Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πανελευσινιακός - Πέλοπας Κιάτου 0-2

Πριν απο λίγο, όπως μας πληροφόρησαν, ο Πέλοπας , πέτυχε νίκη έκπληξη (σύμφωνα με την θεωρία) μέσα στην Ελευσίνα με 2-0. Αναμένουμε τις λεπτομέρειες.

Πανελευσινιακός - Πέλοπας Κιάτου 0-2
Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Πανελευσινιακός από την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Δ Εθνική καθώς ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του. Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τον Πέλοπα Κιάτου και την Τετάρτη καλείται στη Χίο απέναντι στον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου να παίξει όλη τη χρονιά.
Αντίθετα, ο Πέλοπας Κιάτου ξεκίνησε με το δεξί και την Τετάρτη περιμένει με άλλον αέρα την πρωταθλήτρια Σάμου για να ζευγαρώσει τις νίκες του. Ο Πέλοπας μάλιστα στερήθηκε των υπηρεσιών των Συρίγου και Παπαβασιλείου, ποδοσφαιριστές που θα έχει από την Τρίτη αγωνιστική, μέσα στη Χίο.
Για την ήττα του Πανελευσινιακού πάντως έβαλε το χεράκι του και ο διαιτητής Χρυσοβαλάντης Βράκας καθώς «κιτρίνισε» με ευκολία ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ενώ οι Ελευσίνιοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις.
Ο Πανελευσινιακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5΄είχε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Νάκα.
Δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ είχε στο 22΄ο Μπαγδάτογλου.
Στο 28΄ο Παπαευθυμίου μετά από τζαρτζάρισμα βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.
Στο 38΄οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία καθώς μέσα στην περιοχή υπήρξε σύγχυση και οι επιθετικοί της Ελευσίνας δεν μπόρεσαν να την σπρώξουν στα δίχτυα.
Στο 40΄στην μοναδική αντεπίθεση ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπούκη και έγραψε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο 46΄μετά από κόρνερ του Ευαγγέλου ο Ατματσίδης έπιασε κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Χασανμπέλι.
Στο 52΄ο Τσουκαλάς απέκρουσε πλασέ του Πράττου ενώ στο 52΄ο Ανδρεάδης δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να σκοράρει.
Στο 66΄δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Καριαβούλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 71 ο Ατματσίδης βρέθηκε στο έδαφος μετά από επαφή με τον τερματοφύλακα του Πέλοπα, οι Ελευσίνινιοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο Βράκας δεν έδωσε τίποτα.
Στο επόμενο λεπτό ο Πέλοπας έκανε το 0-2 με γκολ για χάι λάιτ. Ο Μιχαλόπουλος μετά από διώξιμο της μπάλας με σουτ κάτω από τη σέντρα χρίστηκε σκόρερ καθώς ο Τσουκαλάς που ήταν εκτός θέσης, την είδε να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του.
Στο 90΄σέντρα του Ανδρεάδη ο Κουιμτζίδης απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά για να μειώσει ενώ στο 91΄ο Δούκας έπιασε από την ίδια θέση χλιαρή κεφαλιά εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα.
Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία των Βράκα, Καμπούρη και Πασχαλίδη από την Εύβοια

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας, Αποστολάτος (57΄Τούσης), Ευαγγέλου, Μακρίδης, Παπαευθυμίου (75΄Κουϊμτζίδης), Ανδρεάδης, Ατματσίδης (80΄Δούκας).

ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασανμπέλι, Βράκας, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ, Βελέντζας Δ, Γκίμπσον (90΄Κοντάκης), Πετρόπουλος (82΄Πρίφτης), Τσαμασλίδης, Ουνούγκουε (71΄Αμαγνωστόπουλος), Πράττος, Μπούκης.

πηγη http://www.stoplekto.gr

1 σχόλιο:

  1. παιδια ο πελοπασ εχει καλη ομαδα απλα η δυτικη αττικη εχει το ποιο αδυναμο πρωταθλημα σε σχεση με την υπολοιπη αττικη αυτο δεν λεει κατι απλα εχεισ καποιεσ πιθανοτητες περισσοτερεσ να το παλεψεις καλη επιτυχια σε ολεσ τησ ομαδεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή