Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 4 )



ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά απλό. Η ΕΠΣ Χίου δια του προέδρου της έγραψε ιστορία με ένα πανεύκολο τρόπο. Με την παρακάτω παράγραφο του άρθρου 21.

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9

9. Σε κάθε περίπτωση που δεν τελείται ή διακόπτεται αγώνας - για οποιονδήποτε λόγο - για το κύρος αυτού και τις επιβαλλόμενες ποινές αποφαίνεται το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Δηλαδή, όσο και να χτυπάτε το πισινό σας εσείς και να κράζετε, σας έχουμε όλους γραμμένους όπως και τις υπόλοιπες παραγράφους του άρθρου. Διότι ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ…..δηλαδή η ανύπαρκτη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ….η οποία αφού μελέτησε αμερόληπτα και ανεπηρέαστα (εδώ γελάνε) αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Λαίλαπα.

Δηλαδή αποφάσισε o ένας και μόνον, ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Χίου όπως σε κάθε σοβαρό θέμα, διότι η ΕΠΣ Χίου αποτελείται από τον παντοδύναμο πρόεδρο της ΕΠΟ και μετά από μερικές γλάστρες (ατάκα Αφενδή), και μερικούς  αθέατους περιπατητές τύπου Johnny Walker.

Ουδείς εκεί μέσα τολμά να σηκώσει ανάστημα ακόμα και για τα αυτονόητα που ισχύουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ουδείς...προκειμένου να κομπάζουν ότι είναι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα…και προσφέρουν στο Χιώτικο ποδόσφαιρο. Τώρα το τι προσφέρουν το βλέπουμε.  

Ο αρχιδιαιτητής έδωσε στους διαιτητές να καταλάβουν ότι οι κόκκινες πρέπει να δίνονται με προσοχή και προφανώς από δω και πέρα, επουδενί στον Λαίλαπα αλλά και σε καμία ομάδα που να πλησιάζει τους 6 παίκτες, γιατί θα έχουμε χοντρά μπερδέματα. Το ότι για χάρη μίας ομάδας ξεφτιλίστηκε κάθε έννοια ΚΑΠ δεν παίζει ρόλο διότι τελικά φταίει ο Σταφίδας που μας ανάγκασε να κάνουμε κουκούλωμα. Οι διαιτητές προφανώς  πήραν το μήνυμα (αλλιώς τους περιμένει το προπαιδικό).

Οι ομάδες βέβαια που να τολμήσουν να ανοίξουν στόμα. Αυτές που πάνε για πρωτάθλημα προφανώς χέστηκαν. Αυτές που ξέρουν ότι θα σωθούν επίσης χέστηκαν. Ενώ αυτές που ξέρουν ότι θα κινδυνεύσουν, θα βγάλουν ανακοινώσεις άμα αδικηθούν (χτες από το Βαρβάσι), θα ικετέψουν και θα βάλουνε και κανένα κονεδάκι στην ΕΠΣ αν έχουν εκπρόσωπο ή κολλητό, για κανένα σφυριγματάκι όταν ζορίσει το πράμα, για ορισμό διαιτητή της αρεσκείας μας  ενώ θα έχουν να θυμούνται πως άμα έχεις καλές σχέσεις με τον αρχηγό, και δέκα κόκκινες να φας θα την γλυτώσεις διότι υπάρχει το ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9 και το δεδικασμένο.

Τι έμεινε? Τα ΜΜΕ. Ποια είναι αυτά? Ένα έμεινε και παλεύει ενίοτε με Λιθομονούσικες ατάκες…και μετά….το χάος διότι έτσι πρέπει και διότι έτσι είναι το καθεστώς των συμφερόντων. Την όποια γνώμη έχεις να την κρατάς για τον εαυτό σου και να μην την δημοσιεύεις, αλλιώς είσαι κακός και ανεπιθύμητος.

Και μην ξεχνάτε…άμα φοράτε και perfume Alexis θα είστε ακαταμάχητοι ακόμα και με κόκκινες κάρτες.  

Διαφωνείτε σε κάτι? Δε νομίζω. 

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ? ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΜΟΥΓΚΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και λιγα ρε τους ειπες τους χαριστηκες επρεπε να τους κραξεις ακομα περισσοτερο τους ξεφτιλες να μη ξαναπατησουν σε γηπεδο τους σιχαθηκαμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι κριμα να τιμωρηθει ο λαιλαπας εξ αιτιας ενος ανικανου το λιγοτερο διαιτητου .θα μου πεις ποιος τον εβαλε?αλλα ελπιζω που ειναι η τελευτεα φορα που σφυριζει.οποτε παιζει την ομαδα μας παντα τα κανει θαλασσα Γιωργο .Λοιπον δεν πειραζει ορισμενες φορες δεν φταιει παντα ο φονιας ας γινοντε οι νομοι λιγο πιο ελαστικοι οποτε χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN EINAI TO THEMA O LAILAPAS ALLA H EFARMOGH TON KANONISMOSN ASXETA AN EINAI O LAILAPAS XEKOLLA. ME TO LAILAPA DEN EXEI KANEIS TIPOTA ME TOYS ASXSETOYS EXEI POY EXOYN XEFTYLISEI TA PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε 7:28 κανεις σεν έχει κάτι με τι Λαίλαπα.Καλώς ή κακώς εγιναν οι 5 αποβολές.Με τους άσχετους και αυτους που κανουν δημόσιες σχέσεις τα χουμε. Εφαρμογή των κανονισμών ζητάμε ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Απλά πραγματα.
    Υ.Γ. Κουιζ: Σε ποιον αγώνα είχαμε σήμερα δυο παρατηρητές? Εναν από τη πλευρα της μια ομάδας και έναν από της άλλης.Για να μπορουν να τα κουκουλώσουν στο τέλος? Λέω γω ο κακός τώρα....Γλαστράκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή