Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Καλαμωτή – Ατρόμητος 0-3

Και δεν είναι ψέμα, για χάρη της ημέρας...
Συνεχίζοντας η ομάδας μας τις νίκες στο 2ο γύρο (ένατη στη σειρά), κατάφερε να περάσει κι από τη δύσκολη έδρα της κυπελλούχου Χίου

Έχοντας οι παίκτες νωπές τις μνήμες από την προηγούμενη αναμέτρηση με την Καλαμωτή, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μία σκέψη, να πάρουν μία ακόμη καθοριστική νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στους στόχους τους. Και το έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού.

Μόλις στο 2' λεπτό σε κάθετη μπαλιά στον Π. Σούκα, έξοδο του τερματοφύλακα στα πόδια του και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 10' από κόρνερ και προβολή του Δίκα, κόντραρε η μπάλα και πέρασε πάλι κόρνερ. Εκτέλεση κεφαλιά του Νύκτα νέα κόντρα και πάλι κόρνερ.
Στο 24' ευτυχήσαμε να σκοράρουμε όταν από πάσα του Νιάκα στον Νύκτα και πλασέ του 2ου στον εξερχόμενο τερματοφύλακα έκανε το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου όταν ο Νιάκας εκτέλεσε συρτά κόρνερ στο ύψος του πέναλτι κι απ'ευθείας σούτ του Κούτικα που για 2η αγωνιστική χρίζεται σκόρερ και 0-2.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, καμία ομάδα δεν μπορούσε να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις κι αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε παιχνίδι κέντρου με λάθη.
Φτάσαμε στο 80' όταν από δεξιά σέντρα του Π. Σούκα, στοπάρισμα με το στήθος από τον Νύκτα κι αμέσως τ'ανάποδο ψαλίδι πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκόλ και σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας μας.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Καλαμωτής βγήκε με αξιώσεις προς την εστία του Σταθάκη κάνοντας 2 καλές ευκαιρίες αλλά αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακάς μας παραχωρώντας κόρνερ.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του Ατρομήτου, ο οποίος απέδωσε γρήγορο, εντυπωσιακό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα δικαιούται να μιλήσει για πρωτάθλημα καθώς έχει την κατάσταση στα... "πόδια" του. Συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστες της νίκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταθάκης, Τομάζος, Ματέρης, Γκιάλης (81' Ποδιάς), Κούτικας, Νιάκας (71' Κουτρής), Δίκας, Σ. Σούκας, Κ.Νύκτας (81 Τσιρνίκας), Π. Σούκας, Ζαννίκος. 
Αναπ.: Σέργης, Δ. Νύκτας, Γωνιάς, Γεωργούλης.

6 σχόλια:

  1. an dinane ti mpala kai tou P.Souka mporei to apotelesma na itan kai 0 -5....
    Eleos...teleutaia parakolou8w tin omada kai einai san na vlepw mia omada "paidiwn" pou den paizoun enan ap'auta!!!H simasia tis leksis omada: omadiko paixnidi..oxi o ka8enas gia ti doksa monos!!kalo vradu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω. Ο Παντελης προερχόταν απο σοβαρο τραυματισμο απο περσι που γενικα τον αφησε πισω φετος. Ο Παντελης για δευτερη χρονια ειναι ο πρωτος σκορερ της ομαδας εχοντας κανει μεγαλο αγωνα γιατι ειναι παικταρας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Οταν η ομαδα κερδιζει πεναλτι αναλαμβανει ο Παντελης και οι συμπαικτες του χαιρονται για τον βλεπουν να σκοραρει για να ειναι πρωτος. Αυτα που βλεπετε ειναι τουλαχιστον φαντασματα. Θα επρεπε να χαιρεστε που το σκοραρισμα φετος μοιραστηκε σε πολλους παικτες, ετσι ωστε οποιος και να απουσιαζει να μην λειπουν τα γκολ στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpravo magkes...sunexizoume etsi..8a t poume apo konta se liges meres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οπωσ λεει και ξαναλεει ο Θ.Μ. ''η ομαδα εχει στοφα πρωταθλητη''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhn eiste komplexykh ethmastite gia thn fiesta epoisys oloi h paixtes poou den htan sthn omada na eruoyn koda kai na panygyrisoyme lilikas .vekios . kyllhs . valadhs .toras . elate koda sthn omada h omada sas xriazetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή