Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ατρόμητος – Δόξα (Πρωτάθλημα Νέων)





Την Τετάρτη 03/10/2012 κι ώρα 18:15 η ομάδα νέων μας υπό τις οδηγίες του Ν.Σέργη υποδέχεται στο γήπεδο της Καλλιμασιάς την Δόξα.

Οι αυριανοί παίχτες του Ατρομήτου σας περιμένουν.



Οι ομάδες παίδων και νέων του Ατρομήτου και της Αναγέννησης Θολοποταμίου έχουν συγχωνευτεί και κατεβαίνουν μαζί ως :

Ατρόμητος (Πρωτάθλημα Νέων) και
Αναγέννηση (Πρωτάθλημα Παίδων)





Τελικό αποτέλεσμα 1-3




Ο Στ. Ποδιάς μείωσε σε 1-2 μ ‘ένα υπέροχο γκόλ που αξίζει να δείτε εδώ (στιγμιότυπα της chiospress):

το στυλ του, μου θύμισε κάποιον παίκτη…..ποιόν ??

14 σχόλια:

  1. DEN KATEBAZOYME PAIDON MONO NEON DIORFOSETO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ..??? ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με "ξένους"....εξαιρετικα. Ποσο ωραια θα αισθανθουν τα παιδια που παιζουν στον Ατρόμητο και δεν ειναι Αηιοργουσοι ε? Τα "δικά μας παιδιά"....αυτό θυμίζει κάτι από διορισμούς στο δημόσιο. Δεν ξέρω ομως αν "τα δικα μας τα παιδια" ειναι "άμπαλα" τι θα γινει. Ωραια μυαλα κουβαλατε μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη στην γενική συνέλευση της ομάδας.
    Εκεί μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για την στελέχωση των ομάδων μας ανδρών-εφήβων-νέων-παίδων.
    Να μην ξοδεύονται κι οι άνθρωποι που θέλουν την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί και να κάνει πρωταθλητισμό.
    Σας περιμένουμε λοιπόν στην επόμενη Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΝΤΑ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ <> ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. uparxei dioikisi pou asxoleite me auta ta 8emata! opoios 8elei na epemvei as mpei sto d.s. tis omadas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΙΚΗ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΣΑ 7 ΚΑΙ 8 ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ...ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΣΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγά μη θυμίζει και Φαλκάο
    αφήστε τα όνειρα
    το έγραψα για να συγκρίνετε το στιλ με παίκτη του Ατρομήτου
    κλασική περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΟΙ 6 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΙΕΡΓΟΥΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΜΑ? ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΙΦΑ. ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΓΑΜΕ 10ΡΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΙΨΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 15 ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 6ο ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 40 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ 18ΔΑ.ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΛ ΕΛΑΤΑ ΝΙΟΧΩΡΙ ΠΥΡΓΙ ΚΤΛ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΑΛΟΥΣ ΜΗ ΧΩΡΙΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ 9ΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7ΜΕΛΕΣ ΑΦΟΥ 2 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΙΘΗΣΟΥΝ!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΦΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 8ΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ??? ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ 30 ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ 20 ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ . ΠΑΤΟΥΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tha mathoume poion paixth tou A
    tromhtou thumizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βεβαίως, περίμενα ότι θα είσαστε πιό παρατηρητικοί
    από την κίνηση που κάνει στο σουτ καθώς και τον πανηγυρισμό....
    ΣΙΜΟΣ ΣΟΥΚΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή