Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Βαθμολογία 23η αγωνιστική (συμπληρωμένη)


25 σχόλια:

  1. Συγνώμη δεν περασα την Καλαμωτη. Ωστοσο περασα το Πυργος - Καναρης υπερ του Κανάρη πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΦΝΗ ΒΑΟ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΣ ΕΧΟΥΝ 22 ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΑ 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΔΑΦΝΗ ΒΑΟ ΕΧΟΥΝ 21. ΠΑΙΖΟΥΝ 4-4-2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ATROMITARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI TWRA OI YPOLOIPOI AKOLOY8OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. etsi mori Atromitaraaaaaaa !!~!!!! geraaaaaaaaaaaaa.........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .................kai akolouthoun !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gera patounaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σας σπρώχνουν ολοι να παρετε πρωτάθλημα
    αφού ο Όμηρος με τον λιτσάκη αυτοκτόνησε
    και το σύστημα σας πάει, επειδή είναι ο Παπαθεοδώρου
    ασε τα μάθαμε
    στο κολπο, η ΕΠΣΧ , οι κανονικοί δημοσιογράφοι., όλο το σύστημα δουλεύει για εσας
    Gate Καλλιμασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εεε καλιμασιωτεσ, exete skasei pou apo to +9 eiste sto -3, afiste ta logia kai etoimasete ta thimiata gia tin kiriaki stin kalamoti pou paizei i atromitara....(Υ.Γ. καλο ειναι να μην χρησιμοποιησεται τα καρβουνακια που χρησιμοποιησατε στον αγωνα τ ατρομηταρασ με τ βαρβασιακο γιατι δεν ηταν καλα, επεαε πενταρα!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ele ele ele ele. Exeis to . Exeis to. Katoureis kai vrexeis to. Akolouthoun. Pikra sta lamogia tis kalimasias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχχχχ τι ωραια που φυσάει στην κορυφή ....αλλα ακόμα προχωράμε σεμνά έχει 3 αγώνες ακόμη και ο ένας ντέρμπι οπότε μην πάρουμε αέρα ...Ατρόμηταραααα Γεραααα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ...ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΠΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ..ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ?ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΟΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ,...ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ..ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ..ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΤΑΛΗΡΟΑΦΕΝΤΕΣ... ΑΝΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,,Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ....ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.....ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tourlou tou tourlou!!!! tourlou lou lou lou!!!!!!!!!
    KAI AKOLOU8OYN!!!!!!!!!!!!!!!!
    XAOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. NAI KAI PHGAINONTAS STHN EPS RWTHSE ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΙΑ ΚΑΤΣΤΗΜΕΝΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΤΟΣ???? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ31 Μαρτίου 2012 στις 3:17 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ Κ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΩΝ Κ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ!ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο Γ.Σ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΕΛΕ ΕΛΕ ΕΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΩΝΗΜΕ 04 ΚΑΙ 16 ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΥΤΙΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΗΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάγκια του Ατρόμητου, που έχουν όλους μαζί τους και τους κανονικούς δημοσιογράφους, που λες 2.46
    Και πιο μεγάλη μαγκιά του Παπαθεοδώρου, που είναι κύριος στα γήπεδα τόσα χρόνια
    Γι αυτό κοιτάτε την ομάδα σας και την "γλώσσα'' του τέως προπονητής της, που του έφταγαν όλοι και μετά τα λέμε. Αντέ γατάκια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να θυμισω στον αγωνα ΛΕΩΝ- ΟΜΗΡΟΣ(κυπελο 3-2 φαφαλιεο)τον κανανε μαυρο τον Μαθιουδη στο 88' παιχτες κ φιλαφλοι! κ ουτε το διεκοψε,τημοριθηκε μονο με την εδρα του.Λοιπον μαγκες μονο με δουλεια ,σκυμενα κεφαλια κ χωρις μπλα μπλα παιρνεις αυτο που σου αξιζει!λιγο ρολο παιζουν τα εξωαγωνιστικα αν εχεις ομαδα!κ ο ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ το εχει αυτο φετος!!χαιρωμαι που ειμαι μελος αυτης τησ ομαδας!ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. gate kallimasia!!!!Την διαιτισια του επιτροπακη να στην θυμησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου γίνατε. Αντί να χαίρεστε που η ομάδα είναι 180 λεπτά μακριά από το πρωτάθλημα, «τσιμπάτε» με τον κάθε ανώνυμο που κάνει ενδεχομένως την πλάκα του για να μην πω τίποτα άλλο και γράφετε τα εσώψυχα σας.
    Αφήνουμε τα σχόλια ελεύθερα σε ένδειξη καλής θέλησης και το παρατραβάτε ασύστολα.
    Το θέμα το κλείνουμε εδώ. Δώστε ένα ραντεβού σε ένα καφενείο και βρείτε τα. Εδώ δεν έχει άλλο νόημα.
    Αλλά σχόλια στο ποστ δεν επιτρέπονται. Όποιος γράψει θα σβηστούν πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re file o atromitos soy fteei poy se kabalise

    ΑπάντησηΔιαγραφή