Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Άγιε μου Γιώργη, σώσε με" λένε στον Πανελευσινιακό


Πολιούχος της πόλης της Ελευσίνας είναι ο Άγιος Γεώργιος και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Πανελευσινιακός να παίζει όλους τους κόπους της χρονιάς κόντρα σε μια ομάδα Αγίου Γεωργίου. Στη Χίο και συγκεκριμένα ενάντια στον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Συκούση, ο πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ,  Πανελευσινιακός δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση ήττας η ομάδα της Ελευσίνας θα έχει μηδέν βαθμούς ενώ η ομάδα της Χίου θα έχει φτάσει τους έξι πόντους, όσους αναμένεται να έχει και ο Πέλοπας Κιάτου που λογικά θα έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στον Πανσαμιακό.
Η εντός έδρας ήττα από τον Πέλοπα και η κρισιμότητα της αναμέτρησης στη Χίο έχει προσδώσει περισσότερο άγχος στους παίκτες του Πανελευσινιακού που θα φύγουν το απόγευμα της Τρίτης με καράβι για το ακριτικό νησί.
Ο προπονητής Γιάννης Ρόκας θα μιλήσει στους παίκτες για τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Πέλοπα και θα τους τονίσει ότι οι αγώνες μπαράζ δεν είναι νοκ άουτ αλλά μίνι πρωτάθλημα και συνεπώς θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με το Κιάτο.
Αλλαγές στη σύνθεση δεν αναμένεται να υπάρξουν καθώς ο Διομήδης Φιλιππής που θα μπορούσε να βοηθήσει, παίρνει μέρος στις προπονήσεις αλλά κρίνεται ανέτοιμος λόγω της μακρόχρονης απουσίας του. Την ομάδα στη Χίο θα ακολουθήσουν και παράγοντες του Πανελευσινιακού.

πηγή: hhttp://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου