Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διαιτητές στο Ένωση - Ατρόμητος


Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο κύριος Σφακιανάκης Ιωσήφ της ΣΔΠ Αθηνών. Θα έχει βοηθούς τους κυρίους Νακόπουλο Παναγιώτη και Κοσμά Κωνσταντίνο, όλοι τους επίσης της ΣΔΠ Αθηνών. Παρατηρητής θα είναι ο κύριος Κόνιαρης Πέτρος.


Βρήκαμε μερικές κριτικές για το διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος σε γενικές γραμμές δείχνει άριστος.

1) ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ο Σίφης Σφακιανάκης στο παρθενικό του παιγνίδι στην Β εθνική αγγιξε το αριστα με παρατηρητή από την σούπερ λίγκα τον Δημήτρη Γκρούτση .Σωστα απέβαλε τον Μπέκα στο 76 με δεύτερη κίτρινη ενώ ειχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς του Ντάλλα και Κουτσόγιαννο.

2) Ειδικώτερα στην Μάνδρα οπου εγινε το μάτς κορυφής με την Κόρινθο ο Σίφης Σφακιανάκης ηταν αψογος και αρεσε ιδιαίτερα στον Σταύρο Κρεμαστιώτη γιατι ηταν αντικειμενικός.

3) ΠΟΛΥ καλη παρουσία ειχε στον αγώνα του Πλαταινιά ο Σίφης Σφακιανάκης που ειχε τον πληρη ελεγχο και ηταν αντικειμενικός  κατι που αρεσε στον παρατηρητή Γ.Ιωαννίδη από το Ηράκλειο.

4) Καλά πηγε επίσης ο Σίφης Σφακιανάκης στον αγώνα  της Καλλονής  με τον Πανσερραικό 

5) Στον Πλατανιά  ο Σίφης Σφακιανάκης εδωσε ένα πέναλτυ υπερ των γηπεδούχων με το οποιο πήραν την νίκη ενώ υπήρξε μια επίμαχη φάση για τους φιλοξενούμενους  που μπορούσε να καταλογίσει με αποτέλεσμα ο Πιερικός να φωνάζει, γιατι στη συνέχεια απεβλήθη ο Πάγκαλος ότι εκανε θέατρο.Παρατηρητής ηταν ο Φ.Δανιγγέλης.

6) Mια δυσκολη φάση του ετυχε απόψε στην Νεα Σμύρνη, στον Αθηναίο ρέφερυ Σίφη Σφακιανάκη και διαχειρίστηκε τα πράγματα όπως ορίζουν οι κανονισμοί, στο επεισοδιακό φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαική.(3-0)
Όλα ξεκίνησαν στο 77' όταν ο Ισπανός μεοσεπιθετικός Ριέρα  κέρδισε ένα φάουλ, αλλά δεν ικανοποιήθηκε από την υπόδειξη του διαιτητή και εν ψυχρώ κλώτσησε τον αντίπαλό του!
Ο Ριέρα –φυσικά- αποβλήθηκε από το παιχνίδι, όμως το χειρότερο για τον Πανιώνιο είναι ότι τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στην εξέδρα, αφού ομάδα οπαδών του Πανιωνίου εξεράγη με την απόφαση του διαιτητή, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, τα έκαναν «Ροντέο» και επιτέθηκαν κατά του πάγκου της πατρινής ομάδας
Οι παίκτες της φιλοξενούμενης αποσύρθηκαν, το ματς διακόπηκε για ένα 5λεπτο και όταν πλέον ξεκίνησε, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 89', ωστόσο όλοι πλέον περιμένουν το… τρίτο ημίχρονο, αφού από το τι θα σημειωθεί στο Φύλλο Αγώνα, ο Πανιώνιος κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα», που μπορεί μέχρι και να του «αδειάσει» την έδρα για κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος!
ΤΑΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ Ο ΡΕΦΕΡΥ
Στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε ο διαιτητής σημειώθηκε πως «στο 77' απέβαλα τον παίκτη του Πανιωνίου, Σίτο Ριέρα, γιατί λάκτισε αντίπαλο σε φυσική διακοπή του αγώνα (σ.σ. εκτός φάσης). Συνέπεια αυτού ήταν να εισβάλλουν 3 φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι κινήθηκαν προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων και διέκοψα τον αγώνα, διότι έκρινα πως κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα αυτών. Ο αγώνας συνεχίστηκε 3 λεπτά αργότερα»
Βάσει, λοιπόν, του νέου Πειθαρχικού Κώδικα ο Πανιώνιος κινδυνεύει με πολύ βαριά «καμπάνα», δηλαδή πρόστιμο από 80 έως 120 χιλιάδες ευρώ!
Σημειώνουμε ότι ο Σφακιανάκης φέρεται επικρατέστερος  να ενταχθεί στον πίνακα της Β εθνικής απο την Αθήνα αφου εχει προταθεί και από την ΕΔ της ΕΠΣΑ. Και απόψε τα πήγε μια χαρά έχοντας βοηθούς τους Νακόπουλο,Ν.Κουτσόγιαννο και τέταρτο τον Παπαγεωργίου.

3 σχόλια: