Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τα μπαράζ αλλά και τα έξοδα πλησιάζουν


Άσχετα με τον φετινό πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία Χίου, ας ρίξουμε μία ματιά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του στα μπαράζ. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται έτσι όπως κατάντησαν οικονομικά οι ομάδες, είναι ποιοι θέλουν να ανέβουν Δ΄ Εθνική. Και καλά οι ομάδες που πατάνε στεριά. Αυτές που βρέχονται? Άλλοι θα κρίνουν και θα πληρώσουν, εμάς προφανώς δεν μας πέφτει λόγος. Ας δούμε όμως τις περιφέρειες.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Εκεί δεσπόζει ο Πανελευσινιακός ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει πρώτος. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο εντός, το Ζεφύρι εκτός και θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα εντός με τον Πυρρίχιο Ασπορπύργου.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Στην Κόρινθο τα πάντα δείχνουν ακόμα ρευστά. Για τον τίτλο μάχεται ο ΠΑΣ Κλένιας με τον Πέλοπα Κιάτου. Και εκεί  μένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Κλένιας να υποδέχεται το Λουτράκι, να πηγαίνει στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και να τελειώνει εντός με τον Σαρωνικό. Εκτιμούμαι ότι κόντρα στο Λουτράκι την άλλη Κυριακή θα κριθεί ο τίτλος.
Ο Πέλοπας την Κυριακή υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου, μετά πάει στο Σολομό και τελειώνει εντός με Παννεμεατικό. Πολύ εύκολο πρόγραμμα, κόντρα σε ομάδες εκτός στόχων αν εξαιρέσουμε το Σολομό που ίσως φουντάρει από την επόμενη αγωνιστική.


ΣΑΜΟΣ

Στο νησί τα πάντα κρίθηκαν με την Αθλητική Ένωση Βαθύλου Πανσαμιακού να έχει πάρει το πρωτάθλημα από καιρό.


Υπενθυμίζουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ.

1η αγωνιστική Κυριακή 13/05/12,
2η αγωνιστική Τετάρτη 16/05/12.
3η αγωνιστική Κυριακή 20/05/12,
4η αγωνιστική Τετάρτη 23/05/12.
5η αγωνιστική Κυριακή 27/05/12,
6η αγωνιστική Τετάρτη 30/05/12.

Αν προκύψουν ισοβαθμίες θα έχουμε άλλο κύκλο αγώνων κατάταξης.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..."Άσχετα με τον φετινό πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία Χίου,...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TON BAUYLO TON EXOYME PEXEI STO KYPELO ERASYTEXNO META THN MEGALY NIKH EPH TOY OLYMPIAKO KAI TON PANELEYSINIAKO STHN D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναρ να ναρνα που παμε ξυπόλητοι στα αγκαθια , οποια ομαδα και να εκπροωπησει το νησι , βλεπετε και μικρα φετοσ που κανει και παραπονα για διαιτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα μπαράζ ειναι στην Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dite ta goal poy exei faei kai exei balei o paneleusiniakos kai i klenia!!

      Διαγραφή