Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στο ντέρμπι με ματς λιγότερο η Δάφνη?


Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της Δάφνης, υπάρχει η πιθανότητα να φτάσει στο ντέρμπι με την Μίκρα έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου θα φιλοξενήσει την Καλαμωτή. Στις 20 Απριλίου φιλοξενεί για το κύπελλο τον Αιολικό, ακολουθεί το Πάσχα 24 Απριλίου και στις 30 Απριλίου έχουμε το ντέρμπι με την Μίκρα.

Ωστόσο η 29η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στις 27 Απριλίου και στις 30 Απριλίου. Συνεπώς η μόνη «κενή» ημερομηνία να αντιμετωπίσει της Καρυές, είναι η 27η Απριλίου, έτσι ώστε ταυτόχρονα να διεξάγεται η 29η αγωνιστική και η εκκρεμότητα της 27ης. Όμως σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα του Δαφνώνα θα πρέπει να δείξει επαγγελματική αντί ερασιτεχνική συμπεριφορά, δίνοντας 4 αγώνες σε 14 ημέρες.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση αναβολής του ντέρμπι κάτι που προφανώς θα εγείρει διαφωνίες και σχόλια πάσης φύσεως. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Να ενημερώσουμε  πως αν η Δάφνη προκριθεί στην επόμενη φάση, γεγονός που ευχόμαστε όλοι στην εκπρόσωπο του νησιού, θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο με το νικητή του 9ου ομίλου  (στις 18 Μαΐου), που περιλαμβάνει τις ομάδες της Κρήτης, ΑΣ Γ. Ρουβά (Ηράκλειο), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Λασίθι), ΑΟ Επισκοπής (Ρέθυμνο) και ΑΟ Ακρίτας (Χανιά) που θα αγωνιστούν 20 Απριλίου και 4 Μαΐου.

Σε περίπτωση νέας πρόκρισης στα ημιτελικά στις 25 Μαΐου, η Δάφνη θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση της ομάδας που θα έχει επιβιώσει από τον 6ο και τον 7ο όμιλο, που περιλαμβάνει τους κυπελλούχους των ΕΠΣ Αργολίδας (Ένωση Παμ. Μιδέας), Αρκαδίας (Παναρκαδικός), Δυτικής Αττικής (Αστέρας Μαγούλας), Ηλείας (ΠΦΟ Πανόπουλου), Κορινθίας (Ελλάς Βέλου), Μεσσηνίας (Πάμισος Μεσσήνης). 

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου.

26 σχόλια:

  1. 4 mats se 14 meres apokleietai. Tha pethanoyn opote me osa lene sti Mikra paei gia anaboli. Kai na ta organaaaaaaaaaa giati i Mikta leei tha exei apontes opote blepei methodeysi na tis paroyn to protathlima poy den exei kataktisei oute ayti oyte i Dafni.

    Oti ma oti kai na ginei sto telos tha fonazei enas apo tous dio 101%.Toso kairo mas legane oti kakos nomizame oti mas adikoyn. Katse tora na doyn tin glika kai aytoi na gelame emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τα όργανα ηχούν βαριά.
    Τι θα γίνει με την πλαστοπροσωπία της ΑΕΧΒ?
    Βλέπεις τα έξυπνα πουλιά απο την μύτη πιάνονται.
    Το σκλαβοπάζαρο των αθλητών πρέπει κάποτε να σταματήσει όπως επίσης και αυτοί που το διοργανώνουν.Πρέπει να αισθάνονται ντροπή και να μην ξανασχοληθούν με τον αθλητισμό.ΟΥΣΤ!!!!!
    Μήπως πρέπει να αναβληθούν οι αγώνες της Β΄κατηγορίας αφου 3 ομάδες έχουν ένομο συμφέρον?
    Για την Α΄κατηγορία θα γίνουν τα κατάλληλα μαγειρέματα αν και δεν βλέπω την ΔΑΦΝΗ να αντέχει συνεχόμενα παιχνίδια πρωτάθλημα-κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την AEXB θα γινει προσπαθεια κουκουλωματος. Τη Δευτερα στο ραδιο πηγαν ήδη να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα. Όλο και καποια ακρη θα βρουν.

    Τωρα στη Α ας κοψουν το λαιμο τους. Οταν φωναζαν οι υπολοιποι αυτοι σιωπουσαν για να μην δινουν "λαβες" στα οργανα. Τωρα που τους πιανουν το κωλο αρχισαν να σκουζουν. Και που να τους χουφτωσουν για τα καλα να δεις τι εχει να γινει.

    Η Μυγα απο τη μια να "πεταει" περα δωθε αδιακοπα....υπονοουμενα για ακαδημια ο μαναβης....κατσε και θα εχει πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μανάβης δεν σταμάτησε να τα λεειαν και μικρα..γύρνα λιγο πισω και διαβασε τι εγραψε για τον σταφιδα στο παιχνιδι καναρη-ατρομητου ..η μυγα τη δουλεια της κανει...οπωσ λες ας κοψουν το λαιμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΑΜΩΤΗ
    Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΙΟΛΙΚΟ
    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΕΝΟ
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΡΥΕΣ
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΚΡΑ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΥΡΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΜΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πες μου εσυ τι εγραψε στο καναρη - ατρομητος? Διοτι εγω θυμαμαι δυο παραπομπες να εκανε. Μια στο βλογκ του Καναρη και μια στου Ατρομητου. Μαλλον θες να πεις για το Καλαμωτη-Ατρομητος οπου εκει τα ειπε γενικολογα για χιλιες περιπτωσεις και δικαιωμα του στο κατω κατω αλλα οχι πως δεν σταματησε. Χειροφρενο τραβηξε μεχρι να πεσει το τσιγλημα και τσουπ.
    Αλλα ειπαμε...σειρα μας τωρα να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το βρηκα εδω μεσα, αυτο ειναι μετα το καναρης ατρομητος http://chiosgoals.blogspot.com/2011/03/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μικρα από το Πυργο που λατρευει του Δαφνουσους θα περασει για πλακα. Να δουμε όμως μην στησουν κανενα κολπο στους Δαφνουσους με τη Καλαμωτη και γελαει μετα και το παρδαλο κατσικι που ερχεται και Πασχα. Να δεις μετα τη μυγα να γινει λιλικια...xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου, προσωπικά εγώ δεν γελάω ποτέ με οτιδήποτε πάθει κάποιος άλλος και που πιθανότατα - θα έρθει και η σειρά μου- θα το πάθω και εγώ...
    Απο εκεί κι ύστερα , στα ματς που αναφέρεσαι προφανώς το πρώτο λόγο γνώμης και κριτικής τον έχει ο Γιώργος τουλάχιστον όσον αφορά τον Ατρόμητο, οπότε το μόνο που μου απέμενε ήταν να παραπέμψω τους φίλους να τον διαβάσουν και να γενικολογήσω απλά όπως αναφέρεις εγώ με τη σειρά μου...
    Και για να βοηθήσω τον πιο πάνω σχολιαστή παραθέτω τις ''δυο γραμμές'' που περιλαμβάνονται στο λινκ που έβαλε και αφορούσαν τον Σταφίδα στο Κανάρης-Ατρόμητος...
    *********************************************
    Ο άλλος χθες τιμώρησε με κάρτα ποδοσφαιριστή γιατί λέει με δόλο προσπάθησε να αποκτήσει πλεονέκτημα για γκολ ...στη σέντρα!!!
    Ο παρ-άλλος προχθές άκουγε συνέχεια το περιβόητο ''Αστη'' και σφύριζε αδιάφορα...

    Οι περισσότεροι αποφασίζουν, σφυρίζουν και διατάσσουν κατά το δοκούν και κατά πως θα ξυπνήσουν το πρωί έχοντας ασυλία και ατιμωρησία και προτάσσουν τη σφυρίχτρα σαν μπαμπούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα παρακαλέσω ηρεμία. Ανεβάσαμε ένα άρθρο χωρίς ίχνος αντιπαλότητας με κανέναν καθαρά ενημερωτικό, για ημερομηνίες, εκκρεμότητες και λογικές πιθανές λύσεις. Μην δημιουργήσουμε παρακαλώ πάλι θέμα χωρίς λόγο και νόημα.

    Να πούμε στον 5:40 πως όσοι έχουν blog δεν είναι υποχρεωμένοι να ασπάζονται τις θέσεις των υπολοίπων και εν προκειμένω τις δικες μας στα κείμενα που γράφουμε. Εμεις εδώ βλέπουμε τα του Ατρομητου και λέμε την γνώμη μας. Σε άλλα blog όπως στο Chios Goals θα γράψουν αυτά που νομίζουν όπως νομίζουν ελεύθερα και με το θάρρος της γνώμης τους. Δεν πρέπει να λένε τα πράγματα όπως εκτιμούν? Θα εγκαλούμαι δηλαδή όποιον δεν συμφωνεί μαζί μας? Εμείς θα τους υπαγορεύουμε τι θα γράφουν? Αλλοίμονο ρε παιδιά. Να υπάρχει στοιχειώδης λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα καλά Γιώργη, δεν υπάρχει θέμα νομίζω από κανέναν..
    Αν το ''γέννησε'' η παρέμβαση μου, απολογούμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανένα πρόβλημα Μανώλη. Η παρέμβαση σου δεν γέννησε απολύτως τίποτα. Εξάλλου όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να λέει ότι νομίζει και εμείς όπου μπορούμε να τον διορθώνουμε και να κρατάμε τα λουριά, για να γίνεται διάλογος. Δεν είναι κακό. Θα συμφωνείς πως η σιωπή είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EIMASTE ENA MIKRO NHSI ME SXEDON 40 OMADES (OYTE 20 DEN EPREPE NA EINAI) KAI 4000000 PROBLHMATA. EIMASTE ANAJIOI NA BALOYME MIA TAJH SE AYTO TO XAOS KAI OUTE THA BALOUME POTE.
    TH MIA O ENAS THN ALLH O ALLOS KAI PAEI LEGONTAS. OUDEIS PSAXNEI GIA LUSEIS KAI OUDEIS THELEI NA BRETHOYN. MAS ARESEI I MIZERIA KAI I GKRINIA, NA ORGANOTHOYN OI OMADES NA KATSOYN KATO NA SIMFONISOYNE SE OTI EXOYN PROBLIMA KAI STIS EPOMENES EKLOGES NA KOITAJOYN TO KOINO SYMFERON. OSO EINAI SE STRATOPEDA SAN TOYS DIATHTES THA EXOYME TA IDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Exei na pesei poli gelio kai klama mazi. Oi Kalamotousoi gianane adelfia....xaxaxaxa. To podosfairo telika einai oraio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H λογική λέει πως η Μίκρα πρέπει να κανει πασο σε οτι αποφασισει η ΕΠΣ και να μην τραβηξει το θεμα. Δεν ειναι λογικο η Δαφνη να επικαλεστει κούραση? Τι θα περιμενε αν ηταν στη θεση της Δαφνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λογική λέει, παγκοσμίως, ότι όποια ομάδα προχωράει σε παράλληλους θεσμούς (π.χ. κύπελλο) και θέλει να συνεχίσει, πρέπει να αποδεικνύει ότι έχει τα φόντα να το κάνει. Δεν επιτρέπεται να φτιάχνεται πρόγραμμα για διευκόλυνση της ομάδας απέναντι μάλιστα και σε διεκδικήτρια του άλλου θεσμού. ή έχεις ομάδα για όλα ή για όσα μπορείς...βοήθεια δεν προσφέρετε από την διοργανώτρια αρχή, είναι παράνομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστη και η αποψη του 10:33...ολοι εχουν δικιο τελικα. Να δουμε τι θα γινει ωστε να μην αδικηθει κανενας και εχουμε μπερδεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To programma na min allaxei kai as paixei i Dafni me tis Karies toy xronoy. Emeis toys eipame na prokrithoune sto kipello?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ??
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
    ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ (ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ) ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΙΚΡΑ-ΔΑΦΝΗ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΕΠΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΕΖΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΗΦΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o atromytos exei xasei ena prota8lyma ma ayton ton tropo epei papa8eodoroy otan htan 7 ba8moys mprosta kai epeze tetarth sabato tetarth sabato epei ena mhna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύμφωνα με έγκαιρες πληροφορίες στη νέα σεζόν το πρόγραμμα των αγώνων στο πρωτάθλημα που θα μετέχει η Μικρασιατική (Δ΄ Εθνική ή Α΄ Τοπικό) θα μαγειρεύεται σε μανάβικο ή ζαχαροπλαστείο και στη συνέχεια θα επικυρώνεται από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Χίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12.20 treis laloyn kai dyo xoreuoun esy th viola soy xaxaxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή