Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αντίπαλοι Ατρομήτου: Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού


Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία παρουσίαση των αντιπάλων του Ατρομήτου στα μπαράζ, με πρώτη από όλες την ομάδα από το κοντινό νησί της Σάμου.

Καταρχήν η ομάδα της Ένωσης είναι προϊόν συγχώνευση τριών σωματείων (Α.Ε. Βαθύλλου – Πανσαμιακού – Α.Σ. Ταξιάρχη), με τον Α.Σ Ταξιάρχη να συγχωνεύεται τον Ιούνιο του 2011. Ωριμότατη σκέψη των Σαμίων παραγόντων καθώς όπως ανέφεραν αποτελεί πολυτέλεια σε μία πόλη 10.000 κατοίκων να υπάρχουν τρεις ομάδες Κάτι τέτοια στη Χίο τα ακούει ή τα σκέπτεται κανείς για να φτιαχτεί μία ανταγωνιστική ομάδα? Δύσκολο πολύ.



Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος, σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 2-7-2011 (δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάτι νεότερο) απαρτίζεται από τους παρακάτω κυρίους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Φραντζέσκος Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βασιλειάς Μάρκος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νταλαμανής Βασίλειος
ΤΑΜΙΑΣ : Nταλαμανής Νικόλαος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Χατζηανδρέου Χρήστος
ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ : Χατζηανδρέου Τριαντάφυλλος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ: Καρύδας Ιωάννης
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : Μποτίνη Ξενοκράτης
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ : Χατζηανδρέου Χρ. – Νταλαμανής Νικ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:Νταλαμανής Βασίλειος
ΜΕΛΟΣ : Κλήμης Αλέξανδρος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Καραμηνάς Αντ.- Σβαρνιάς Μιχ.


Πρωταθλήτρια αλλά και κυπελλούχος στο νησί λοιπόν αναδείχθηκε η ομάδα της Ένωσης Βαθύλου Πανσαμιακού. Μεταξύ δέκα ομάδων πήρε άνετα το πρωτάθλημα με 49 πόντους όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πίνακα. Τεράστιο πάντως πρόβλημα το ότι οι πληροφορίες γενικά είναι ελάχιστες. Πέραν των στατιστικών, δεν υπάρχουν πολλά άλλα.

Προπονητής της ομάδος είναι ο κύριος Στέλιος Σταματάκης δηλώσεις του οποίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για τους στόχους της ομάδος του στα μπαράζ, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

  

Δυστυχώς οπτικό υλικό από αγώνες της Ένωσης δεν υπάρχει διαθέσιμο στο νετ, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μία εικόνα. Υπάρχουν κάποιες φάσεις αποσπασματικά (ουσιαστικά μόνο εκτελέσεις πέναλτι), οπότε αυτό το βιντεάκι με λίγα στιγμιότυπα, από τον ισόπαλο αγώνα με 1-1 στην έδρα του Πυθαγόρα, είναι ότι καλύτερο βρήκαμε. 


2 σχόλια:

  1. κυριε γιώργο, θα βγειτε σήμερα στο ραδιοφωνο, έτσι ελεγαν την περασμένη δευτέρα
    επιτέλους να ακουσουμε κάποιον καταρτισμένο το ποδοσφαιρο και οχι αερολογίες απο κάποιους παράγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι άκουσες εσυ άκουσα και γω. Δεν γνωρίζω περί ραδιοφώνου τίποτα.

    ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή