Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Βαθμολογία 23η αγωνιστική


ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΦΙΝΑΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
Η Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ( -2) ΒΑΘΜΟΥΣ
Η ΚΑΡΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 2 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ (-2) ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

20 σχόλια:

  1. Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις ως προς την βαθμολογική σειρα των ενίοτε ισοβαθμούντων ομάδων, η βαθμολογία λαμβάνει ως κριτηριο την συνολική διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mhn apologeisai giwrgara.afth einai h swsth.kai sto sportschios pou thn eida etsi thn exoun ta palikaria ki ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι θεμα απολογιας. Οταν ισοβαθμουν δυο ομαδες μετρανε πρωτα τα μεταξύ τους αποτελέσματα και μετα τα γκολ. Σε περιπτωση τελικης ισοβαθμίας Ομήρου και Ατρομήτου, αν δεν κάνω λάθος, έχουμε μπαραζ (2-3, 0-1). Συνεπως και ο Ομηρος να φαινοταν πρωτος στην βαθμολογια δεν θα ηταν λαθος. Ε σαν "Ατρομητοι" βαλαμε την ομάδα μας πρωτη ελπίζω δικαιολογημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εξαιρέσεις τις 1-2 πρώτες αγωνιστικές με τις ισοβαθμίες, είναι η αγωνιστική που αλλάζει ο πρωτοπόρος, μιας κι από τότε ήταν συνέχεια μπροστά ο Όμηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΡΑΠΤΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα και χρονια πολλα σου αγαπητε φιλε 2:07. Πως τα αλλαξαμε? Τα αλλαξαμε διοτι ποδοσφαιρο δεν παιζει μονο ο Ατρομητος και 2-3 ομάδες, άλλα άλλες 12 ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα που βρισκεις την ορεξη πρωι πρωι για αναμασηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταλαβαίνω την πίκρα σου και σε συμπονώ, αλλά ψάξε αλλού για δικαιολογίες...
    όσο για τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω αφού στον διαγράψω
    και τέλος σε προτρέπω να γράφεις στο δικό σας blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο διαχειριστής του blog παρακολουθεί τον τελικό κυπέλλου και απουσιάζει
    οι συστάσεις έγιναν αλλά συνεχίζονται οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί
    τα σχόλιά σας θα έχουν την τύχη των προηγούμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ25 Μαρτίου 2012 στις 5:45 μ.μ.

    ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 3-3 ΕΛΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝ ΛΑΓΩΝ ΟΙ ΒΕΡΒΕΛΙΕΣ ΞΕΡΕΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΠ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΛΛΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. file giannis apanta tora!!!alla gia na min se kourazo, ena exo na po se olous tous eidikous pou ekfrazoun tis apopsis tous gia tis enstaseis kai tis diakopes ton agonon. (pou tora thimithikan oloi pou sfiksan oi koloi)!min stenaxorieste kai tou xronou me ygeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. egw mono ena jerw!!!!!!!!!!!!! kai akolou8oun!!!!!!!!!!eseis kurioi tou omirou giati den kanate efesi otan vgike i apofasi gia ta 3 lepta??? giati mas eixate xegrammenous!!!! alla den peirazei, klapste oso 8elete!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ27 Μαρτίου 2012 στις 4:13 μ.μ.

    AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΣΙΩΠΗΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΠΑΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΠΗΚΑΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΤΑΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΔΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΑΔΕΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. 1)ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ 2) Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3)ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ (ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) 4)ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΜΗΡΟΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΠ)Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΣΙΩΠΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΙΣΧΥΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλε μου πληρωσαμε 300 ευρω προσθιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή