Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Aτρομητος - Ηρακλής 6-0

10η συνεχόμενη νίκη εις μνήμη Γιάννη Ντούλου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή προς τιμή του μέλους, παράγοντα, φίλου και συγχωριανού μας, που πριν μία ώρα κηδευόταν σε κοιμητήριο του χωριού μας.Η ομάδα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια, αφιερώνοντάς του τη νίκη.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, φάνηκε από την αρχή ποιός είχε ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 7' σε κάθετη μπαλιά του Νύκτα στον Νιάκα, κοντρόλ και σούτ στην κίνηση στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 12' σε αντεπίθεση, από πάσα του Σ.Σούκα πάλι στον Νιάκα αδύναμο πλασέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
Αμέσως στο επόμενο λεπτό και σε ωραίο συνδυασμό από αριστερά, με διαδοχικές πάσες με τελικό αποδέκτη τον Νύκτα που με άψογο πλασέ ανοίγει το σκόρ 1-0 και τον λογαριασμό του.


Στο 15' από δεξιά κούρσα του Π.Σούκα συρτή σέντρα και κακό διώξιμο από τον αμυντικό του Ηρακλή, ο Νύκτας δεν αφήνει την ευκαιρία που με νέο πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας και τα δικά του, 2-0.

 
Φθάνουμε στο 23' όταν από δεξιά σέντρα του Π.Σούκα στον αδελφό του, με κεφαλιά πασάρει στον Γκιάλη που με κεφαλιά προσπαθεί να σκοράρει αλλά η μπάλα χτυπάει στο οριζ. δοκάρι και άουτ. Νέα ευκαιρία στο 28' σε νέα σέντρα του Π.Σούκα που βρίσκει μόνο αμαρκάριστο τον Ζαννίκο στην καρδιά της περιοχής, αλλά βρίσκει λάθος την μπάλα με το κεφάλι και περνάει πάνω από το οριζ. δοκάρι.
Χατ τρικ (το ορίτζιναλ, τρία συνεχόμενα γκολ στο ίδιο ημίχρονο) από Νύκτα, όταν από ωραία προσπάθεια του Δίκα από αριστερά στο ύψος του άουτ γυρίζει συρτά, πετάγεται ο επιθετικός μας και με πλασέ γράφει το 3-0.


Στο 38' σεντράρει ο Νιάκας, στοπάρει ο Π.Σούκας με το στήθος και σουτάρει με το αριστερό στα χέρια του Κουνέλη. Στο επόμενο λεπτό, σε αλλεπάλληλα σούτ των επιθετικών μας, καταφέρνουν να διώξουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή του τέρματος.
Στο 41' γράφεται το 4-0, όταν από ωραία προσπάθεια του Γκιάλη πασάρει στον Π.Σούκα, "αδειάζει" έναν αμυντικό και δίνει έτοιμο γκόλ στον Γκιάλη που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.


Στο 2ο ημίχρονο όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός έπεσε σταδιακά αφού στην πρώτη σοβαρή ευκαιρία μας, σημειώσαμε γκόλ. Ήταν το 49' σε κούρσα του Ζαννίκου από αριστερά, γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Νύκτα, προσποιείται και πασάρει στον επερχόμενο Γκιάλη που με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα γράφοντας το 5-0.

 
Αμέσως άρχισαν και οι αλλαγές βγάζοντας τον Νύκτα και τον Δίκα και περνώντας τον Τσιρνίκα και Ποδιά. Σε λίγο θα βγει και ο Π.Σούκας και θα περάσει ο Π.Μυλωνάς. Στο 54' η πρώτη ευκαιρία του Ηρακλή όταν σε κοντινό σούτ απέκρουσε  εντυπωσιακά ο "γέρος" Γωνιάς σε κόρνερ δείχνοντας ότι είναι "ζεστός".
Το τελικό σκόρ γράφτηκε στο 65'  όταν σε συρτή σέντρα του Ζαννίκου, στοπάρισμα στο ύψος του πέναλτι από τον Π.Μυλωνά που στην παρθενική του εμφάνιση σκοράρει με ωραίο πλασέ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων για τον 15χρονο παίχτη μας και 6-0.


69'-70' 2 σούτ των παικτών του Ηρακλή δεν βρίσκουν στόχο περνώντας πάνω από το οριζ. δοκάρι, ενώ στο 80' αποχωρεί ο Ζαννίκος τραυματισμένος. Το σφύριγμα του διαιτητή Πιτταούλη βρήκε τους παίκτες και προπονητές να αλληλοσυγχαίρονται και να ανταλλάσσουν ευχές για το Πάσχα.

Ωραίο ποδόσφαιρο από την ομάδας μας που έδειξε ότι βρίσκεται σε "φόρμα" και δίκαια είναι στην πρώτη θέση περιμένοντας τον τελευταίο αγώνα για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλό Πάσχα.

7 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ατρόμητο για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος για δύο(2)λόγους.
    Ο πρώτος λόγος είναι οτι έπαιξε μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος και ο δεύτερος για τον σεβασμό που έδειξε σε ομάδες -παιχνίδια που θα μπορούσε να έκανε πολύ μεγαλύτερα σκόρ.
    Ο δεύτερος λόγος θεωρώ οτι είναι σπουδαιότερος αφού ετσι εδειξε οτι τιμά την ιστορία της κάθε ομάδας.
    Μακάρι το παράδειγμα αυτό να το ακολουθούσαν και άλλες ομάδες αφού στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά.
    Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο συγχαρητηρια στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ γιατί εκτός του ότι ηταν μακραν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ηταν και υπόδειγμα ήθους με σεβασμό σε ολες τις ομάδες συγχαρητηρια στον προπονητη συμβούλιο και παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσουμε με τους προηγούμενους αλλά θα γίνουμε λίγο πιο δεικτικοί. Κάπου καταντάει κοροϊδία αυτό με την ΑΕΧ και τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία, να εναλλάσσεται από αγωνιστική σε αγωνιστική με τέτοιο τρόπο.
    Εκτιμούμαι ότι και ο Ατρόμητος είχε την δυνατότητα και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, αλλά όπως είπαν οι προηγούμενοι πρέπει να υπάρχει λίγο σεβασμός στο άθλημα και στις αντίπαλες ομάδες.
    Ο κόουτς Παπαθεοδώρου, σε προπόνηση εδώ και καιρό ρώτησε τον Παντελή Σούκα αν θα ήθελε να αλλάξει θέση, έτσι ώστε να παίξει φουνταριστός με στόχο το γκολ. Αυτά πολύ πριν αρχίσουν τα σκορ μπάσκετ.
    Ο Παντελής αρνήθηκε διότι πάνω από όλα έβαλε το συμφέρον της ομάδας που αγαπάει και ζήτησε ευγενικά να συνεχίσει να παίζει στη θέση που αγαπά.
    Προσωπικά χαιρόμαστε που υπηρετούμαι αυτή την ομάδα για το ήθος και τον σεβασμό που δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διακωμώδησαν το άθλημα Αλλά ο «κατάλληλος» άνθρωπος θα δώσει ξανά το βραβείο στο πρώτο σκόρερ στη «γιορτή». Ταιριάξανε απόλυτα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη βιάζεστε, ο Κοφινάς δεν έχει πει την τελευταία λέξη...
    παίζουν αυτοί μετά με την ΑΕΧΒ, απο'κει θα είναι ο 1ος σκόρερ φέτος, ήδη απότι μαθαίνω έχουν ξεκινήσει και σκοράρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ereome tous nekrous na klanoune.sas euxome kathe xrono na bgazete proto skorer kai emeis na pernoume to protathlima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. as pairnome emeis t koupa kai as pairnoun oi alloi to metalliko podosfairiko papoutsaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή