Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ατρόμητος – Κοφινάς 4-0

Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος καταβάλλοντας αυτή την φορά την αντίσταση του Κοφινά με 4-0. Ο αγώνας που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, βρήκε τον Ατρόμητο καλύτερο και δίκαιο νικητή.

Ανούσια υπεροχή του Ατρομήτου από το ξεκίνημα του αγώνα, με μία αμφισβητούμενη φάση στο 24΄, όταν μετά από σέντρα του Γκιάλη στο 2ο δοκάρι , αμυντικός του Κοφινά φάνηκε να κόβει τη μπάλα με το χέρι.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Νύκτας στο 30΄. Εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του Κοφινά, πήρε τη μπάλα, μπήκε γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε δυνατά νικώντας τον πορτιέρο Χριστοδούλου.


Ακολούθησε στο 40΄ αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Αγγελάκη (καθυστέρησε να εκτελέσει πλάγιο), για να φτάσουμε στο 45΄, με τον Ζαννίκο να ελίσσεται έξω από την περιοχή του Κοφινά και με ωραίο σουτ να διπλασιάζει το σκορ.

(η μπάλα φαίνεται οριακά αριστερά από το κεφάλι του Π.Σούκα με πορεία στα δίχτυα)

Στην επανάληψη ο ρυθμός γενικά έπεσε πολύ. Στο 49΄, σε σέντρα του Παντελή Σούκα ο Γκιάλης με προβολή έκανε το 3-0...


...ενώ  στο 77΄ ύστερα από συρτή σέντρα ο Κώστας Νύκτας στο πρώτο δοκάρι με προβολή έκανε το τελικό 4-0.

Η διαιτησία του κυρίου Ευστρατίου σήκωσε γκρίνιες κυρίως από πλευράς Κοφινά καθώς εκτός του Αγγελάκη,  αποβλήθηκε στο ημίχρονο και ο προπονητής Βαφειάδης διαμαρτυρόμενος για την αποβολή του ποδοσφαιριστή του.

Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Ματέρης, Γκιάλης (70΄ Ποδιάς), Κούτικας, Σούκας Σ., Νιάκας (78΄ Τσιρνίκας ), Δίκας, Νύκτας Κ. (78΄ Νύκτας Π.), Σούκας Π., Ζαννίκος.

10 σχόλια:

  1. ο "πρόεδρος" περπατούσε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοιμονο και νομιζει κανεις οτι το πρωταθλημα τελειωσε. Ουτε για αστειο. Οι υπολοιποι αντίπαλοι μας θα παιξουν σοβαρα, για την ιστορια τους και καλα θα κανουν και ετσι πρεπει.Εξ ισου σοβαροτητα να δειξουμε και εμεις. Ευκολο ματς δεν υπαρχει. Τα κεφαλια κατω, δουλεια, αυτοσυγκεντρωση και κλειστα στοματα. Παιξτε τη μπαλλα σας πρωτα και μετα ανοιξτε τα μια και καλη. Ως τοτε τσιμουδια απο ολους.Μπραβο στην ομαδα. Καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia oso eixate adikithei persy toso exete eynoithei fetos apo thn diaitisia...ayti i kokkini simera itan gia resital diaitisias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opote me to skor idi 1-0 iper toy Atromitoy ipirxe periptosi na xaname i na kaname X e? Gia to penalti gargara poy eprepe na einai kai kokkini sto 0-0? Kai o diaitits sto telos to dextike kai olo to gipedo. Ase re file pali fantasmata blepeis, Xalarose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:08 eisai gia ta mpaza agori m...xanoune ton paikti ston epomeno agwna den eipa oti den itan dikaih i niki tou atromitou alla midenise kathe elpida estw gia bathmo, nai giati na min parei x i barcalona eisai?les kai einai tairasties pia oi diafores p den mporei na ginei i zimia apo ton kofina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Αυτες οι δυο αποψεις θεσεις μου εγιναν γνωστες απο διαιτητες και ανθρωπους του Κοφινα.
    1) Ο βοηθος ειπε οτι δυο φορες εκανε υποδειξη στον παικτη να παιξει την μπαλα και δεν το εκανε.
    2) Φιλαθλοι του Κοφινα στην εξεδρα ειπαν οτι ο διαιτητης σφυριξε, ο παικτης δεν εκτελεσε το πλαγιο γιατι αφαιρεθηκε περιμενοντας νευμα του βοηθού...και ηρθε η αποβολη.

    Προσωπικη εκτιμηση οτι ο διαιτητης σε λαθος που εκανε σε προηγουμενη φαση πηγε να ρεφαρει με την αποβολη ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ.

    Ο 7:37 εχει δικιο. Και με δεκα και με εννεα παικτες ακομα η καθε ομαδα εχει δικαιωμα και ελπιδες για Χ ή νίκη. Το ποδοσφαιρο εχει αυτα τα χαρισματα. Προσωπικη παντως αποψη ειναι οτι ο Κοφινας και με 11 παικτες χτες θα εχανε το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE RE RAPTAKH GRACE OTI OLA EINAI FETOS YPER SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να φθάσετε και στον τιτλο, έλεγχεται και τον τύπο τώρα
    τίποτα δεν γραφει η Αλήθεια σημερα για τα παράπονα του Κοφινά
    γαργάρα τα έκανε, δουλεύει
    το ''παρακράτος''
    ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παρακράτος του Σταυρακάκη, ναι ναι...ελέγχουμε τα ΜΜΕ της Χιου ναι ναι...τα καταλαβες ολα εσυ ρε μπαγασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kai as tous nekrous na proxwroun kai na akolou8oun!!!!!!!!!!ATROMITARAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή