Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δικαίωση μετά «θάνατον» από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου?



Από αυτό εδώ το blog, ρίξαμε κράξιμο (και θα συνεχίσουμε ακόμα χειρότερα αν χρειαστεί) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου που δεν εφάρμοζε όποτε επιβαλλόταν, το άρθρο 16 που αναφέρει για ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑΣ. Το βάλαμε να το διαβάσει ουκ ολίγες φορές και το βάζουμε άλλη μία να το θυμίσουμε σε όλους.


Προκειμένου λοιπόν να μην  παραδεχτεί η άυλη αυτή Πειθαρχική Επιτροπή δημόσια το λάθος της και μας δικαιώσει (αν είναι ποτέ δυνατόν) καθότι υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει το αλάθητο (το ανώτερο και από του Πάπα της Ρώμης), έγραψε πέρσι τον ΚΑΠ στα παλαιότερα των υποδημάτων της για να μην πούμε πουθενά αλλού χειρότερα.  

Φέτος όμως  έγινε το θαύμα (?) και άλλαξε στάση αλλά ας δούμε τι έγινε.

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε στις χτεσινές ποινές που επέβαλε, πως η ομάδα του Λαίλαπα τιμωρείται με 50 ευρώ πρόστιμο για την αποβολή άνω των τριών ποδοσφαιριστών του στον αγώνα.  ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΡΕ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ? 

Δηλαδή τιμωρήσατε το Λαίλαπα επειδή έτυχε και αποβλήθηκαν πάνω από τρεις? Δηλαδή αν είχαν αποβληθεί ακριβώς τρεις τι θα κάνατε? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ? ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?

Σωστά ρίξατε το 50ρικο αλλά το θέμα είναι καταλάβατε γιατί το ρίξατε? Μάλλον όχι αφού κατά πάγια συνήθεια άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε.

Θα μας πείτε λοιπόν?…είχαμε δίκιο ή άδικο πέρσι που σας κράζαμε κύριε ή κύριοι της Πειθαρχικής για το 50ρικο? Προφανής μάλλον η απάντηση. Πέρσι που σας το λέγαμε εμείς είχαμε το άδικο και φέτος εσείς έχετε δίκιο. Εκτός βέβαια και συνέβη και το άλλο. Πέρσι που ο Σταυρακάκης, αν και μας διάβαζε, δεν το ανέδειξε ποτέ ως θέμα…no problem. Φέτος με το που το έγραψε μήπως άρχισαν τα εντερικά προβλήματα γιατί ήταν σε μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης και συμμορφωθήκατε αμέσως? Έτσι έγινε? Με λίγα λόγια είστε για γέλια και για κλάματα μαζί.

Θυμίζω ότι σε κάποιους από τους ημιμαθείς, περί του αντικειμένου, κύκλους σας, εκτός των άλλων κυκλοφορήσατε και ερμηνεία για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, πως δεν βάζατε πρόστιμο διότι το άρθρο 16 εννοεί για αποβολές με απευθείας κόκκινες όχι αποβολή με δύο κίτρινες….!!! Αυτό θα πει ρε μάγκα μου να έχεις εντρυφήσει στους κανονισμούς και να βρίσκεις τη διαφορά μεταξύ κόκκινης και κίτρινης αποβολής. Υποκλινόμεθα ταπεινά.

Όταν ο Σταυρακάκης έλεγε για χειροβομβίδα  μάλλον δεν είχε άδικο. Κάτσε λοιπόν να σας βοηθήσουμε λιγουλάκι επειδή  δικαιωθήκαμε μετά «θάνατον».


Υ.Γ. Θα τα ξαναπούμε συντομότατα διότι είστε οι θιασώτες της γκάφας.  

4 σχόλια:

  1. έχεις απόλυτο δίκιο αλλά που θα το βρεις με τους εδώ.Τελικά στο Λαιλαπας Ηρακλής τι έγινε?Διακόπηκε ο αγώνας γιατί έμεινε με 6 ή ΟΧΙ και θα μας πούνε οτι έληξε κανονικά? Αν κάνουν κάτι τέτοιο θέλουν κράξιμο σε όλη την Ελλάδα. Ασε που βγάζουν ΨΕΥΤΕΣ εφημερίδες και ιστοσελίδες που από την Κυριακή γραφουν για διακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. goystaro diki ston SKAI me thema toys aoratoys kai to Stafida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia sas re anonymoi h anonyme me ta pola sxolia!!! pouta kserete ola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή