Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σε περίπου 48 ώρες…

Θα ανακηρυχτεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α΄Κατηγορία της Χίου. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό και με αφορμή κάποια σχόλια στο blog μας αλλά και κάποια τηλέφωνα, θα θέλαμε να κάνουμε ένα σχόλιο.

Κάποιοι, οι οποίοι μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με το ξυλίκι,  έχουν την άποψη πως ο Ατρόμητος έχει βάλει λυτούς και δεμένους έτσι ώστε και τα ΜΜΕ της Χίου να «παίζουν» αποκλειστικά Ατρόμητο, για να τον «σπρώξουν» να πάρει το πρωτάθλημα. Δηλαδή ο δημοσιογράφος Σταυρακάκης της ΑΛΗΘΕΙΑ, μη κρυβόμαστε.

Δηλαδή εν λόγω δημοσιογράφος ορμώμενος από μία εικόνα που ανεβάσαμε στο blog (της οποίας το περιεχόμενο μνημονεύει και τον ευχαριστούμε) ταυτόχρονα  με δηλώσεις του προπονητή μας Παπαθεοδώρου, με την δημοσιογραφική του πένα έφτιαξε ένα άρθρο, όπου για κάποιους «σπρώχνει» τον Ατρόμητο να πάρει το πρωτάθλημα από την πίσω πόρτα. Και όχι μόνο από αυτό το άρθρο του αλλά και με άλλα παλιότερα.

Και ποια η ποδοσφαιρική έννοια του όρου «σπρώχνω»? Μήπως στήνει, επηρεάζει, πληρώνει, μιλάει, τάζει και υπόσχεται σε διαιτητές, ομάδες ή παίκτες υπέρ του Ατρομήτου? Μήπως τα έχει κάνει «πλακάκια» ο Σταυρακάκης με την ΕΠΣ υπέρ του Ατρομήτου και επηρεάζει άπαντες, οπότε η δημοσιογραφική κόντρα του με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου είναι μαϊμού? Μήπως «προβάλλει» Ατρόμητο ώστε να επηρεάσει γενικά κάποιους ενδόμυχα για δικούς του λόγους?

Σαν blog κατά το παρελθόν αρκετά άρθρα της ΑΛΗΘΕΙΑ και του Σταυρακάκη που αφορούσαν τον Ατρόμητο, τα έχουμε ξεσκίσει. Τώρα ξαφνικά πιάσαμε «κολλητηλίκια» και μας προβάλλουν?  Πόσα καντάρια γραφικότητας (και όχι μόνο) τελικά κουβαλάτε μερικοί? ΑΛΗΘΕΙΑ πόσα?

Τέλος πάντων, σε όλους αυτούς τους γραφικούς (για να μην δώσουμε άλλο χαρακτηρισμό), θα συστήσουμε το βιβλίο ενός Αμερικάνου ψυχολόγου, το οποίο θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο… «Οι επιπτώσεις του αυνανισμού στην ώριμη ηλικία»

Απολαύστε και το «σπρώξιμο» του Σταυρακάκη, ο οποίος εδώ που τα λέμε έχει και τα προσόντα άμα θέλει να «σπρώξει» (όχι ποδοσφαιρικά). 


2 σχόλια: