Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ένωση - Ατρόμητος: Λίγες εικόνες αλλά πολλές αναμνήσεις

Το βαπόρι έφτασε γύρω στις 6 και 20, με την 11αδα ήδη έτοιμη και ντυμένη στο καταπέλτη του πλοίου, να περιμένει για να αναχωρήσει αμέσως για το γήπεδο.


Το γήπεδο βρίσκεται πάνω από το ξενοδοχείο που βλέπετε και διανυκτέρευσε η αποστολή. Διακρίνονται οι στήλες φωτισμού στα δεξια και πάνω.


Η Ένωση έκανε το ζέσταμα


Ο Ατρόμητος επίσης.


Οι ομάδες παρατάχθηκαν,αντάλλαξαν λάβαρα και χαιρέτησαν τους περίπου 150 φιλάθλους.


Ο Κοκκινάκης (κορυφαίος της Ενώσεως που δυστυχώς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου), εφορμά από τα αριστερά παρακολουθούμενος από τον Τομάζο. Το δίδυμο αυτό στο α΄ημίχρονο έβγαλε πολλές φάσεις.


Ο Παντελής Σούκας παραλίγο να αφήσει χωρίς "μαλλιά" τους Γκιάλη και Ζαννίκο με την ευκαιρία που έχασε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Αυτή η φάση ήταν  η απαρχή της αντεπίθεσης του Ατρομήτου.


Ο Κώστας Νύκτας μόλις έχει ισοφαρίσει.


Οι παίκτες μας χαρούμενοι στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης


Ο κόουτς κάνει δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Προσωπικά θα ευχαριστήσουμε εγκάρδια και τους δύο συνάδελφους για την βοήθεια που μας έδωσαν. Αγωνίζονται με πάθος και αφιλοκερδώς για τον αθλητισμό του νησιού. Ρομαντικοί ευτυχώς υπάρχουν ακόμα. Αλλά ως πότε


Πρωινή εικόνα (7 παρά) από την πανέμορφη Σάμο μέσα από το πλοίο. Κατεύθυνση για Χίο με γαλήνια θάλλασα.




11 σχόλια:

  1. OI DYO TELEYTAIES FOTO EINAI POLY ORAIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν λέμε οτι εδω στη χιο σας σπρώχνουν τα τοπικα ΜΜΕ έχουμε δίκιο
    σας ακούγαμε κυριε ραπτάκη που σας έβγαζαν απο τη Σάμο στο ράδιο Αλήθεια, αυτό δεν είναι σπρώξιμο?
    φανερό μάλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μπορώ να κρατηθώ λέμεεε!!!!:):):):):):)
    Για πες αγαπητέ που καταγγέλεις σσμπρώξιμο!! ποιον έπρεπε να βγάλει η Αλήθεια από τη Σάμο την συγκεκριμένη ώρα και μέρα, τον Δέσποτα?? μήπως τη Ντόρα ή τον Πάρη τον παπή??!!!!
    Άμα θα πάει η ομάδα σου να αγωνισθεί σε ανάλογο ματς, αντίστοιχου τουρνουά, δεν θα λάβει χώρα ανάλογη κίνηση από τα μμε του νησιού?? Σ-μπ-ρώξιμο θα 'ναι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε ανώνυμε
    Είναι γεγονός ότι τα πολυάριθμα ΜΜΕ της Χίου σπρώχνουν τον Ατρόμητο όσο δε πάει. Εκείνη την ώρα καμιά δεκαριά ομάδες, εκτός του ΝΟΧ εκπροσωπούσαν την Χίο εκτός νησιού, οπότε έγινε μεροληπτική και επιλεκτική κάλυψη των αθλητικών γεγονότων. Έθαψαν όλους τους άλλους για να βγάζουν εκτός του ΝΟΧ μόνο τον Ατρόμητο. Υποθέτω δε ότι θα ανήκεις σε εκείνους, που μόλις άκουσαν ότι το σκορ είναι 1-0, χαμογέλασαν από ικανοποίηση.
    Θα σε προσεγγίσω με συμπάθεια, εκτιμώντας ότι μάλλον διακατέχεσαι από κάποια νεύρωση. Για να στο πω επιστημονικά μάλλον πάσχεις από το «κόμπλεξ του Ιεχωβά». Ψάξτο λίγο. Προλαβαίνεις.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει δίκιο ο 10.20 κύριε Ραπτάκη οτι σπρώχνουν τον Ατρόμητο.
    Ηταν προγραμματισμένη αφιξη στις 18.30 στην Σάμο και το καράβι εφτασε 18.00.
    Αν αυτό δεν λέγεται σπρώξιμο τοτε ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είχαμε κατεβάσει στ'αριστερά τον Παπασταμάτη και δεξιά τον Ραπτάκη με βατραχοπέδιλα και τα'διναν όλααααα....
    αυτό ήταν το σπρώξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραιοι χιωτες ειστε ρε μπραβο σας. Αλλα δε πειραζει εμεις οι αγιοργουσοι ειμαστε υπερ αρκετοι για να στηριξουμε την ομαδα. Αλλα και αυτοι που την αγαπουν. Loosers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτσε να δεις όταν θα πάμε Αθήνα με το αεροπλάνο που θα το προσγειώσουμε και μέσα στο γήπεδο. Καλά μιλάμε δεν υπάρχεις. Απίστευτο γέλιο. Μη σταματάς γραφε γαμωτο. Βαστάμε τις κοιλιές μας από τα γέλια. Σπρώχνε μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.20 τι σπώξιμο εννοεις? για να καταλάβουμε και εμείς
    τι αυτονόητο έκανε ο Σταυρακάκης, επειδή ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας και σοβαρός. Την ώρα που είχε μετάδοση το πόλο, έβγαλε και το ματς του Ατρόμητου, για να ενημερωθει ο κόσμος που άκουγε, που είδες το σπρώξιμο για να καταλάβω και εγώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι γεγονοσ οτι η ατρομηταρα σπρωχνεται απο ολουσ!!! για αυτο και ο επομενοσ αγωνασ του ατρομητου θα καλυφθει τηλεοπτικα απο το novasports1 και θα κανει και ειδικη εκπομπη αφιερομενη στην μεχρι τωρα πορεια των "ΠΡΩΤΑΛΘΗΤΩΝ ΧΙΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα παρακαλέσω το θέμα του "σπρωξίματος" από εμας να κλείσει. Δεν έχει άλλο νόημα. Οποιος εχει μυαλό και όχι σανό, καταλαβαίνει. Βαρέθηκα να εξηγώ σε ανθρώπους που είναι έτη φωτός πίσω σε νοοτροπίες και κουλτούρα, τι θα πει ενημερωση. Αν έτσι έμαθαν και δεν βλεπουν πέρα από την μύτη τους...περαστικά τους. Τέλος.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή