Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 2 )



"Άθλιος παρ΄ αθλίου, δι΄ αθλίου προς άθλιον"… Διογένης ο Κυνικός

Κάποιοι από τους κυρίους που λογίζονται σήμερα ως μέλη της ΕΠΣ Χίου, πριν τις εκλογές διέδιδαν ότι θα εφαρμόζουν τον ΚΑΠ. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά  μαζί τους αν βγουν δημόσια και πουν ότι παίρνουν πίσω αυτή την δήλωση. Θα είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή, εκτός βέβαια και θέλουν να συνεχίσουν για την υστεροφημία τους να παίζουν στον μπερντέ του θεάτρου σκιών κάθε βδομάδα. Αυτό όμως είναι και το πιθανότερο.

Ένα πρόβλημα γνωστό εκ των προτέρων, ήταν το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς όχι μόνο δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους τον ΚΑΠ, όχι μόνο δεν τον έχουν πιάσει καν στα χέρια τους αλλά ακόμα και σήμερα αρνούνται επίμονα να το κάνουν.   

Δυστυχώς μερικοί από αυτούς τους κυρίους λόγω της παντελούς άγνοιας που έχουν περί των κανονισμών, ξεφτιλίζουν κάθε φίλαθλη έννοια και ιδιότητα συνεχώς. Για να συγκαλύψουν τώρα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ επιχειρηματολογούν ΒΛΑΚΩΔΩΣ και είναι λογικό διότι με το αντικείμενο είναι παντελώς άσχετοι. Μην προσβάλλεστε κύριοι που σας αποκαλώ άσχετους, είστε και  θα σας το αποδείξουμε παρακάτω. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να σας διαφωτίσουμε, του Enlighten your thoughts για να σας το πούμε και Αγγλιστί μήπως και με τα Ελληνικά υπάρχει πρόβλημα.  

Καταρχήν η σκιώδης Πειθαρχική Επιτροπή στην ΕΠΣ Χίου δεν υπάρχει ξεχάστε το κύριοι αναγνώστες. Αποδείχτηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ανάξια, ανεύθυνη, άβουλη, απόλυτα κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη. Πλέον πρόσφατο παράδειγμα η γαργάρα για την προσωρινή διακοπή στο Πύργο με το κατάβρεγμα στο βοηθό. Άγετε και φέρετε σύμφωνα με τις προσταγές. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη. Ακούμπησε το φύλλο αγώνα μέχρι εκεί που της είπαν....αναντίρρητα.   

Τα γεγονότα σας είναι γνωστά. Στο αγώνα Λαίλαπα – Ηρακλή, ο διαιτητής Σταφίδας καλώς ή κακώς έδειξε στον Λαίλαπα πέντε κόκκινες κάρτες, ο Λαίλαπας έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές στο 80΄ και ο αγώνας διακόπηκε. Επιβεβαιωμένα από δεκάδες πηγές διέκοψε τον αγώνα και σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν από το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ που παραμένει ισχυρό ότι και να γίνει (μέχρι και τον Σιδεριδάκη βάλατε κάποτε σε άλλες περιπτώσεις να το επικαλείται), τεκμηρίωσε τους λόγους που απέβαλλε τους ποδοσφαιριστές. Άρα ο αγώνας ξεκίνησε και διακόπηκε. Αυτό δεν αλλάζει ούτε με σεισμό……



 Ας μπούμε όμως στους κανονισμούς και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 21 για να δούμε τι προβλέπετε και τι πρέπει να ισχύσει…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου