Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η βαθμολογία σε 28 αγώνες


5 σχόλια:

  1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΑΡΗ17 Απριλίου 2011 στις 8:32 μ.μ.

    Στην, κατά τ΄άλλα πολύ ενημερωτική και θαυμάσια βαθμολογία που δημοσιεύεται μετά τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, θα ήθελα να σας ενημερώσω για να διορθώσετε τα εξής:
    ΚΑΝΑΡΗΣ: Ισοπαλίες εντός 6 (με ΑΣΤΕΡΑ 1-1, ΜΙΚΡΑ 1-1, ΗΡΑΚΛΗ 1-1, ΑΤΡΟΜΗΤΟ 2-2, ΟΜΗΡΟ 2-2, ΔΑΦΝΗ 0-0, που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε με διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα) και επομένως Ισοπαλίες εκτός 1 (με ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-1)και τελευταία ήττα την 6η Αγωνιστική (δηλαδή 22 Αγωνιστικές αήτητοι)από την πολύ καλή ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με 3-1 στο στάδιο Χίου.
    Ευχαριστώ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινα ευχαριστουμε παρα πολυ για τις διορθωσεις.
    Όσον αφορά το σχόλιο περί των εντός έδρας ισοπαλιών της ομάδος σας θα συμφωνήσουμε μαζί σας. Ωστόσο δυστυχώς δεν γίνεται να μην χάνονται και βαθμοί από τις ομάδες.
    Εκτιμούμαι πάντως ότι ο Κανάρης φέτος άξιζε να είναι ψηλότερα στην βαθμλογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα πρεπει να αποδώσαμε σωστά την πραγματικότητα (δηλαδή το ελπίζουμε). Και πάλι ευχαριστούμε πολυ για την την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναγεννηση Θολοποταμιου17 Απριλίου 2011 στις 9:14 μ.μ.

    Για πρωτη φορα βλεπω την πολυ καλη σας βαθμολογια και δεν ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους δηλαδή μην σου ασπρισουν τα μαλλιά πριν την ωρα τους.Μάλλον την γλυτωσατε για φετος.Για να δουμε ομως τι θα γινει στο τελος.

    Απο του χρόνου πάντως η βαθμολογία δεν θα έχει το παραμικρό λάθος καθώς θα την φτιάξουμε να υπολογίζει με άλλο τρόπο τα αποτελεσματα. Φετος δεν υπηρχε χρόνος γιατι ειναι καπως αρκετή δουλιστα να φτιαχτει προγραμματακι.

    Γενικα αν φετος υπηρχε χρονος θα μπορουσαν να υπαρχουν και άλλα πραγματα εκτος της βαθμολογιας. Υπαρχουν καποιες σκεψεις ετσι ωστε να εξυπηρετουνται καπως διαφορετικά οι ομαδες στατιστικα περαν της βαθμολογιας. Το καλοκαιρακι που θα υπαρχει χρόνος και ξεκουραση κατι θα κανουμε. Πρωτα ο Θεός την υγεια μας να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή