Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Βαρβασιακός - Ατρόμητος 0 - 5

Ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδος μας, απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Βαρβασιακού.
Οι παίκτες μας μπήκαν φουριόζοι, προσπαθώντας από τα πρώτα λεπτά να πάρουν κεφάλι στο σκόρ.
Αυτό επιτεύχθηκε στο 18ο λεπτό, όταν από εναλλαγή της μπάλας από κόρνερ και σέντρα του Γκιάλη στο 2ο δοκάρι, ο αμαρκάριστος Κούτικας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας κάνοντας το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο 30' από αιφνιδιασμό και κάθετη μπαλιά στον Ζαννίκο που πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα του Βαρβασιακού.
Αυτό ήταν και το σκόρ του 1ου ημιχρόνου, έχοντας και δοκάρι από πλασέ του Κουτρή στο 45'.
Οι παίκτες μας συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο 2ο ημίχρονο, σημειώνοντας γρήγορα το 0-3 στο 49' όταν από σούτ του Γκιάλη και απόκρουση του τερματοφύλακα, στην επαναφορά ο Π. Σούκας σκόραρε.
Κι άλλο δοκάρι από διαγώνιο σούτ του Ζαννίκου στο 65'.
Στο 67' από κάθετη μπαλιά του Νύκτα στο Π. Σούκα, πέφτει στα πόδια του κι διώχνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, η μπάλα στα πόδια του Κουτρή που έκανε αμέσως την σέντρα και με κεφαλιά του Κ. Νύκτα έγινε το 0-4.
Το σκόρ έκλεισε πάλι ο Ζαννίκος σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ, όταν από κόρνερ μόνος αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Βαρβασιακού, με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-5.
Η ομάδα του Βαρβασιακού είχε κάποιες προσπάθειες του Α. Γιούρα που με μακρινά σούτ προσπάθησε να απειλήσει τον Γωνιά χωρίς αποτέλεσμα.
Σαν συμπέρασμα η ομάδα μας ήταν σε γενικές γραμμές καλή.

Ατρόμητος: Γωνιάς, Τομάζος, Φλάμος, Γκιάλης (75' Ποδιάς),  Κούτικας (46' Ματέρης), Νιάκας, Σ. Σούκας, Κουτρής, Κ.Νύκτας, Π.Σούκας(75' Δ. Νύκτας), Ζαννίκος, Σέργης, Δίκας, Σταθάκης, Τσιρνίκας.

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα τρια ματς στα οποια ζηταμε δυο νικες και μια ισοπαλια, χωρις να μας νοιαζει τι θα κανουν οι αντιπαλοί μας. Σοβαροτης και δουλεια. Κανεις δεν θα μας χαριστει απολυτως τιποτα μεχρι το τελος και καλα θα κανει και ετσι πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή