Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Διακοπή αγώνα: Ατρόμητος – Όμηρος, Άρης – Αστέρας αλλά και Καρταxένα – Θέλτα

Ατρόμητος - Όμηρος
Οι παροικούντες εν τη νήσω της Χίου είχαν την «τύχη», είτε να δουν, είτε να μάθουν όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ατρομήτου – Ομήρου, που οδήγησε αρχικά στην διακοπή του και κατόπιν στην συνέχισή του. Ο ένας βοηθός διαιτητή δέχτηκε κύπελλο καφέ (βάλτε όσα κύπελλα και μπουκάλια θέλετε ότι του ρίξανε), εκτίμησε ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα (δικαίωμά του), δηλώνοντας στα καμαράκια ανήμπορος να συνεχίσει τον αγώνα. Η απόφαση που εκδόθηκε και συνέχισε τον αγώνα (τρία λεπτά καθυστερήσεις), σήκωσε διαμαρτυρίες, καθώς καταλύθηκαν οι ποδοσφαιρικοί νόμοι του σύμπαντος κόσμου, με κέντρο την νήσο Χίο. Ανακαλύφθηκαν και δημιουργήθηκαν «παρασκήνια», «κονέ», «σπρωξίματα», «εύνοιες» ταυτόχρονα με  μια ακατάσχετη μπουρδολογία, όπου ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, ανάλογα τις προτιμήσεις του. Σημαντική λεπτομέρεια…ο Ατρόμητος  πλήρωσε 300 ευρώ για την διακοπή.

Άρης – Αστέρας Τριπόλεως
Οι αρκετοί από τους κατοικούντες εν Ελλάδι, είχαν επίσης την «τύχη» να δουν τον  αγώνα Άρη – Αστέρα Τριπόλεως. Ίδιο έργο με άλλους θεατές και πρωταγωνιστές. Και πάλι κάτι έπεσε, αυτή τη φορά  σε γυναίκα βοηθό διαιτητή, αυτή δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, ο αγώνας διακόπηκε, αλλά σε λίγες μέρες αποφασίστηκε η συνέχισή του (ασκήθηκε έφεση). Σημαντική λεπτομέρεια….ο Άρης θα πληρώσει 55.000 ευρώ και θα αγωνιστεί χωρίς θεατές σε ένα ματς.

Καρταχένα - Θέλτα
Και πάμε εις τους κατοικούντες την Ιβηρική Χερσόνησο, οι οποίοι ποδοσφαιρικά βρίσκονται έτη φωτός από μας είτε το θέλουμε είτε όχι. Πριν λίγες ημέρες διεξαγόταν στην Ισπανία ο αγώνα πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην Καρταχένα και την Θέλτα. Το σκορ ήταν στο 1-1, όταν ξαφνικά κάτι πέφτει από την εξέδρα στο κεφάλι του βοηθού Θέσαρ Νταβίντ Εσκριμπάνο Πέρεθ που τον κάνει να δει αστράκια μέρα μεσημέρι. Αμέσως ο διαιτητής Πίνο Θαμοράνο διατάζει αποχώρηση και διακόπτη τον αγώνα. Τα αντίστοιχα πειθαρχικά όργανα και ομοσπονδίες, συνεδρίασαν στην Ισπανία και διέταξαν την συνέχιση του αγώνα από το 60΄και μετά. Σημαντική λεπτομέρεια….η Καρταγένα θα πληρώσει 6.000 ευρώ ενώ το υπόλοιπο του αγώνα θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό για διάφορους λόγους δεν προβλήθηκε από τους αθλητικούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα (υπήρξαν ελάχιστες εξαιρέσεις) καθότι μάλλον δεν συμφέρει κάποιους. Το γιατί δεν συμφέρει μπορείτε να το καταλάβετε μέσα από τις νοοτροπίες, τις δηλώσεις και τα «συμφέροντα».

Καλό Πάσχα και καλά μυαλά

5 σχόλια:

  1. μην ξυνεις πληγές μέρες που είναι.Καλό
    Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε το χαπάκι σου

    Πάρε το πτυχίο σου κι ένα μηχανάκι
    κι έλα ξημερώματα στο μοναστηράκι
    Κάτσε ανακούρκουδα στο σταθμό του τρένου
    ρίχνε ξύδι στις πληγές του κάθε σταυρωμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. emas th mas endiaueroyn ayta den exeis na asxolyueis me tipota allo hmeres poy eine

    ΑπάντησηΔιαγραφή