Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ατρόμητος - Ένωση Σάμου 1-2


Δεύτερη σερί ήττα εντός για τον Ατρόμητο, αυτή την φορά από την ομάδα της Ένωσης Σάμου με 1-2. Αλλοπρόσαλλος ο Ατρόμητος με την γενική του εικόνα μέτρια. Στον αντίποδα η Σάμος που έπαιξε κατά βάση αμυντικά, αλλά δεν έχανε την ευκαιρία να βγαίνει συνεχώς στην αντεπίθεση και να δημιουργεί κινδύνους. 


Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Πιο κινητικός ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία έπαιξε γρήγορα αλλά ταυτόχρονα έκανε και απίστευτα ατομικά λάθη.

Υποψίες ευκαιριών είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών με κυριότερες, ένα σουτ του Νύκτα στο 21΄, μια κεφαλιά του Τσεσμελή μετά από κόρνερ που μπλόκαρε ο Σταθάκης στο επόμενο λεπτό. 


Για να φτάσουμε στο 41΄ όπου ο Νύκτας, σε δύο χρόνους, σούταρε δυνατά στο κενό τέρμα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο 43΄ έξοχη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ των παικτών του Ατρομήτου, με τον Σίμο Σούκα να βγάζει την συρτή σέντρα από αριστερά, τον Ζαννίκο να αποτυγχάνει στο πλασέ, αλλά τον Νύκτα που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι, με προβολή να ανοίγει το σκορ.


Το ημίχρονο έκλεισε με μία φάση όπου ο Νύκτας ναι μεν σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής υπέδειξε χέρι στο κοντρόλ του επιθετικού του Ατρομήτου.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η επανάληψη ξεκίνησε με καλή φάση του Ατρομήτου, με τον Παντελή Σούκα να βρίσκεται από δεξιά μόνος με τον Θεριανό αλλά να σουτάρει ψηλά άουτ.


Από κει και μετά τις φάσεις μονοπωλεί η Σάμος. Στο 54΄ο Κοκκινάκης από καλύ θέση σουτάρει άουτ, στο 60΄και πάλι ο Κοκκινάκης πλασάρει από θέση τετ α τετ τον Σταθάκη αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ, 


στο 65΄ ο Θύμιος υποχρέωσε τον Σταθάκη σε έξοχη απόκρουση σε σουτ που πραγματοποίησε, για να φτάσουμε στο 81΄όταν χαλαρό σουτ που πραγματοποίησε ο Βούρος, η μπάλα γκέλαρε ξεγέλασε τον Σταθάκη και έγινε το 1-1.


Πάντως στον αγώνα «υπήρχε» και ο Ατρόμητος  ο οποίος φάνηκε στο 84΄όταν ο Νύκτας σούταρε για να αποκρούσει ο διακριθείς Θεριανός. Το ματς έκλεισε από φάσεις στο 90΄ όταν μετά από συνεχόμενα λάθη των παικτών του Ατρομήτου ο Γιαννούλης μπήκε από δεξιά πλάσαρε έξοχα τον Σταθάκη, κάνοντας το 2-1 για την Ένωση μέσα σε δίκαιους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών της.  


Όσον αφορά την διαιτησία θα την χαρακτηρίζαμε πολύ καλή. Ωστόσο μείναμε με την αίσθηση ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Νύκτα στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0. Όμως  ο διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα που το κουβεντιάσαμε, ήταν κατηγορηματικός ότι υπήρξε χέρι από τον Νύκτα. Οφείλουμε να δεχθούμε την κρίση του και να ευχηθούμε σε αυτόν και τους βοηθούς του (αλάνθαστοι) καλή συνέχεια. 


Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (67΄Κουτρής),  Κούτικας, Νιάκας (60΄Κύλης), Σούκας Σ., Ματέρης (72΄Σεργης), Νύκτας Κ., Σούκας Π., Ζαννίκος.

Ένωση:  Θηριανός, Βασιλειάδης, Τσεσμελής, Σιαφίλος, Σεβαστάκης, Κτίστου, Θύμιος, Μούτσος, Κοκκινάκης (63΄Χαρκόπος),  Βούρος, Γιαννούλης.

Εν κατακλείδι. Η Σάμος αποδείχτηκε αξιόμαχη και τελικά μάλλον αδικήθηκε από το 2-4 του πρώτου αγώνα. Έκανε τα αυτονόητα και σίγουρα μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, για τον αγώνα που έκανε υπό αντίξοες συνθήκες, άξιζε μία νίκη. Συγχαρητήρια στην Ένωση.


Ο Ατρόμητος έχασε διότι οι παίκτες του έκαναν απίστευτα ατομικά λάθη. Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσε να κοντρολάρει την μπάλα, στιγμές που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα και που γενικά οι επιλογές του ήταν παντελώς λάθος. Τώρα αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση είναι υποχρεωμένος να μείνει εκ πρώτης αήττητος  μέσα στην Ελευσίνα...


10 σχόλια:

  1. Ατρομητάρα εγώ θα σ'αγαπώ κι ας με πληγώνεις: <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)O atromitos den mas pligose katholoy.oloi emeis pou eimastre konta tou eimaste perifasnei gia thn fetinhi tou kai tin mexri stigmi poreia tou.
    2)Meta apo tosa atomika lathi,lathos kontrol,lathos epiloges,lathos, kontrol,kourasi as eimaste realistes kai prosgiomeni gia thn eleusina giati sto telos den tha simplironoume apo traumatismous kai kourasi kai gyrisoume me kaqmia ntouzina
    3)Ypirxe o ATROMHTOS ston agona alla yphrxe kai kapoios Nuktas apo oti diabazo sta sxolia kai kalo einai na eulogame kai ta dika mas genia kamia fopa kai oxi na bgazoume fotografies ton kathe bagela foraki ton kathe asxeto kai opoion simpathame parapano giati me ayton ton tropo ksexname oti eimater omada kai den kremomaste se atoma giati opos apodixtikan patata!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Θα συμφωνήσω ότι δεν μας πλήγωσε. Φέτος η ομάδα έχει προσφέρει μεγάλες χαρές που δεν πρόκειται να αμαυρωθούν στα μπαράζ από ένα δύο αγώνες.
    2) Με ντουζίνα δεν πρόκειται να γυρίσουμε. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η ηττοπάθεια. Κούραση υπάρχει και τραυματισμοί ίσως. Όμως δεν υπάρχει άγχος.
    3) Το ποιός υπάρχει κάθε φορά, που και πως, ποιες και ποιοι ανεβαίνουν στις φωτογραφίες, άσε να το κρίνω εγώ που για την ώρα έχω την ευθύνη, σε κάτι που έφτιαξα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για την ομάδα. Το ότι υπάρχει επίσης επιλεκτική μνήμη και κρίση είναι αναμενόμενο. Υπομονή όμως για λίγες μέρες ακόμα και μετά ευλογείτε τα γένια σας και τα μουστάκια σας όπως αγαπάτε.

    ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oudis anantikatastatos!alla min ksexnas apo pou egines gnostos edo pou den se ksere oute........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μπλόκ λειτουργεί μια χαρά και αυτός είναι ο σκοπος του.Αν κάποιοι απο σας νομίζετε οτι είναι περιοδικό για φωτογραφίες.. συγκεκριμένων... κάνετε λάθος.Το λιγότερο που μπορείται να πείτε είναι τουλάχιστον ενα ευχαριστώ στον Γιώργο που τόσες ώρες αφιέρωσε στην λειτουργία αυτού του μπλόκ χωρίς να εχει κέρδος(αντίθετα εβαλε και απο την τσέπη του).
    Αν η καταξίωση ενός ανθρώπου είναι το μπλόκ του Ατρομήτου τότε....έλεος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα προσωπικα η ηττα με πληγωσε. Ποτε δεν ειπα οτι δεν ειμαι υπερηφανος για την ομαδα. Αντιθετως φετος ζησαμε ενα ονειρο και καναμε πολλους να σκασουν, χωριανους και μη. Οσο για το γιωργο του αξιζουν συγχαρητηρια για τη δουλεια του κι ας εχει συμπαθειες. Παντα ετσι ημασταν στο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FTASAME NA MAS FTAIEI O GIORGOS? RE POY FTASAME ANTI NA LEME KAI EYXARISTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ki emena me pligwse i itta. Eidika me ton tropo pou irthe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο GIORGOS EINAI PONIROS K AYTA POY LEEI MHN TA TROS K APO TIS 4 K MPROS KIKLOFORAEI GIA GAMPROOOOOOOOOSSSS .SE EYXARISTOYME GIORGO GIA OLA SE PARAKALOYME MHN FIGEISSS TI THA GINOYME XORIS ESENA......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EN PLO

    KALH SYNEXEIA

    ORFANOUDIS PANTELIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή