Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σε υπόθεση πλαστοπροσωπίας μπλεγμένος ο Πανελευσινιακός

Υπό άλλες συνθήκες το όλο θέμα θα είχε για μας μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά επειδή ο πρωταθλητής Χίου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, όπου  σύμφωνα με την βαθμολογία  θα είναι ο Πανελευσιανιακός, έχει ενδιαφέρον.

Στις 7 Φεβρουαρίου μετά τον αγώνα Άτταλος – Πανελευσινιακός 0-5, η ομάδα του Άτταλου κατέθεσε ένσταση πλαστοπροσωπίας εναντίον του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή BKO RAED του Zakaria, ο οποίος έπαιζε ως κοινοτικός Ρουμάνικης καταγωγής ενώ ήταν εκ Συρίας. Ισχυρίστηκαν δε ότι το υπ αριθμ. 0976703 διαβατήριο που κατείχε ήταν πλαστό.

Η τοπική ΕΠΣ απέρριψε την ένσταση αλλά ο Άτταλος κατέφυγε στην ΕΠΟ όπου στις 23 Μαρτίου η ΕΠΟ εκδίκασε μεν την υπόθεση αλλά δεν έβγαλε απόφαση. Ο Άτταλος εμφάνισε μάλιστα και ένα χαρτί από την Ρουμάνικη Πρεσβεία, το οποίο κοινοποιήθηκε και στην Ρουμάνικη αστυνομία, ότι δεν υπάρχει Ρουμάνος υπήκοος με αυτά τα στοιχεία. Οπότε αυτόματα επενέβη και ο Έλλην εισαγγελέας διότι ο εκ Συρίας τελικά Ράεντ δεν ήταν κοινοτικός, οπότε είχε πλαστή άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Έκτοτε ο Ράεντ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Άτταλου Νέας Περάμου.

Επειδή όμως οι ημερομηνίες πιέζουν και τα πάντα πρέπει να ξεκαθαρίσουν όσον αφορά τους πρωταθλητές στις ΕΠΣ μέχρι 29 Απριλίου, η ΕΠΟ θα συνεδριάσει και πάλι στις 25 Απριλίου. Λογικό να υπάρχου σενάρια. Ο μεν Άτταλος ζητά τον μηδενισμό και υποβιβασμό της Ελευσίνας ταυτόχρονα με αναζήτηση ποινικών ευθυνών των υπευθύνων, η δε άλλη πλευρά αναφέρει πως στην χειρότερη να μηδενιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Επειδή όμως η διαφορά στην βαθμολογία είναι 5 βαθμοί δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτιμούμαι ότι για διάφορους λόγους θα συμβεί το δεύτερο σενάριο.

Το έγγραφο που προσκόμισε ο Άτταλος και αποδεικνύει την πλαστοπροσωπία. 



«Σε απάντηση στο φαξ σας, έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι ο BKO RAED δεν είναι Ρουμάνος υπήκοος και το διαβατήριο που αυτός παρουσίασε με αριθ, 0976703 είναι πλαστό.
Για την ενημέρωση της Ρουμάνικης Αστυνομίας για αυτό το γεγονός, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε την διεύθυνση στην Ελλάδα του κ
BKO RAED, τον αριθ, τηλεφώνου του, σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε και για τον λόγο που το διαβατήριο του δεν ελέγχτηκε μέχρι αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε για την αυτήν την περίπτωση και την Ελληνική Αστυνομία.
Με εκτίμηση
Πρεσβευτής Σύμβουλος
Επικεφαλής Προξενικού τμήματος
NIKOLAE ANTON».

2 σχόλια:

  1. Που τα ξετρυώνεις ρε Γιώργο αυτα τα πραματα. Μπραβο σου εισαι δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O GIORGOS AGAPAEI TON ATROMHTO KAI TON EYXARISTOYME. BOHTHA OPOS MPOREI THN OMADA ANIDIOTELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή