Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 1 )



Ξεκινάμε.
Καταρχήν λίγη ιστορία προτού αρχίσουμε να ψέλνουμε θα μας κάνει καλό. Τι έγινε σε άλλες περιπτώσεις ανά το Πανελλήνιο? Ας ρίξουμε μία ματιά όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διαπιστώσουμε τον ΚΑΠ πως τον μεταφράζουν και πως τον εφαρμόζουν άλλες ΕΠΣ. Ψάξαμε περιπτώσεις μόνο στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, αγώνων που διακόπηκαν αναζητώντας παράλληλα αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων των οικείων ΕΠΣ. Ικανό το δείγμα.

Ένα παράδειγμα στην ΕΠΣ Λάρισας.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας της 8-1-2012 μεταξύ των ομάδων Αστραπή Δελερίων – Όλυμπος Ολυμπιάδας, που διακόπηκε οριστικά, πριν την κανονική του λήξη, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 παίκτες, λόγω τραυματισμών και ενώ το σκορ ήταν 6-0, κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με +3 βαθμούς και 6-0 τέρματα, ενώ από τη βαθμολογία της ομάδας της Ολυμπιάδας αφαιρούνται 2 βαθμοί και άλλοι 2 βαθμοί θα αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει η συγκεκριμένη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.


Άλλο παράδειγμα στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Ανακοίνωση της πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ:
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμό Πρακτικού 16 / 08.01.2013 ο αγώνας της 23/12/2012 ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ , ο οποίος ΔΙΕΚΟΠΗ επειδή η ομάδα του Μεταξοχωρίου έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αγωνιστεί κατά το 2ο ημίχρονο, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 4 – 0 υπέρ του Σωματείου ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον Βαθμολογικό Πίνακα του τρέχον πρωταθλήματος καθώς και 2 Βαθμοί από το Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 – 2014 ( άρθρο 21 παρ. 8 εδ. δ.β και παρ. 2 α).-

Από την ΕΣΠ Θράκης

Η 13η αγωνιστική
Το παιχνίδι Μέγα Πιστού – Πολύανθου δεν τελείωσε ποτέ αφού διεκόπη στο 55΄ από τον νεαρό διαιτητή Ντοσίδη διότι έβγαλε 5 κόκκινες κάρτες στην ομάδα του Πολύανθου και έμεινε με 6 παίκτες.
Από τη βαθμολογία της ομάδας της Πολύνθου αφαιρούνται 2 βαθμοί και άλλοι 2 βαθμοί θα αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει η συγκεκριμένη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  Ο ΚΑΠ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 21 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ….

1 σχόλιο: