Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι 440.894 «Έλληνες» κατάλαβαν τι ψήφισαν?


Αυτό το μέλλον θέλουν για τα παιδιά τους?

Αυτό το μέλλον θέλουν για την πατρίδα τους?




15 σχόλια:

  1. o tsarli tsapling einai?xaxaxaxa exei k to agio pneyma apo pano xaxaxaxa giorgo as anamigniome ta podosferika me ta politika .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω καταλαβει ακομα την μεγαλη ενοχληση ορισμενων που μπηκε η χρυση αυγη στην βουλη. Τι ακριβως σας ενοχλει; Το οτι ελληνες υποψηφιοι της χ.α. ψηφίστηκαν με... δημοκρατικες διαδικασιες απο Έλληνες ψηφοφορους; Το οτι τα λενε σταρατα και λενε αυτα που οι περισσότεροι Έλληνες φωναζουμε; Οτι απειλουν τους υπαιτιους που μας φεραν σε αυτην την εξαθλιωση; Ποιος μπηκε καν στον κοπο να διαβασει τις προτασεις τους; Λενε για χουντα και μη δημοκρατικη παραταξη...αυτο που ζουμε τοσα χρονια ειναι δημοκρατια; Επειδή το λανσαρουν ετσι δεν σημαινει οτι ειναι κιολας. Ολοι οσοι διαμαρτυρηθηκαμε και βγηκαμε στους δρομους για το μνημονιο και τα μετρα μας ακουσε κανεις; Ακούστηκε η βροντερη φωνη του λαου στο οχι που ειπε; Οχι μονο δεν τους ενδιαφερει τι θελουμε αλλα φαγαμε και ξυλο, τολμησαν να χτυπησουν μεχρι τους παππουδες και τις γιαγιαδες, αυτοι οι δημοκρατες που φωναζουν και ανησυχούν τωρα για την εισοδο της χ.α. στην βουλη. Η μονη λυση ειναι να φυγουν ολοι! Ακομα και με την βια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. atromite ags kathe anthropos psifizei oti thelei den einai sosto na kaneiw propaganda apo athlitiko sait

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

      Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Το προπαγανδιστικό μήνυμα περιέχει τρανταχτές και επιτηδευμένες ψευδολογίες ή/και παραλείπει τέτοιον όγκο αληθειών/γεγονότων σχετικών με το θέμα που καθίσταται έντονα παροδηγητικό.

      Διαγραφή
  4. 1) Το ποδόσφαιρο εμπεριέχει και πολιτική. Το πώς και το γιατί ψάξτε το.
    2) Το συγκεκριμένο blog δεν είναι μόνο αθλητικό, δεν ανήκει σε κανέναν και αλλοίμονο αν έχουμε γνώμη και δεν την λέμε για ότι μας αγγίζει.

    3) Αγαπητέ 4:18.
    Επειδή μου αρέσει η ελευθερία και οι δημοκρατικές διαδικασίες έχουμε και τα σχόλια ανοιχτά. Να είσαι βέβαιος ότι μπήκα στην διαδικασία να διαβάσω τις προτάσεις τους. Έχω όμως την αμφιβολία αν εσύ μπήκες να διαβάσεις την διακήρυξη του κόμματός τους. Αν όμως μπήκες, διάβασες αυτό «Για μας τους Χρυσαυγίτες θεμέλιο του Έθνους, αλλά και φυσική αριστοκρατία είναι οι ένοπλες δυνάμει» και έρχεσαι να μου πεις για δημοκρατία και διαδικασίες, βρήκες λάθος τόπο και λάθος άτομο.
    Στις 14 Σεπτεμβρίου το 1944, στο χωριό Αμυρά της Κρήτης, κάποια ανθρωποειδή, απόλυτα συνδεδεμένοι ιδεολογικά με τους σημερινούς δημοκρατικά εκλεγμένους, έστησαν στο τοίχο και εκτέλεσαν 32 μέλη της οικογένειας μου (από 14 έως 92 χρονών) που δεν γνώρισα ποτέ.
    Όσον αφορά τον φίλο 9:14 και τα περί προπαγάνδας θα του πω….. αγαπητέ φίλε ο Γκέμπελς ήταν ο ειδήμων στην προπαγάνδα. Εγώ εδώ εξεγείρομαι γιατί το καλοκαίρι στο μνημόσυνο του παππού μου στη Κρήτη, αν έβλεπα μπροστά έστω και ένα από τους εκτελεστές του, θα του έπινα το αίμα.
    Μαθήματα δημοκρατίας δεν δέχομαι από κανέναν απολύτως. Έχω μάθει να λέω την άποψή μου, όποτε το κρίνω όπου και αν βρίσκομαι. Η οικογένεια μου, για αυτό που λέγετε πατρίδα, έδωσε το αίμα της και έχω υποχρέωση να την υπερασπίζομαι πάντα και παντού απέναντι στους φονιάδες της.

    ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re giorgo ti doylia exoyne ta politika me ta podosferika??kane to kkeags h syriza ags to sait ego den goystaro na xrisimopoieis to onoma toy atromhtoy k na kaneis politikes propagandes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ONOMA TOY ATROMITOY DEIXNEI TI DEN EINAI...JYPNA...KAI AN ESY DEN THELEIS EMEIS THEME....DEN EIDAME KANENA ONOMA KOMMATOS EDO MESA...EIDAME TI DEN THELOYME...MPRABO GIORGO KALA EKANES.

      Διαγραφή
  6. Ούτε εγώ συμφωνώ το blog να έχει πολιτικές ιδέες. Ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα και ο καθένας μας μπορεί να ψηφίσει αυτό που πιστεύει καλύτερο για την πατρίδα. Δεν είναι σωστό να κάνουμε κριτική σε κάποιον που ψήφισε ακροδεξιά. Σωστό θα ήταν να έγραφε και 1192054 νεο-δημοκρατες ήξεραν τι ψήφισαν; 1061265 υποστηριχτές του Τσίπρα ήξεραν τι ψήφιζαν; 833529 ΠΑΣΟΚΟΙ ήξεραν τι ψήφιζαν; ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 536072 ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ; ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ 440894 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΗΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o raptakhs seligo 8a mas pei kai th na cyfisome nomizei oti eine sto tshflikei toy kane ena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ πρεπει να εισαι απο τους φετινους πικραμενους

      Διαγραφή
  8. Εις ώτα μη ακουόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το επίσης αθλητικό σαιτ του νησιού www.sportschios.gr έκανε μία εξαιρετική αναφορά, που αποδυκνεύει ότι ποδόσφαιρο και πολιτική έχουν σχέση, εκτός και αν η UEFA δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά με τσιμπιές.

    Διαβάστε

    http://www.sportschios.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1921:dsfsdfewfsadfa&catid=34:2011-05-07-07-24-33&Itemid=86

    http://epo.gr/refs/pdf/racist_symbols.pdf

    Τέλως πάντων. Εχετε τις απόψεις σας και εχoυμε τις δικές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DHLADH PEIRAZEI KAPOIOYS POY STO SAIT TOY ATROMHTOY DIABAZOYME OTI DEN EXEI SXESH ME NAZI. KAI ANTI NA LEME MPRABO KRAZOYME. POY NA BGEI DHLADH H XRYSH AYGH PROTO KOMA. PAEI O RAPTAKHS THA TON EKTELESETE.
    RE POY KATANTHSAME SA LAOS.MPRABO MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ραπτακηηηηη διαλεξε μακρονησο η γιαρο τυχερουλη τζαμπα διακοπες χαχαχαχα πλακα κανω γιωργο μην το παρεις σοβαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαλέγω αυτοεξόριστος στη Χαβαη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή