Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζεται η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου?



Εφόσον δεν έχετε ιδέα με το αντικείμενο γιατί βγαίνετε στο ράδιο να μιλάτε? Γελοιοποιείστε κατ’ εξακολούθηση.  

Κύριε Σκαπινάκη σας έχουν στην Πειθαρχική επιτροπή και δεν έχετε ιδέα το πότε ένας ποδοσφαιριστής που θα αποβληθεί  με  κόκκινη θα  τιμωρηθεί με μία αγωνιστική? Είναι δυνατόν? Και ρωτάτε να σας απαντήσει ο δημοσιογράφος?

Αν για παράδειγμα κύριε Σκαπινάκη ο παιχταράς Παντελής Σούκας βρεθεί πέντε φορές σε προφανή θέση για γκολ και ανατραπεί ισάριθμες από αντίπαλους, με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρήσετε αυτούς που θα αποβληθούν? Με 50 το καθένα? Πόσο άσχετοι είστε με το αντικείμενο και έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μιλάτε.

Κύριε Σκαπινάκη το άρθρο 21 που αναφέρει για βιαιοπραγίες και εκτεταμένα επεισόδια αφήνοντας περιθώρια μετάφρασης? Δεν έχετε ιδέα με πόσες αγωνιστικές τιμωρείτε ένας ποδοσφαιριστής ανάλογα το παράπτωμά του και θέλετε να πιστέψουμε πως ήσασταν σε θέση να μεταφράσετε την βαθύτερη έννοια του ΚΑΠ (που δεν υπάρχει στο συγκεκρινένο άρθρο) και της κόκκινης κάρτας (ούτε αυτή υπάρχει)? Σε πιο σημείο κάνει μετάφραση της κόκκινης και την ξεχωρίζει ως προς την προέλευση? Ανύκουστα πράγματα. Αφού η απόφαση της απαλλαγής του Λαίλαπα ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απόφαση του προέδρου της ΕΠΣ Χίου ποιόν κοροιδεύετε? 

Αν κύριοι της ΕΠΣ Χίου θέλατε να ρίξετε στα μαλακά την όποια ομάδα βρεθεί στην θέση του Λαίλαπα θα έπρεπε να κάνετε το εξής απλούστατο. ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Ήταν τόσο δύσκολο? Αποτελούν εξόντωση οι -2 βαθμοί ή ήταν ο μοναδικός τρόπος να μη γελά όλη η Χίος με το χάλι σας? Όλα τα άλλα είναι για τα πανηγύρια όπως και η ανύπαρκτη επιτροπή σας.

Με λίγα λόγια γίνατε ξανά  ρεζίλι των σκυλιών. Είστε επικίνδυνα άσχετοι και έχετε τα κοροΐδα τις ομάδες να πληρώνουν. Η παραίτησής σας δεν ξέρω αν προλαβαίνει να σώσει τα όποια προσχήματα έμειναν όρθια σήμερα.

Θα ζητήσω από το ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ την εκπομπή να την ανεβάσω  στο blog διότι αποτελεί πρωτοφανές μνημείο ασχετοσύνης Πειθαρχικής Επιτροπής σε όλη την Ελλάδα. Αυτά που ακούστηκαν σήμερα ούτε ο Ψωμιάδης στο δικαστήριο δεν μπορεί να φανταστεί για να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Υ.Γ1. Κύριε Μαχαίρα όπως ακούσατε από τον κύριο Σκαπινάκη, οι διαιτητές σας είναι τόσο άσχετοι στην συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, με συνέπεια η Πειθαρχική Επιτροπή να μην μπορεί να καταλάβει τι γράφουν. Επακόλουθο να μην μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη αμερόληπτα…όπως πάντα. Να σας συστήσω ένα φιλόλογο?

Υ.Γ.2 Κύριε Σταυρακάκη δεν κάνετε καλά την δουλειά σας, είστε απαράδεκτος διότι εκθέτετε ανθρώπους. Θα σας συμβούλευα την επόμενη φορά να δίνετε τις ερωτήσεις σας γραπτώς από την προηγούμενη στον συνεντευξιαζόμενο, να τις μελετήσει. Αλλιώς…γελάνε και τα τσιμέντα. Και όσον αφορά τις ερωτήσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος ως ακροατής. Πολύ light με 0 λιπαρά. Σας θέλω την επόμενη φουλ  με 40% λίπος μέσα.

Υ.Γ.3. Καλείτε κύριε Σκαπινάκη σε απολογία ομάδες μόνο για θέματα βίας και βιαιοπραγίας? Τον Κανάρη πρόσφατα γιατί τον καλέσατε? Ρε ποιόν δουλεύετε? 

Υ.Γ.4. Στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση να διορθώσουμε τις ανακρίβειες που γράφετε στα αποτελέσματα και την βαθμολογία?
 

Υ.Γ.5 Οι γκάφες σας επειδή είστε άσχετοι δεν θα έχουν τελειωμό και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Θα σας τις πούμε όλες. 

Υ.Γ.6 Ρίξτε κουβάδες νερο στους διατητές. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αν σας πουν τιποτα θα πειτε....Πυργί και καθαρίσατε. 

34 σχόλια:

  1. επιτελους μάθαμε ποιοι ειναι στην πειθαρχικη και μας δικαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τωρα που εμαθες δεν εβαλες τα γελια? Αυτους μορε εχομε να πληρονομε. Σηκωθειτε φυγετε ρε αχρηστοι. Καλα σας λεει ασχετους εδω περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ο σταυρακάκης εφτάψυχος είναι λέγαμε οτι θα γλιτώσουμε αλλά δεν το βλέπο
    είναι ο χειροτερος εχθρος του χιώτικου ποδοσφαίρου και καθόμαστε και τον ακούμε
    ολα στραβά τα βλέπει δεν είναι έτσι οι ανθρωποι κάνουμε προσπάθιες πολλά δεν είναι ολα σκάρτα όπως λεει αυτος ο κύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΕ....ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΑΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα ισοπεδώνεται όλα πχ ανθρωποι σαν τον γιαννη τον βενέτη ή τον γιαννη τον μονιό ή τον τάκη τον γιαγκίνη είναι χρήσιμο και τιμη οτι τους έχουμε στην επσ και επίσης είμαστε σε καλύτερη θεση απ΄ολους οτι ο γιωργος ο σαρρης είναι πρόεδρος της επο
    τάδε έφη τηλεφωνικά πριν από λίγο ο κύριος Γιάννης ο Σιδεριδάκης από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΑΓΚΙΝΗΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ?....ΓΙΑ ΣΟΥΜΕΣ?

      Διαγραφή
  6. ρε θα μου πει κανεις τελικά οι δυο κίτρινες λογαριαζονται για αποβολή ή όχι? Βγήκε τώρα ο Τάκης να υπερασπιστει την ΕΠΣ και τον εαυτό του?
    Πρόταση για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ: Αν στην δίκη ή κάπου αλλού λένε κάτι κατά της ΕΠΟ από σήμερα βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να βγει να υπερασπιστεί. Τι Κουρίδης και Παπακωνσταντίνου.ΤΑΚΗΣ κύριε Πρόεδρε,Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ καλος ο κυριος τάκης ο πρόεδρος της πειθαρχικης γιατι ο αλλος τακης δεν μιλάει δεν λααλαει
    πειστικος μας έπεισες ολους μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ εδώ τι ρόλο παίζεις τι σε νοιαζει εμεις τι κάνουμαι στη Χίο μας έχεις ζαλίσει το ξέρεις και εσύ και ο άλλος που κάνει τον δημοσιογράφο στο ράδιο Αληθεια
    αντε εξαφανιστηται, φτάνη πια σας ανεχτήκαμε για πολύ
    δυο άνθρωποι ξένοι με τη χιο μας ζαλίζετε κάθε μέρα έτσι γουστάρουμε να είναι η επσ μας εσας τι σας νιάζει να μας πειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑ

      Διαγραφή
  9. φιλε εχεις δικιο 6.14 και οι δυο ειναι οτι πιο χειροτερο υπάρχει
    δεν εχουν καμια δουλεια να ασχολουντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

      Διαγραφή
  10. ρε γλαστράκια οταν ο Ραπτάκης έγραφε ανακοινώσεις για πάρτη της ΕΠΣ για να υποστηρίξει το Γιάχο,όταν άλλα χιωτικα blog και sites τον παρουσίαζαν σαν εγκληματία και οτι τα παίρνει,που ήσασταν να του πείτε να φύγει και να μην ασχολείτε.Φτου σας ρε ξεφτύλες. Όταν ο Γιάχος θα ρθει Χίο να σφυρίξει ρωτήστε τον ποιος ήταν αυτός που βγήκε πρώτος και έγραψε υπέρ του. Εσεις ρεε που ήσασταν? Οι περισσότεροι περιμένατε να τη φάει ο Γιάχος για να χτυπήσετε το Σαρρή και τώρα γλύφετε εκει που φτύνατε. Φτου σας και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΙΑΧΟΣ ΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΕΙ ΣΑΝ ΒΟΘΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εμεις φταιμε που μπαινουμαι μεσα εδω και διαβαζουμε τα ψέματα που γραφετε και λετε
    ολα τα βλεπεται λαθος
    φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πες μας ενα ψέμα ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑς ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ.
    Β.Γ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιος προεδρος εισαι ρε.εσεις καταντησατε το χιωτικο ποδοσφαιρο ετσι καραγκιοζακια. Καλα να σας κανει και σας ξεμπροστιαζει. Δεν αξιζετε εσεις ουτε το 5 ευρω της εισοδου.να σας ξεφτιλιζει ρε και θα συνεχιζει. Οσο για σενα σε προκαλω μεσα απο το μπλογκ να πεις ποιος προεδρος ομαδας εισαι κοτα. Να σ δειξω εγω στον επομενο αγωνα τι εισοδο θα πληρωσω.

      Διαγραφή
    2. ρε φίλε και γω παράγοντας πάνω από δεκα χρόνα είμαι.Δεν έχω κάτι με τον Τάκη αλλά όπως εγώ δεν βάζω ενα τιμωριμένο να παίξει ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ετσι θέλω και η ΕΠΣ να τους εφαρμόζει.Γι αυτό θα φωνάζω και θα κράζω. και στο κάτω κάτω ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ και φυσικά ξερεις και ξερουν όλοι οτι την απόφαση δεν την πήρε ο Τάκης.

      Διαγραφή
    3. Αρα συμφωνεις οτι το ποδοσφαιρο μας ειναι καθδηγουμενο. Τους κοπους ποδοσφαιριστων που παιζουν για την τιμη και το χωριο τους το σκεφτηκατε ρε σαπιοι.? αρα ολοι κατεβαζετε ομαδες μηπως και ειστε τυχεροι και σας δωσουν οχι να παρετε κανενα πρωταθλημα. Μπραβο σας ρε μπραβο σας .
      Γιαυτο μια ζωη θα τρωνε ξυλο και βρισιες οι διαιτητες γιαυτο μια ζωη θα μαστε πισω.κριμα ειστε και παραγοντες και προεδροι ξεφτιλες.σαπιοι παρακρατικοι.

      Διαγραφή
  15. Εσυ πληρωνεις να κανεις την πλακα σου γιατι σου περισσευουν λεφτα (μαυρα και αδηλωτα ή κανω λαθος?) και αλλοι γουσταρουν να γραφουν. Ποιο το προβλημα σου? Πληρωνε εσυ να σε δουλευουν ολοι οι υπολοιποι και να τους τα σκας σε προστιμα. Απλό δεν είναι? Και μία απορία. Είσαι στις τσεπες των υπολοίπων και ξερεις τι πληρώνουν? Και επίσης αν καταλαβαμε καλα απο οσα ακουσαμε στο ραδιο ο ανθρωπος μπορει στη ζωη του να ειναι καλός και αριστος αλλα σαν μελος της Πειθαρχικης ειναι για τα μπαζα. Και η γιαγια μου που ειναι ασχετη απο μπαλα θελει να προσφερει γιατι της αρεσει το αθλημα. Να της πω να παει στην Πειθαρχικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. RE KOTES POY KANETE TOYS TSAMPA MAGES K TO MONO POY KSERETE EINAI NA TO PEZETE TIMITES TON PANTON KAI POLYKSEROI AFOY EISASTE TOSO MAGES...GIATI EISASTE...ANONOIMOI...?? EXETE TA KARYDIA NA YPOSTHRIKSETE TIN GNOMI SAS??? ME TO ONOMA SAS APO KATO.. REZILIA TOY ...KERATA.(AYTO DEN AFORA TON IDIOKTHTH TOY BLOG)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε αυτοί που αντιδράσαμε είμαστε λίγοι και δεν περιμένουμε την ανωνυμια εδώ μεσα για να πούμε τη γνωμη μας. Και στα καφέ και στα γήπεδα δυο τρεις είμαστε που έχουμε τα ΑΡΧΙΔΙΑ(ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ) και λέμε για τη λαθος απόφαση.Οσο για μένα προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να σου πω το όνομα μου αλλά δεν στο λέω γιατι και συ ανώνυμα γράφεις.Ρώτα και θα σου πουν όμως ποιοι το λένε συνέχεια όπου και αν βρεθουν με ποδοσφαιρικη παρέα. και ρεζίλι γίνετε κάποιος όταν βγαίνει και λεει παπαριες και οχι αληθειες. Να σου θυμησω μήπως αυτόν που προσπαθουσε να μας πεισει πριν κανα μηνα με τους Αιγαιοπελαγίτικους?

      Διαγραφή
  17. Ραπτακη..ε ρε Μητσ. που σου χρειάζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πονηρούλη,είσαι και μαρτυριαρης... αφού δεν έγινε τιποτα εκεινο το απογευμα στα Θυμιανά.έτσι μας είπαν

      Διαγραφή
  18. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ, ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΜΙΤΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΧΟΥΝ? ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.

      Διαγραφή
  19. πεστα ραπτακη πεστα ριξε το κατεστημενο του σαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κύριοι που τελείωνετε σε ........άκης οτι και να κάνετε δεν πλείτετε τον γιώργο σαρρή αντε στο καλό σας βαρέθηκε ο κόσμος και τους δυο σας
    φυγεται απο τα θέματα της χιου
    ανίκανοι και τύποι που βλέπετε μόνο στραβα πράγματα φθάνει ποια και φυσικα μην σας πετύχουμε πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με λενε ακη.. το λες και για μενα βαρυμαγκα μου

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.... ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ....ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ.....IQ ΓΛΑΣΤΡΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΛΕΙΤΕΙ ΤΟ ΣΑΡΡΗ?...ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ Ή ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ....ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    3. 4.27 γιατί δεν λες ονόματα φοβάσαι???? εκεί να σε δω πόσο μάγκας είσαι

      Διαγραφή
  21. Μαλλον εννοει το Σκαπιν-ακη που τα εκανε μπαχαλο στο ραδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή