Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ιστορία

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΚΟΥΣΗ ΧΙΟΥ

Ο Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Συκούση ιδρύθηκε το 1969 με πρώτο Πρόεδρο τον Στ. Νύχτα, με την συμμετοχή των  νέων του χωριού. Έχει έδρα τον Αγίο Γεωργίο και σκοπός του Σωματείου είναι η άθληση των νέων της Χίου.

Σταθμός στην ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ αποτέλεσε το Γήπεδο Αγίου Γεωργίου. Οι  εργασίες ξεκίνησαν το 1976 σε χώρο που παραχωρήθηκε δωρεάν από τους κατοίκους του χωριού και ολοκληρώθηκαν το 1991.  

Το 2000 έγινε διεύρυνση του αγωνιστικού χώρου και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας. Αργότερα εκπονηθηκε μελέτη για επίστρωση του γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Έργο το οποίο έγινε.
   
 Η Ακαδημία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ Χίου με Παιδική και  Εφηβική ομάδα. Την ποδοσφαιρική  περίοδο 2003-2004 η Παιδική ομάδα πήρε το πρωτάθλημα παίδων Χίου.

Το 1979 και το 1986 ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πήρε το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Χίου. Το 1987 πήρε το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Χίου και από τότε μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Τις ποδοσφαιρικές περιόδους 1991-1992  ,1999-2000 και 2001-2002 πήρε την δεύτερη θέση στην Α΄ κατηγορία Χίου.
    
Την ποδοσφαιρική  περίοδο 2000-2001 ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Χίου και έδωσε αγώνες κατάταξης με Επισκοπή και Κισσαμικό.
     
Την επόμενη χρονιά 2001 – 2002 πήρε το Κύπελλο Χίου και τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.
    
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2003-04 κατάκτησε το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Χίου για δεύτερη φορά και  συμμετέχει στον 8ο Όμιλο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

2 σχόλια:

  1. THN ISTORIA THS MIKRAS KAKOMOIRH DEN THN KSEREIS KAI OUTE THA THN MATHEIS POTE GIATI EINAI MEGALH.
    H OMADA POY EBGALE TOYS KORYFAIOYS PODOSFAIRISTES STO NHSI.H OMADA POY TROFODOTOYSE EPI XRONIA TIS OMADES POY ANEBAINAN KATHGORIA KAI AKPROSOPOYSAN TO NHSI. H OMADA POY DEN SYGXONEYTHKE POTE. H OMADA H MONADIKH POY EXEI PAIJEI B'ETHINH ELLADOS. H OMADA H MONADIKH TOY AIGAIOY POY EPAIJE DIETHNI PAIXNIDIA EPISHMA.
    ANISTORHTE
    KAKOMOIRH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό σε ένα άρθρο που αναφέρει την ιστορία μίας άλλης ομάδας, να έρχεσαι και να αποκαλείς κακομοίρηδες τους αντιπάλους σου. Πόσο κομπλεξικός είσαι?
    Λυπάμαι για λογαριασμό σου και καλό θα είναι να πας να μάθεις τουλάχιστον τι θα πει σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή