Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ατρόμητος – Κανάρης 2-1


Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Ατρομήτου που επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια επί του Κανάρη με 2-1, σε ένα αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή.


Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Κανάρη όταν ο Βαϊντερλής στο 4΄, από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ασθενικά.  Ο Ατρόμητος απάντησε στο 8΄ με το Νύκτα κεφαλιά του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά ο Μονιώδης, ακολούθησε ένα καλό συρτό σουτ του Νιάκα στο 13΄ που πέρασε μόλις άουτ, για να φτάσουμε στο 40΄όταν ο Κανάρης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαϊντερλής στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ωστόσο ο Ατρόμητος  απάντησε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου,  όταν μετά από κόρνερ του Γκιάλη,  ο Δίκας με έξοχη κεφαλιά στo αριστερό «Γ» του Μονιώδη άνοιξε το σκορ που ήταν και ημιχρόνου. 

(ευχαριστούμε το Νίκο Χούλη για τη φωτό)
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε «κοιμισμένος», ο Κανάρης το εκμεταλλεύτηκε με τον Καππό, που στο 49΄ελίχθηκε περίτεχνα έξω από την περιοχή του Ατρομήτου και αριστέρα, μπήκε, σούταρε δυνατά και ισοφάρισε. Το γκολ αφύπνισε τους Αγιωργούσους, με αποτέλεσμα στο 60΄ο Παντελής Σούκας που κινήθηκε αστραπιαία ξεπερνώντας από αριστερά όποιον βρήκε στο διάβα του, ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σαμιώτη (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη). Το πέναλτι εκτέλεσε έξοχα ο Π.Σούκας κάνοντας το 2-1.


Ουσιαστικά ο αγώνας τέλειωσε σε αυτό το λεπτό με τον Ατρόμητο να ελέγχει τον αγωνα. Ο Κανάρης αναλώθηκε σε ένα ποδόσφαιρό με αλλεπάλληλες αποτυχημένες «γιόμες» από κάθε σημείο του γηπέδου, βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών μας, ο δε Ατρόμητος που έπαιξε με αντεπιθέσεις δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.

Καλή η διαιτησία του κυρίου Τσαπάρα και των βοηθών του. Θα μπορούσε ίσως να είναι πιο ακριβοδίκαιος όσον αφορά την αποβολή του προπονητή μας.


Κάποια μικροεπεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, ευτυχώς δεν είχαν συνέχεια.


Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και καλή συνέχεια στα υπόλοιπα ματς.

Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος (85΄Φλάμος), Αττώνης, Γκιάλης, Γεωργούλης (35΄Ματέρης), Νιάκας, Σούκας Σ., Δίκας, Νύκτας, Σούκας Π., Ζαννίκος (89΄Σέργης).

Το αγώνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Γεωργούλη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο 33΄σε έξοδο του πορτιέρο μας Σταθάκη, τον χτύπησε με το γόνατο άσχημα στο πρόσωπο. Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στο Δημήτρη. 


Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ 


13 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ11 Μαρτίου 2012 στις 8:24 μ.μ.

    Δυστυχώς ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη μετρίασε την χαρά της νίκης.
    Μέσα απο την καρδία μου εύχομαι περαστικά και σύντομα κοντά μας.
    Δημήτρη υπομονή και ολα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Δημήτρη περαστικά σου και να ξέρεις ότι όλοι θα είμαστε κοντά σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ11 Μαρτίου 2012 στις 10:30 μ.μ.

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΣ ΜΟΝΙΩΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...ΔΟΥΛΕΙΑ ...ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΔΟΥΛΕΙΑ(ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΤΩΝΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΙΔΕΡΑ)ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ12 Μαρτίου 2012 στις 6:30 π.μ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΗ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ). ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΙΚΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ12 Μαρτίου 2012 στις 1:15 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΑ 11/3/2012
    ΝΕΝΗΤΩΝ






    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το ΔΣ Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ NENHΤΩΝ εύχεται στον ποδοσφαιριστή Γεωργούλη Δημήτρη με αφορμή τον χτεσινό τραυματισμό του στο μεταξύ μας παιχνίδι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους γιατί η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω από όλα .

    Το ΔΣ προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ «ΚΑΝΑΡΗΣ» Νενήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οφείλουμε άπαντες να ευχαριστήσουμε τις φίλες ομάδες του Κανάρη και της Μικρασιατική, για την ευαισθησία, συμπαράσταση και τις ευχές προς τον ποδοσφαιριστή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ....ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

    Δημήτρη περαστικά, να γυρίσεις γερός και δυνατός στα γήπεδα και πάλι.
    Το Δ.Σ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Τα σχόλιά σας μ'έχουν συγκινήσει και μου δίνουν κουράγιο. Ευχαριστώ το ΔΣ Κανάρη και Μικρασιατικής για τις ευχές τους, που μου δείχνουν ότι τόσα χρόνια στα γήπεδα άφησα ένα λιθαράκι στο ποδόσφαιρό μας. Ο τραυματισμός όντως είναι δύσκολος, αλλά πιστεύω ότι ούτε τώρα θα τα παρατήσω. Εύχομαι γρήγορα να με ξαναδείτε συμπαίκτη ή "αντίπαλο".
    Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΗΤΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή