Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Γ΄)



Στο σημείο αυτό της συνέντευξης μπερδεύονται οι νόμοι της βαρύτητας αλλά και οι έννοιες των Ελληνικών προτάσεων, σε σημείο όπου να αναρωτιόμαστε γιατί βρεχόμαστε όταν βρέχει. 

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής μας δηλώνει πως αδυνατεί να καταλάβει το πως είναι δυνατόν να μπουγελωθεί ένας βοηθός με νερό, αν δεν του έχουν πετάξει και την συσκευασία που περιείχε το νερό. Και αν μάλιστα το φύλλο αγώνα δεν το ξεκαθαρίζει…..αθώος ο κατηγορούμενος.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μια που σας έχουμε εδώ με κάτι νερά που πέσανε στο Πυργί, στο Πύργο…ο Πύργος τιμωρήθηκε μόνο με επίπληξη?

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Το φύλλο αγώνος στην συγκεκριμένη περίπτωση έγραψε ότι πετάχτηκε νερό….στο….προς το μέρος του επόπτη. Τώρα το ότι πετάχτηκε νερό νομίζω είναι λίγο ασαφές….δεν έγραφε ότι πετάχτηκε κάποιο μπουκάλι με νερό ή οτιδήποτε άλλο…πετάχτηκε νερό προς την πλευρά του επόπτη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Που σημαίνει πολύ απλά ότι και οι διαιτητές πρέπει να ξέρουνε τι γράφουνε.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Σίγουρα. Σίγουρα. Διότι από τη μία βοηθάνε εμάς παρά πολύ…έτσι?....από την άλλη εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα το φύλλο αγώνος  Δυστυχώς ή ευτυχώς το φύλλο αγώνος είναι το ισχυρό χαρτί…έτσι…για να βγει μία ποινή.

 

ΑΘΗΝΑ 25/02/2004

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 27 /02/2004 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα: Την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον πρόεδρό Β. Ξημέρη, τον αντιπρόεδρό της Π.Μυριοκεφαλιτάκη και τον εκπρόσωπό της Α. Βασιλείου γιατί:

«…..Στο 67 λεπτό φίλαθλος της ΠΑΕ ΟΦΗ έριξε νερό στον τέταρτο διαιτητή….»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
1) Προφανώς τότε, το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ ήταν ή άσχετο ή είχε εμπάθεια με τον ΟΦΗ, αλλιώς πως κάλεσε σε απολογία τους… άκηδες?????
2) Έστω ότι «ρίχνουμε νερό» σε ένα βοηθό διαιτητή. Πως το ρίχνουμε όμως? Αν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΣΠ Χίου δεν διαβάσει στο φύλλο αγώνα ότι πετάχτηκε π.χ. «μπουκάλι με νερό» ….. της είναι ασαφές και άγνωστο το πως μπουγελώθηκε ο βοηθός. Είναι ποτέ δυνατόν να καταβρέξουμε κάποιον χωρίς να του πετάξουμε και την συσκευασία? Μπορεί να το πήρε ο αέρας, σαν κάτι καθίσματα κάποτε.

ΠΡOΤΑΣΗ
1) Σύσταση στους διαιτητές να γράφουν, «νερό χωρίς την σίγλα», «μία σίγλα με νερό», «νερό χωρίς την συσκευασία»,  «μπουκάλι γεμάτο με νερό», «μπουκάλι με νερό» κ.λ.π.
2) Αν κρίνετε ότι οι διαιτητές αδικούν την ομάδα σας, ρίξτε τους άφοβα καντάρια νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ…όχι με τη συσκευασία. Προφανώς δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα σας.

Υ.Γ. Προφανώς ο διαιτητής κακώς διέκοψε προσωρινά το ματς ενώ η Πειθαρχική έπραξε άριστα που δεν τιμώρησε τον Πύργο για την διακοπή αυτή.

ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου