Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ατρόμητος – Πέλοπας Κιάτου: Διαιτητές


Ο επόμενος αγώνας του Ατρομήτου είναι κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος  Κάμπαξης Ιωάννης, με βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο Κωσταντίνο και Ράζο Σταύρο. Όλοι τους του συνδέσμου Ευβοίας. 

Οι «συστάσεις» και για τον συγκεκριμένο διαιτητή (Β΄ Εθνικής) είναι άριστες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τρεις παραπομπές για διαιτησίες του. 

 
1) Με καλή απόδοση συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Κάμπαξη στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής. Σφύριξε το Καλλιθέα-Θρασύβουλος 2-1  ένα ματς που επεκράτησε η δύναμη, γι αυτό για να κρατήσει τον έλεγχο, έδειξε 11 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη με την λήξη  στον Κουτρουμπή των γηπεδούχων.
Ο Αθηναίος παρατηρητής Γιώργος Μητροφάνης έμεινε γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κάμπαξη.

2) Μιλάμε για το παιγνίδι του ΑΟΝΑ με τον ΑΟ Κύμης το περ. Σάββατο και για τη συμβολή του Γιάννη Κάμπαξη στη διεκπεραίωση αυτού του απρόβλεπτα δύσκολου παιγνιδιού από το οποίο έπρεπε να έχουν φύγει σταδιακά πέντε τουλάχιστον ποδοσφαιριστές λόγω κίτρινης, ένθεν και ένθεν.
Και όμως ενώ από την αρχή οι κοκορομαχίες και οι αντιαθλητικές συμπεριφορές των αντιπάλων έπρεπε να τινάξουν την διαιτησία στον αέρα, ο Κάμπαξης με την ψυχραιμία και την διαχείριση της συμπεριφοράς του πήρε το άριστα και στον πειθαρχικό έλεγχο με 8 μόνο κίτρινες από τις οποίες δεν δίπλωσε καμία.

3) Στην Μυτιλήνη ο Γιάννης Κάμπαξης ειχε καλη αποδοση στον αγώνα της Καλλονής  κατι που πιστοποίησε και ο παρατηρητής Ανδρεας Ζήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου