Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό

Θα θέλαμε καταρχήν να καταθέσουμε ένα προβληματισμό σχετικά με τον ορισμό του αγώνα Ομήρος - Ατρόμητος, σε σχέση με αυτόν της Μικρασιατικής. Προβληματισμός που έχει εκφραστεί δίκαια και λίγο παλαιότερα και από άλλους. Εκτιμούμαι ότι αρκετός κόσμος θα ήθελε να δει τόσο τον αγώνα της Μίκρας με τον Ιωνικό όσο και αυτόν του Ομήρου με τον Ατρόμητο. Εκτιμούμαι ότι οι φίλαθλοι του νησιού δικαιούνται και θα έπρεπε να έχουν την δυνατότητα να δουν και τα δυο ματς. Εκτιμούμαι ότι κανένα ντέρμπι δεν θα έπρεπε να διεξάγεται την ώρα που θα παίζει η Μικρασιατική αγώνες εντός έδρας και για οικονομικούς λόγους. Με λίγα λόγια δεν θα πρέπει να ορίζονται αγώνες μεγάλου τοπικού ενδιαφέροντος ταυτόχρονα με τους αγώνες της Μικρασιατικής εντός έδρας, ιδίως όταν στον νησί έρχονται ομάδες όπως ο Ιωνικός.

Λίγες ώρες όμως απέμειναν πριν το νέο ντέρμπι του Ατρομήτου κόντρα στο πρωτοπόρο Όμηρο. Όπως είναι φυσικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την αγωνιστική στα ποδοσφαιρικά Χιακά δρώμενα, καθώς αρκετοί εκτιμούν πως το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου θα καθορίσει πολλά για το πρωτάθλημα. Αρκετά επίσης τα σχόλια, είτε για τον ορισμό του διαιτητή Τσαπάρα , είτε για τραυματισμούς ποδοσφαιριστών ένθεν και κείθεν αλλά για διάφορα άλλα που δεν έχει νόημα να αναφερθούν ούτε εδώ.

Καλό πάντως είναι να μην βιάζεται κανένας. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή που έρχεται για καμία ομάδα, άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.


5 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ. ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ?? ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορουσε όμως να παει Σαββατο. Οσον αφορα τον κοσμο που παει στο γηπεδο, συνολικα έχει λιγοστέψει. 5 ευρω το ματς, να θέλεις να δεις δυο ειναι 10ρικάκι. Βάλε καφέ τσιγάρα βενζίνη...φτάσαμε το 20ρικάκι. Τετοιες εποχες ο κοσμος σκέφτετε τα παντα πλεον με το δίκιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ...ΑΙΜΑΤΟΣ.....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ...ΒΑΜΒΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γαμπρός θα είναι ένας στο τέλος είτε το θέλουμε είτε όχι. Οποιος και να είναι σίγουρα θα τους αρμόζουν αφροί και κολώνιες. Οι υπόλοιποι είτε ξυρίζονται στεγνά με βαμβάκι και αίμα είτε αφήνουν μούσι σε ένδειξη πένθους. Πρόβλημά τους. Εμείς τον όποιον γαπρό θα τον χειροκροτήσουμε την ώρα που θα τον ξυρίζουν.Σαν γαμπρος θα του οφείλονται οι πρέπουσες τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κατάλαβα τι θα γίνονταν αν έπαιζε ο Όμηρος με τον Ατρόμητο στη μια το μεσημέρι....
    Στην Αγγλία και στην Ισπανία, που παίζουν στη 1μμ ή στις 12 το μεσημέρι, είναι άσχετοι εεεεε
    Αλλα ποια ΕΠΣ Χιου θα ασχοληθεί με αυτά τα θέματα. Μόνο για πρόστιμα ειναι εκει. Ούτε η Εφορία δεν κάνει έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή