Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πρόκειται για κατάντημα


Χτες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες, πως έγιναν ανώνυμες καταγγελίες κατά του αρχιδιαιτητή Μαχαίρα προς τους υψηλόβαθμους προϊσταμένους του καθότι και στρατιωτικός. Λεπτομέρειες δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε (δεν έχει νόημα) και ούτε επρόκειτο να κάνουμε την παραμικρή αναφορά, αν το θέμα δεν έπαιρνε δημοσιότητα.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό και άθλιο αυτό που έγινε. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.diaititis.gr  με τίτλο EΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ  ουσιαστικά ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο του νησιού. Αναδεικνύει το κατάντημα κάποιων ανθρώπων, που προφανώς ανήκουν  στο χώρο του ποδοσφαίρου και που προφανώς θα σκίζουν τα ιμάτια τους ότι αναζητούν «διακαώς» την πρόοδό του αθλήματος. Έτσι? Έτσι θα πάμε μπροστά? Με τέτοιες πρακτικές? Μα αυτές οδηγούν μαθηματικά στην διάλυσή του.

Το άρθρο στο www.diaititis.gr   τελειώνει με την φράση «σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις που θα πονέσουν αυτούς που κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή, που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για μετωπική σύγκρουση». Τα συμφραζόμενα παραπέμπουν δυστυχώς στην γνωστή αντιπαλότητα. Μακάρι να μην είναι έτσι. Μακάρι το όλο θέμα να ήταν τηλεφωνική φάρσα.

Το βάρος πέφτει στην Ε.Π.Σ. Χίου που οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση και το τοπίο εν γένει. Ας βγει κάποια στιγμή να πει τα πράγματα με το όνομά τους να τελειώνουμε. Ότι ενέργειες κάνει,  να τελεσφορήσουν πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο καρκίνος τείνει να γίνει καθολικός γιατρέ.

2 σχόλια:

  1. Πως να παει μπροστα αυτο το κακομοιρο Χιωτικο ποδοσφαιρο με αυτα που συμβαινουν? Ποιοι ικανοποιούνται με το χαλι του και ποιοι υπερηφανευονται για τα κατορθώματα τους.
    Δεν ντραπηκαν? Δεν ενημερωθηκαν πως θα ξεφτιλιστούν? Ηδη κυκλοφορει ονομα. Πως αισθάνετε αυτός τώρα? Άνετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ.
    ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή