Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ξανά τα ίδια? Δεν βαρεθήκατε?

Διαβάζουμε διάφορα τραγελαφικά να αναγράφονται και πάλι. Το τελευταίο είναι ένα «δημοσίευμα» το οποίο αναφέρει ένα μέγα ψεύδος στην τελευταία του πρόταση. Για τα υπόλοιπα έχουμε αναφερθεί σε άλλες εποχές, με διάφορους τρόπους. Γενικά το βιολί παρατράβηξε.




Επειδή ο συντάξας του συγκεκριμένου ψεύδους είναι «όψιμος» (αυτή την λέξη μας την έμαθε άλλος) με το θέμα, τον παραπέμπω να διαβάσει πολύ προσεκτικά αυτό το δημοσίευμα του blog μας, της εποχής εκείνης.  
http://atromitosags.blogspot.gr/2011/03/blog-post_11.html


Του βάζω και ένα χαρακτηριστικό αποσπασματάκι από εκείνο το άρθρο για να τον παροτρύνω να το διαβάσει όλο, για να του υπενθυμίσω ότι κατόπιν τηλεφωνημάτων από καιρό εις καιρό άλλος αλλάζει τα «δημοσιεύματα» του. 


Στο μεταξύ θα υπενθυμίσω την παροιμία που λέει πως όποιος βιάζεται γενικά σκοντάφτει. Να ένα μικρό παράδειγμα μεταξύ Άτλα, Ελάτας, Μίκρας και τελικού σκορ.



















Και επειδή στο συγκεκριμένο blog έγινε κάτι με την άγνοιά μου (κατέβασμα άρθρου χωρίς να ενημερωθώ), θα ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια.



3 σχόλια:

  1. Επειδή βλέπω ότι γράφετε σχόλια, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, θα παρακαλούσα πολύ να καταλάβετε ότι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα σχόλια θα διαγράφονται
    Μπορείτε να βρείτε άλλο πρόσφορο blog να σας φιλοξενήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "κύριος" αυτός έχει μάθει να κρίνει τους πάντες και τα πάντα με μόνο σκοπό την δημοσιότητα.Δεν είδα όμως να έγινε κουβέντα για την ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει μετά τον αγώνα Όμηρος-Ηρακλής, στην οποία είχε ανεβάσει φωτογραφία από το φύλλο αγώνα. Η ανάρτηση έμεινε για μερικές ώρες στον αέρα και μετά τα τηλέφωνα που θα έπεσαν όπως φαίνεται την κατέβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ποιον κυριο λέτε, μιλάτε με ονόματα, να καταλαβαίνουμε και εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή