Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Β΄)



Ίσως κάποιοι δεν πείστηκαν με την προηγούμενη αναφορά μας οπότε έχουμε και την επόμενη.

Έχουμε το κομμάτι της συνέντευξης, όπου ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής (ο Θεός δηλαδή να την κάνει επιτροπή), με παράδειγμα δείχνει το πόσο έχει μελετήσει σε βάθος τον Πειθαρχικό κώδικα σύμφωνα με τον οποίον σας κόβει τα πρόστιμα.

Απολαύστε τον και συνεχίστε να πληρώνετε ακάθεκτοι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε πρόεδρε τι διαφορά έχει οι δύο κίτρινες απ’ την απευθείας κόκκινη?

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Έχει μεγάλη διαφορά. Έχει μεγάλη διαφορά. Απευθείας κόκκινη σημαίνει ότι μπορεί να είναι από τρεις αγωνιστικές και πάνω….έτσι?....βέβαια οι δύο κίτρινες είναι γιατί  παρεμπόδισε παράδειγμα αντίπαλο παίκτη να βάλει γκολ, έχει μεγάλη διαφορά αυτό. Δεν μπορεί να τύχει της ίδιας συμπεριφοράς ένας παίκτης που έπιασε τη μπάλα με το χέρι για να μην μπει γκολ η οποία είναι δεύτερη κίτρινη, είναι κόκκινη, αποβολή…εεεε….με μία απευθείας κόκκινη η οποία μπορεί να είνα εξύβριση στο διαιτητή ή σε αντίπαλο ή σε οποιοδήποτε…….η ακόμα και βιαιοπραγία

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Βγάλτε το συμπέρασμα μόνοι σας και κρίνετε το πώς η τριμελής Επιτροπή, που είναι πλέον διμελής αλλά «δικάζει» μονήρης, σας κόβει ταρίφες να πληρώνετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η ΕΣΠ Χίου θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε η ΕΠΟ, η UEFA  αλλά και η FIFA να ενημερωθούν αλλά και να  εναρμονιστούν από τις απόψεις της  Πειθαρχική της ΕΠΣ Χίου για τα περί του ποδοσφαίρου και να αλλάξουν τον Πειθαρχικό κώδικα.

ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

4 σχόλια: