Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Σάββατο στις 5 απόγευμα το Ελάτα – Ατρόμητος


Λογική και επιβεβλημένη η τοποθέτηση των τριών αγώνων που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή, ίδια μέρα και ώρα. Αυτή αποφασίστηκε να είναι Σάββατο και ώρα 5 το απόγευμα.

21 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΦΕΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους μια φορά η ΕΠΣ Χίου έπραξε σωστά. Πως έγινε αυτή η έκπληξη, βλέπετε θα έπεφτε μεγάλο κράξιμο........
    Ωρες ώρες εκει στην ΕΠΣΧ μας εκπλήσουν τα αγόρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβάσαμε σήμερα, στην Αθλητική Χίο, ύμνους για τον Ατρόμητο, αυτό δηλαδή δεν είναι σπρώξιμο?
    Όλο το σύστημα έχει πιάσει ο Παπασταμάτης και οι λοιποί εκεί στον Αη Γιώργη, για να πάρει το πρωτάθλημα. Και που θα το πάρετε, τι θα κάνετε, αφού μετά θα έχει επτάρες και εξάρες απο τον Πανελευσινιακό.
    Ντροπή!!!
    Ωραία δημοσιογραφία κάνουν εκεί στην ''Αλήθεια'' ντροπή τους γι αυτά πυο γράφουν!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει δίκοιο ο 01.10
    αλλά μόνος του το έχασε ο Όμηρος το πρωτάθλημα, τι να λέμε τώρα! Αλλα το σπρώξιμο, σπρώξιμο απο τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είμαστε οι καλύτεροι και μας συμπεριφέρονται όπως μας αξίζει. Τι να γράψουν για τον Όμηρο που όλη τη διάρκεια έπαιζε με διωξίματα και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι του?
      Υπόκλιση στον πανάξιο πρωταθλητή Χίου!!!
      Υ.Γ
      Και αν εμείς φάμε 6 ή 7 στα μπαράζ δε μας πειράζει. Άλλοι θα έτρωγαν 10 ή 11!!!!

      Διαγραφή
  5. ston kurio 1.10 tha tou steiloume ena tiganites mpas kai mas pei kaloriziko...oso gia ta mparaz emas theloume kai tou xronou na sas paizoume kai na vlepete tin plati mas!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 01.10 το διάβασα το ρεπορταζ στην αθλητικη χιο
    δεν λέει κατι που δεν έχει γίνει
    λογικό είναι να ασχολούνται με τον Ατρόμητο, που παίρνει το πρωτάθλημα
    ας το παίρνατε εσεις να ασχολούνται μαζι σας
    έτσι ειναι η ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den to exete xonepsi ekei sti kallimasia eeee den pirazei tha sas mirasoume dorean eisitiria gia ta mparaz kai doro mia soda ANTE GIAAAAAAAAAAAAAAAAA kai tou xronou tha eiste METRO kai oxi treno gatakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ18 Απριλίου 2012 στις 9:15 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΝΙΚΑΣ.ΕΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΤΟΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ Κ ΕΛΑ ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΣΟΥΜΑ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝ ΦΑΜΕ 7ΑΡΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΣ ΤΙΣ ΦΑΜΕ.ΑΝΤΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ.
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χτες ειδαμε το "φωτογραφο" μας στον Ατλα που ανεβηκε κατηγορια.Τυχαιο δε νομιζω? Παρτε τον και εσεις να παρετε πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο φωτογράφος πάει παντού κάνει δημοσιες σχέσεις για την ομάδα του.
    Φίλαθλος Καλλιμασιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o"φωτογράφος"-βοηθός προπονητη-δημοσιογράφος και ότι άλλο θέτε πάνω από ολα είναι άνθρωπος και μέσα στην κοινωνία που ζει κάνει και φίλους και παρέες .Και ξεκολάτε πια, άλλο η προσωπική ζωή του καθενός και άλλο η ομάδα που υποστηρίζει.Μην βλέπετε παντού φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΑΕΙΔΑΤΕ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΩ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΡΑΨΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 01.10 καλά τα λές
    απο τότε που ανέλαβε ο Σταυράκης εκεί στην Αλήθεια, έχει φέρει αναστάτωση στο ποδόσφαιρο εδώ. Όλα τα αρνητικά παρουσιάζει, τίποτα το θετικό. Τόσα χρόνια είχαμε τον κύριο γιάννη, τον Σηδεριδάκη και μας ενημέρωνε ωραία. Αυτός ο αντιπαθητικός τον έδιωξε απο την Αλήθεια, τον πατριάρχη.
    Καλλιμασιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.43 ο δημοσιογράφος και ο κάθε δημοσιογράφος κάνει την δουλειά του, δεν φταίει επειδή εσείς αυτοκτονήσατε, αντέ γειά λοιπον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μετά την απόφαση για το αρης-αστερας τριπολης εκει στον ατρόμητο τι έχετε να πήτε??
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ στο παιχνιδι σας
    αλλά βέβαια εσας σας πάει το σίστυμα, ολα για εσας είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EMEIS EXOYME EPS, SARRH , EPO, STAYRAKAKH, MME, DIAITHTES, PARATHRHTES KAI TA PANTA. MAS PAIZEI H DIAITHSIA 100-0 KAI PAIRNOYME TA PROTATHLIMATA KAI TA KYPELLA TO ENA PISO APO TO ALLO GIA PLAKA. EIMASTE TO KATESTHMENO THS XIOY EDO KAI XRONIA ME GHPEDO ME TA PANTA. RE SA DE NTREPESTE LIGAKI.SAS BARETHKAME PARTE TO XAMPARI PLEON.FTANEI H KLAPSA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή