Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ένωση - Ατρόμητος 2-4


Με δίκαιη νίκη ξεκίνησε τα μπαράζ ο Ατρόμητος καθώς επιβλήθηκε της τοπικής Ένωσης με 4-2.


Μέτριος και αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο, παρασύρθηκε από τα γρήγορο παιχνίδι της αντιπάλου ομάδος, κάνοντας αλλεπάλληλα λάθη σε όλες τις γραμμές. Η Ένωση δυνατή στην αριστερή πτέρυγα, με τον Κοκκινάκη κορυφαίο ήταν πιο απειλητική. Μία ολιγωρία της άμυνας στο 21΄λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Τσεσμελή της Ένωσης να ανοίξει το σκορ.


Το ημίχρονο κύλησε με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να συντονιστεί με τις απαιτήσεις του αγώνα, γεγονός που κατάφερε από το 35 και μετά. Είχε δύο καλές φάσεις με τον Νύκτα Κ. και τον Σούκα Π. σού των οποίων από πλεονεκτικές θέσεις πέρασαν μόλις άουτ.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε άρδην. Ο Ατρόμητος ηρέμισε, πίεσε τον αντίπαλο, έτρεξε πρώτος στη μπάλα και γενικά έπιασε το γνωστό του παιχνίδι. Στο 56΄ο Νύκτας τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο Θηριγιανό ισοφάρισε, στο 65΄ο Ζαννίκος με εκπληκτικό γυριστό σουτ έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο, στο 68΄ο Νύκτας με έξοχο πλασέ από κοντά το 3-1, ο Σούκας Π. με μπάσιμο από το κέντρο της μεγάλης περιοχής με σουτ το 4-1, με την Ένωση να μειώνει στην εκπνοή με τον Γιαννούλη. Μετά το 4-1 ο Ατρόμητος είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. 


Η διαιτησία του κυρίου Σφακιανάκη και των βοηθών ήταν υποδειγματική.

Οι φίλαθλοι, η ομάδα της Ενώσεως αλλά και οι παράγοντες της ΕΠΣ Σάμου μας υποδέχτηκαν θερμά και μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε. Αντίστοιχα οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι της Σάμου μας εξυπηρέτησαν απόλυτα προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση από το blog. Ως Ατρόμητος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για την φιλοξενία τους που ήταν υποδειγματική. Συγχαρητήρια σε όλους. 

Περισσότερο φωτορεπορτάζ αργότερα καθώς σε λίγα λεπτά η ομάδα ετοιμάζεται να δειπνήσει.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα, τον προπονητή και την διοίκηση του Ατρομήτου για την εξαιρετική εμφάνιση και την νίκη μέσα στη Σάμο. Εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στην συνέχεια.

    Ι. ΣΙΔΕΡΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή