Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφόρησαν φήμες για συγκάλυψη της ΕΠΣ Χίου



Στα ποδοσφαιρικά στέκια κυκλοφόρησε σήμερα η φήμη ότι η απόφαση που πάρθηκε στα μουλωχτά στην υπόγα της ΕΠΣ Χίου για την τύχη του αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής που ΔΙΕΚΟΠΗ, επειδή ο Λαίλαπας έμεινε με 6 παίκτες, είναι βέβαια η……ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

Δηλαδή γαργάρα και  μούγκα από την ΕΠΣ με το σκεπτικό (???? έλεος) ότι δεν ευθύνεται ο Λαίλαπας (ακούς ΣΤΑΦΙΔΑ) για την διακοπή και όπως είναι αναμενόμενο καμία ομάδα  δεν  θα τολμήσει να υψώσει ανάστημα απέναντι στην ΕΠΣ Χίου, τα μέλη της οποίας πριν τις εκλογές αν δεν κάνουμε λάθος διαλαλούσαν ότι θα εφαρμόζουν τον ΚΑΠ. Ή μήπως δεν έλεγαν έτσι και αν χρειαστεί να σας γράψουμε και ποιοι το έλεγαν?

Και βέβαια ποια από τις ομάδες Α και Β κατηγορίας που έχει έννομο συμφέρον θα τολμήσει να διεκδικήσει το αυτονόητο? Την εφαρμογή του ΚΑΠ. Καμία απολύτως διότι υπάρχει ο φόβος του μπαμπούλα προέδρου της ΕΠΣ Χίου. Όλοι στο μαντρί και όποιος έχει άντερα ας τολμήσει να πει τίποτα. Θα καεί η γούνα του. Και σαν προπέτασμα καπνού κάλεσαν και τον Κανάρη σε απολογία για να δείξουν ότι τα «όργανα» στην ΕΠΣ Χίου εργάζονται νυχθημερόν για το καλό του ποδοσφαίρου. Πόση κοροϊδία ακόμα?

Με τους ρυθμούς που πηγαίνατε από καιρό τώρα ήταν ολοφάνερο πως θα φτάνατε στο σημείο ως ΕΠΣ, να κάνετε τη μέρα νύχτα και να γράψετε ιστορία. Γνωρίζουμε ότι το αυτάκι σας δεν ιδρώνει αλλά ούτε και το δικό μας.  Οφείλουμε απέναντι στους λιγοστούς φιλάθλους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να γράψουμε απόλυτα δημοσιογραφικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σε επίπεδο ενημέρωσης και κανονισμών.

Το ίδιο ελπίζω να πράξουν και τα μέσα ενημέρωσης της Χίου που ελέγχουν εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και σέβονται το κοινό τους. Από τους άλλους που λειτουργούν ως φερέφωνα δεν έχουμε φυσικά απαιτήσεις.

Ξέρετε επίσης τι άλλο κυκλοφόρησε σήμερα. Ότι στον αέρα πλανιόταν έντονα η μυρωδιά απο perfume «Αlexis». Ξέρετε για ποιόν «Αlexis» μιλάμε? Μην μου πείτε δεν ξέρετε ρε παιδιά. 

 http://www.fclailapas.com/



Προσωπικά δεν περιμένουμε

9 σχόλια:

  1. εμείς φταίμε που τα ανεχόμαστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re sis diorismeni, den vrexi akoma, sas ftini o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε διαχειριστά μόνος σου έμεινες, τον άλλον η μεγάλη οικογένεια των καρσαμύλων των τελείωσαι
    αντε να πάρεις σειρά και εσύ για να μην μας ζαλείζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)μαθε να γραφεις
      2)μην μπερδευεις μπουτσες με βρούτσες
      3)τραβα στο λαγούμι σου

      Διαγραφή
    2. Λυπαμαι ειλικρινα που θα σε στεναχωρησω αλλά θα σε ζαλίζω εσενα και μερικους αλλους επι μακρον εφόσον ειστε μαζοχες και μας διαβαζετε .
      Θα σου προτεινα αμα εχεις ζαλαδες να παρεις ντεπονακι....1000ρι αναβραζον.
      Με τις ευχαριστίες μου
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  4. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧ ΩΧ ΩΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιστροφες καταστροφες θα έχουμε ΣΑΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή