Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ατρόμητος – Πέλοπας Κιάτου 0-2


Την ήττα με 0-2 υπέστη στην έδρα του ο Ατρόμητος από την ανώτερη ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Ο αγώνας που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, βρήκε τον Ατρόμητο να πιάνει κακή απόδοση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε στρατηγική και έπαιξε έξυπνα.

 
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μέτριο ποδόσφαιρο με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13΄ μία σέντρα σουτ του Παντελή Σούκα κατέληξε κόρνερ, στο 22΄ σε μπάσιμο του Ounugwe υπήρξε ίδια κατάληξη ενώ στο 33΄  σε αντεπίθεση του Ατρομήτου με τον Ζαννίκο, την τελευταία στιγμή η σέντρα του κόπηκε και πάλι σε κόρνερ.


Φτάσαμε στο 37΄όταν μετά από λάθη στον χώρο του κέντρου, έκλεψε την μπάλα ο Πέλοπας, έτρεξε ταχύτητα για να υποχρεωθεί ο Σταθάκης να υποπέσει σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Παπαβασιλείου.


Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Αν στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις από πλευράς Ατρομήτου ήταν λίγες στην επανάληψη ήταν το ίδιο λιγοστές.

Στο 47΄ο Νιάκας που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει, αλλά στο 50΄ ο Πέλοπας έχασε ευκαιρία με τον  Πετρόπουλο, πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ από την δεξιά γωνία του Σταθάκη.

Στο 57΄  και πάλι ο Πέλοπας βρέθηκε στην επίθεση, με την μπάλα να καταλήγει στον Βράκα έξω από την περιοχή, αυτός να σουτάρει δυνατά και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Κιάτου.

 
Λίγο μετά ο Ounugwe είχε σουτ στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 75΄ όπου καλό σουτ του Ματτέρη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χασανμπελλι, για να κλείσουν οι ευκαιρίες του αγώνα στο 88΄όταν ο Νιάκας σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πλασάρει τον αντίπαλο πορτιέρο, χάνοντας την σημαντικότερη ευκαιρία του Ατρομήτου στον αγώνα.


Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (65΄Κουτρής), Κούτικας, Νιάκας, Σούκας Σ., Ματέρης, Νύκτας Κ. (86΄Κύλης), Σούκας Π. (80΄Σέργης), Ζαννίκος. 
Πέλοπας Κιάτου: Χασανμπέλλι, Βράκας, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Gibson (82΄Priftis), Πετρόπουλος (90΄Σέλλας), Παπαβασιλείου, Ounugwe, Πράττος, Μπούκης (63΄Αναγνωστόπουλος).


Εν κατακλείδι η νίκη του Πέλοπα ήταν δίκαιη. Ήταν ομάδα που ναι μεν δεν εντυπωσίαζε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε ωστόσο είχε στρατηγική και ουσία. Άριστη αμυντικά, με αλληλοκαλύψεις, τρεξίματα στη μπάλα, δεν επέτρεψε να γίνουν φάσεις από τον Ατρόμητο. Επιθετικά καθότι δεν είναι ομάδα πρωτοβουλίας, προτίμησε τις αντεπιθέσεις όπου επίσης είναι επικίνδυνη. Η νίκη του Πέλοπα ήταν καθαρή και δίκαιη.


Όσον αφορά τον Ατρόμητο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Ακόμα και αν δεχθούμε ότι παρασύρθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του, έδειχνε μπλοκαρισμένος, χωρίς καθαρό μυαλό, θυμίζοντας το αρνητικό του πρόσωπο που σε πολλούς είχε ξεχαστεί. Αξίζει ίσως να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ατρομήτου από τις 26 Νοεμβρίου 2011.


Το διαιτητικό τρίο μπορεί να μας «στεναχώρησε» σε μερικές φάσεις, ωστόσο είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση.

 
Ο αγώνας για τον Ατρόμητο συνεχίζεται, ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα αρκεί όμως αυτή του η εμφάνιση να ξεχαστεί τάχιστα και οι παίκτες του να βρουν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα, να συνεχίσουν. Άσχετα με την ήττα τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο.


4 σχόλια:

  1. δεν πειραζει παιδια!!!! παμε για τη συνεχεια!!!! Ατρομηταραααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε παιδια δε πειραζει παμε για τα επομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαιτησια ηταν απαραδεκτη. Το πεναλτι ξεκινησε απο καθαρό οφσαιτ. Οι εποπτεσ πρεπει να ηταν σε αλλο γηπεδο . ντροπη τουσ κι αν ενα δυο ελαφρομυαλοι φωναξαν λιγο ολο το δσ επεσε πανω τουσ να σταματησουν . αν θελετε μοναστηρια να μας το πειτε. Για νομιζετε οτι αν η ελευσινα θελει το παιχνιδι θα σας φερθουν με το σισ και με το σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γήπεδο σαφώς και δεν είναι μοναστήρι, αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα πλακωνουμε Παναγίες, Χριστούς, μάνες, γυναίκες και ότι αλλο υπάρχει, διαιτητες και αντιπαλους. Να υπάρχει ενα ίχνος σεβασμού. Οποιος νομιζει οτι οι διαιτητες που ερχονται θα φοβηθουν επειδη καποιοι τους κατεβαζουν καντηλια ειναι γελασμένος. Υπαρχει για δεύτερη φορά σε ματς του Ατρομήτου ένας γελοίος στην εξεδρα άσχετος με την ομάδα, ο οποίος βγάζει βόθρο από το στόμα του. Αυτός προσφέρει υπηρεσία ή ξεφτιλίζει τον Ατρόμητο? Την Τεταρτη θα ερθει η Σαμος. Τα παιδια στην Σάμο ήταν κύριοι απέναντί μας. Αν ανοίξει πάλι το βόθρο του του αυτός ο τύπος θα γίνει επεισόδιο απο μένα. Θα ζητήσω από παρατηρητη και διαιτητή να διακόψει τον αγώνα να έρθει η αστυνομία να τον μαζέψει. Αρκετά τον ανέχτηκα. Οι άλλοι δύο εντάξει έχουν το ακαταλόγιστο αλλα και αυτοί μέχρι ενός σημείου.
    Το τι θα γίνει στην Ελευσίνα αφήστε το σε μας που θα πάμε και που στο κάτω κάτω έχουμε εμπειρία πολλών ετών από τα γήπεδα της Αθήνας. Η Ελευσίνα είναι "μοναστήρι" μπροστά σε άλλα γήπεδα.

    ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή