Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τα ίδια λάθη γίνονται παντού

Την Κυριακή αργά το βράδυ για όσους αγαπούν το Αργεντίνικο υπήρχε το Μπόκα Τζούνιορς  - Εστουδιάντες. Δηλαδή Ρικέλμε και Παλέρμο εναντίον Βερόν. Περιττό βέβαια να πούμε ότι στο Λα Μπομπονέρα δεν έπεφτε καρφίτσα. Απίστευτη ατμόσφαιρα.


Εξαιρετικό ματς με το σκορ να είναι στο 1-1, αλλά σε αυτή θέση ο βοηθός να δείχνει οφσάιντ. Στο Αργεντίνικο ράδιο CADENA 3 (για να απολαύσει κανείς τέτοια ματς πρέπει να ακούει ράδιο και να βλέπει εικόνα) που υποστήριζε Μπόκα έγινε της βέβαια της τρελής την ώρα της μετάδοσης. Κάθετα αντίθετοι με την υπόδειξη του επόπτη οι σπήκερ είπαν αρκετά. Συνέλαβα στο βίντεο την ώρα που έδειχναν την γραμμή ωστόσο έχω μία μικρούλα ένσταση διότι η γραμμή αυτή δεν μου φαίνεται και τόσο παράλληλη με την γραμμή της περιοχής. Εκτιμώ όμως ότι σε μία τόσο οριακή κατάσταση ο βοηθός έπρεπε να την αφήσει. Για την ιστορία να πούμε ότι η Μπόκα σε αυτή τη φάση πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε.


 
Η Θεία δίκη ήρθε όμως αργότερα. Ο Βιάτρι με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1 φέρνοντας παραλήρημα. 

Σε όσους αρέσουν οι Λάτιν περιγραφές των γκολ, σας έχουμε να ακούσετε αυτό που άκουσαν και εμάς τα αυτιά εκείνη την στιγμή από τον "κομενταρίστα" Χόρχε Παρόδι. Την ισοφάριση είχε κάνει ο Ρικέλμε νωρίτερα με τον σπήκερ να δίνει επίσης ρέστα.

(πατήστε απλά το σημαδάκι στο play)


1 σχόλιο: