπρεπε να δει κίτρινη (θα ήταν η δεύτερη άρα κόκκινη) ο Άλβες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου