Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ένωση – Ατρόμητος… Σάββατο μεν αλλά ώρα έναρξης άγνωστη δε


Το αναφέραμε χτες για σχήμα λόγου (όταν λέγαμε ότι άλλαξε η ώρα του αγώνα), πως το ζέσταμα θα γίνει στο πλοίο και να που θα γίνει έτσι.  Ξαφνικά η ΝΕΛ άλλαξε την ώρα αναχώρησης από την Χίο και αντί για 11 το πρωί του Σαββάτου το πήγε 2μιση το μεσημέρι. Συνεπώς ανθρωπίνως αδύνατον να είμαστε εκεί στις 5 που θα άρχιζε το ματς. Αυτό σήμαινε ότι ο αγώνας θα πήγαινε Κυριακή αλλά και απίστευτη ταλαιπωρία στην επιστροφή (μέσω Τουρκίας) συν και τα επί πρόσθετα έξοδα, καθώς είχαν γίνει ακυρώσεις και είχαν χαθεί εισιτήρια. 

Τελικά ο νέος γύρος συνεννοήσεων κατέληξε στο ότι η ομάδα θα φύγει το μεσημέρι του Σαββάτου από Χίο και ο αγώνας θα γίνει ότι ώρα φτάσουμε. Και εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας στερείται σωστού φωτισμού. Μπορεί να καλύψει μόνο το σούρουπο. Οπότε αν το πλοίο αργήσει γενικά, θα υπάρχει πρόβλημα.

Βλέποντας και κάνοντας. Ένα βράδυ στο γήπεδο του Αι Γιωργιού ο κόουτς άναψε τα φώτα του αυτοκινήτου για να γίνει τελειώσει η προπόνηση. Ας μαζέψουμε και τώρα μερικά να τελειώσει ο αγώνας.

Η ουσία είναι ότι σε επίπεδο συνεννοήσεων τόσο μεταξύ της ΕΠΣ Χίου (κύριος Σαρρής) όσο και της ΕΠΣ Σάμου (κύριος Βακάλης), υπήρξε κατανόηση, συμπαράσταση και κάθε διευκόλυνση καθώς τα εμπόδια της μετακίνησής μας είναι πέραν των δυνάμεών μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για την συνεργασία και την καλή θέληση να μας εξυπηρετήσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε δική μας αναγκαστική αλλαγή στα ωράρια, επηρεάζει και την αντίπαλη ομάδα, η οποία στωικά μας περιμένει. Ευχαριστούμε και την ομάδας της Ένωσης για την ανοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου