Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ηρακλής Θυμιανών – Ατρόμητος 2-1



Πρώτη γκέλα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, όταν μετά από μέτρια εμφάνιση έχασε με 1-2 από τον Ηρακλή στα Θυμιανά.

Ο Παντελής Σούκας με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 34΄και ενώ είχαν προηγηθεί οι έντονες διαφωνίες του Ηρακλή για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών, με αποκορύφωμα την κοκορομαχία Παλαύρα και Ξύδα που οδήγησε στην δίκαιη αποβολή τους στο 32΄.

Ο Ηρακλής ισοφάρισε στις αρχές τις επανάληψης, στη συνέχεια πίεσε παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 71΄ ενώ στο 74΄ έμεινε και αυτός με δέκα.

Πολύ ανεκτικός ο διαιτητής Δημητρακόπουλος θα έπρεπε να είναι αυστηρότερος με τις εισβολές των πάγκων στις αψιμαχίες και στους πανηγυρισμούς.

Στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ατρομήτου, η όποια κρίση είναι δύσκολη. Είναι αντικειμενικά δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος αν κάτι από τα πόδια-σώμα-κεφάλι καλύπτεται και απο ποιόν. Ο Σέργης φαίνεται στην ίδια περίπου ευθεία με αμυντικό του Ηρακλή, συνεπώς προφανώς καλύτερη θέση είχε ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ και του οποίου ασπαζόμαστε την άποψη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χαβιάρας, Μερκούρης, Τσέμι, Παλαύρας, Κάμπουρας (55΄ Καζάκος), Σούκας Σ., Κιάφα, Σκουρλής (38΄ Κούτικας), Σέργης (45΄ Νύκτας), Σούκας Π., Πουλιός

5 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ
    ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opoy laloyn polloi kokori argi na ksimerosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταπεινή μου άποψη ... είναι καθαρό γκολ. Κακώς ακυρώθηκε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη δίκαιη νίκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή