Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Δ΄)



Εδώ μαζί με το κομμάτι της συνέντευξης, σας ετοιμάζουμε και ένα απρόσμενο «δώρο». 

Όποιος μας βρει στον ΚΑΠ ή στον Πειθαρχικό κώδικα οτι αυτά που λέει ο πρόεδρος της Πειθαρχικής ισχύουν, εμείς θα του παραδώσουμε τους κωδικούς τους blog και θα φύγουμε. Έχετε μία μοναδική ευκαιρία να ησυχάσετε από μας μια για πάντα.Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει.

Προλάβετε.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Το συγκεκριμένο άρθρο (εννοεί το άρθρο 21) το εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις που υπάρχουν βιαιοπραγία ή εκτεταμένα επεισόδια ή υβριστική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή στον παρατηρητή, σε παράγοντες άλλων ομάδων, σε τέτοιες περιπτώσεις. Εδώ έχουμε ένα φύλλο αγώνας που αναφέρεται σε αποβολές παικτών από δεύτερη κίτρινη κάρτα, έτσι…και κρίναμε ότι δεν συντρέχει ουδέν (ουδείς) λόγος να τιμωρηθεί η ομάδα με τους -2 βαθμούς και για την επόμενη χρονιά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς δηλαδή βρήκατε το παραθυράκι αυτό  για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όπως είναι και πατήσατε πάνω σε αυτό.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Μμμμ μμμμ…αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες…επειδή κάτι ακούγετε για δεδικασμένο και τέτοια, πρόθεσή μας δηλαδή δεν είναι να ευνοηθεί ο Λαίλαπας ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα  ούτε να αδικηθεί κάποια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι αλλά εσείς τώρα κύριε Σκαπινάκη με αυτό που κάνετε βάζετε ένα δεδικασμένο παραδείγματος χάρην, αν κάποιο παιχνίδι στην ΕΠΣ Λασιθίου διακοπή με τον ανάλογο τρόπο δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση βαθμών διότι υπάρχει το παιχνίδι της Χίου που έγινε αυτό το πράγμα.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Μμμμ μμμμ η απόφαση είναι σύννομη και αυτό είναι σίγουρο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο σεβαστός πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και της ΕΠΟ αποφάσισε ποιο είναι το σύννομο και όχι ο πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής. Και ξέρετε γιατί? Διότι στην απάντησή του ο κύριος Σκαπινάκης είπε ότι « η απόφαση είναι σύννομη και αυτό είναι σίγουρο». Σιγουριά και κάλυψη σε όλους αυτούς στην ΕΠΣ Χίου μόνον ένας μπορεί να δώσει. Ο πρόεδρός της. Διαφωνεί κανείς?
Υπήρξε ομάδα στη Χίο που να έχει έννομο συμφέρον και να τόλμησε να ανοίξει το στόμα της εκτός  μέσα στις καφετέριες? Μούγκα στη στρούγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
1) Να ενημερωθούν άμεσα όλες οι ΕΠΣ της Ελλάδας περί του δεδικασμένου της Χίου.
2) Να ενημερωθούν άμεσα όλες οι ομάδες της Ελλάδας και ας τολμήσει να υπάρξει επιτροπή να τις τιμωρήσει για το ίδιο θέμα.


ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

1 σχόλιο: