Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πανελευσινιακός - Ένωση 1-0 (ρεπορτάζ)


Ενα ακόμα βήμα για την ανόδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα του Πανελευσινιακού που επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού 1-0. Οι παίκτες του Γιάννη Ρόκκα είχαν την υπεροχή και στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν και τρια δοκάρια.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 250 φίλαθλοι κάτω απο φοβερή ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Στο 8′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ο Δούκας έκανε κούρσα απο τα αριστερά πέρασε τρεις αντιπάλους έβγαλε τη σέντρα και ο Ανδρεάδης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ατματζίδης εξ’επαφής σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Θηριανού. 
Στην συνέχεια 26′ ο Δούκας έβγαλε την συρτή σέντρα απο τα αριστερά και ο Ανδρεάδης δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ.
Στο 38′ μακρινό φάουλ του Μακρίδη απο τα αριστερά βρήκε το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Σάμου. 

Στο 60' σέντρα του Βάση απο τα δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Ανδρεάδη ξυστά άουτ. Εξι λεπτά αργότερα κόρνερ του Δούκα απο τα δεξιά ο Καριαβούλας έπιασε την κεφαλιά άουτ.
Στο 69' φάουλ του Δούκα απο τα δεξιά ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως ο 1ος βοηθός Ζησιμόπουλος είχε σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. 
Στο 72′ σέντρα του Δούκα απο τα δεξιά ο Παπαευθυμίου έπιασε το σούτ απο το σημείο του πέναλτι και έδιωξαν οι αμυντικοί. Ενα λεπτό αργότερα ο Δούκας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας τετ-α τετ με τον Θηριανό πλάσαρε και απέκρουσε ο πορτιέρο της Σάμου. 
Στο 75′ δυνατό σούτ του Μακρίδη τράνταξε το δοκάρι του Θηριανού,ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 84′ σε σούτ του Κουιμτζίδη. Στις καθυστερήσεις σέντρα του Παπαευθυμίου κεφαλιά του Κουμτζίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σάμου.

Διαιτητής Μήτση Βοηθοί: Ζησιμόπουλος – Συνιοράκης (Πειραιά) Κίτρινες: Τούσης, Θηριανός, Μούτσος, Σιαφιλιός

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. (προπονητής Γιάννης Ρόκκας): Τσουκαλάς, Βάσης, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας (87′Αποστολάτος), Μακρίδης, Ευαγγέλου, Τούσης (62′Παπαευθυμίου), Δούκας, Ανδρεάδης, Ατματζίδης (79′Κουιμτζίδης).
ΠΑΓΚΟΣ: Αποστολάτος, Φιλιππής, Κανάκης, Νικολάκης, Οικονομόπουλος.

ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΣΑΜΟΥ(προπονητής Στέλιος Σταματάκης): Θηργιανός, Βασιλειάδης, Χατζηπαναγιώτης, Παπαχρήστου, Σεβαστάκης, Φτενογιάννης (46′Σιαφιλιός), Τσεσμελής (62′ Βούρος), Μούτσος, Γιαννούλης, Γεροντής (78′Βαρδίκος), Θύμιος.
ΠΑΓΚΟΣ: Σιαφιλιός,Κτίστου, Κοκκινάκης,Αγγελίνας, Χαροκόπος.

plekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου