Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αναγέννηση – Ατρόμητος 0-4

Νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι η ομάδα του Ατρόμητου με 4-0. 

Πολύ μέτρια στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας  με τον κόουτς εξαιρετικά προβληματισμένο, είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να είναι απειλητική, όπως καθόλου απειλητική αντίστοιχα δεν ήταν και η ομάδα της Αναγέννησης.

Έχοντας μεσολαβήσει μία μόνο καλή φάση (κεφαλιά του Παντελή Σούκα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), φτάσαμε στο  40΄ με τον Νιάκα να ανατρέπεται εντός περιοχής, τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι, την Αναγέννηση να διαμαρτύρεται έντονα, αλλά με τον Παντελή  Σούκα τελικά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 0-1.

Ελάχιστα πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο, ο Νιάκας ανατράπηκε ξανά καθαρά εντός περιοχής με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται.

Οι έντονες παρατηρήσεις του κόουτς στην ανάπαυλα, έφεραν αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο όπου η ομάδα μας ανέβασε απόδοση, κυριαρχώντας ολοκληρωτικά στο γήπεδο.

Στο 53΄ο Κουτρής με έξοχο πλασέ έκανε το 2-0, 


στο 60΄ο Νύχτας με πλασέ έκανε άψογα το 3-0, 


για να κλείσει το σκορ ο προωθημένος Βέκιος στο 65΄επίσης με πλασέ.  


Στο υπόλοιπο του αγώνα συνεχίσαμε να έχουμε την πρωτοβουλία ρίχνοντας όμως ρυθμό, με καλύτερη φάση ένα σουτ του Κύλη που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο. Η Αναγέννηση φάνηκε απειλητική δύο φορές με το σκορ ήδη διαμορφωμένο στο 4-0.


Στο τέλος,  οι παίκτες των δύο ομάδων προς τιμήν τους, απέδειξαν πως οι αγωνιστικές διαφορές και αντιπαλότητες που υπάρχουν στον αγώνα, τελειώνουν αμέσως με το σφύριγμα του διαιτητή.

Το συμπέρασμα ήταν ότι η ομάδα νίκησε δίκαια, αποδεικνύοντας ότι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όταν «κεντριστούν» έχουν το φιλότιμο που πρέπει. 


Ενώ ένα μπράβο αξίζει και στους φιλάθλους της ομάδος μας 

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:
1.Κουνέλης, 2.Τομάζος, 3.Βέκιος, 4.Ατώνης, 5.Ακριβούλης, 6.Νιάκας (77΄Κολύβας), 7. Σούκας Σ., 8. Κουτρής, 9. Νύκτας (73΄Ζίκος), 10. Σούκας Π, 11. Δερματάς (40΄Κύλης).



1 σχόλιο: